صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۰۶۰۴۸
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۴ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۲
رییس جمهوری در آیین بهره برداری از بیمارستان محب کوثر با بیان اینکه توان یک ملت، تجلی قدرت خداوند است، گفت: هیچ انرژی با توان مردم قابل مقایسه نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس جمهوری در آیین بهره برداری از بیمارستان محب کوثر با بیان اینکه توان یک ملت، تجلی قدرت خداوند است، گفت: هیچ انرژی با توان مردم قابل مقایسه نیست.

به گزارش انتخاب به نقل از ایرنا، «محمود احمدی نژاد» روز یک شنبه در آیین بهره برداری از فاز اول بیمارستان محب کوثر واقع در منطقه یوسف آباد تهران افزود: رهبر معظم انقلاب، امسال را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کرده اند و حماسه به معنای انجام اقداماتی است که شرایط محیطی را به طور اساسی متحول کند.

رییس جمهوری اظهار داشت: بر همین اساس، زمانی که مشکل و مانعی به وجود می آید، برخی کارها گره می خورد و بد خواهان و شیاطین تلاش می کنند، نیاز به کار ویژه داریم.

وی با بیان اینکه حماسه در سطح ملی، حضور قاطع مردم در همه عرصه ها است، اظهار داشت: توان یک ملت، اسباب جاری شدن اراده الهی در جامعه بشری است به ویژه ملت ایران که ملتی فعال، پویا، با نشاط، فرهنگ ساز، نوآور و تمدن ساز است.

احمدی نژاد با طرح این سوال که چه زمانی می توانیم شاهد حماسه باشیم؟ گفت : پاسخ روشن است؛ نخست باید اعتماد کرد و فرصت را به مردم دهیم و سپس موانع را تا حد امکان رفع کنیم .

رییس جمهوری با یادآوری اینکه در هربخش که به مردم فرصت داده شد ، شاهد پیروزی و موفقیت در آن حوزه بودیم ، اظهار داشت : اگر مردم مورد اعتماد امام (ره ) قرار نمی گرفتند ، آیا امر عظیم دفاع مقدس اتفاق می افتاد ؟

وی اضافه کرد : همه قدرتهای شیطانی در آن دوران بسیج شدند تا ملت ایران و پرچمی را که در این سرزمین بلند شده بود، از بین ببرند ، اما امام (ره) اعتماد کرد و بزرگترین تصمیم سرنوشت ساز را بین توده مردم رها و به مردم اعتماد عمیق کرد و دیدیم که نتیجه آن چه شد .

رییس قوه مجریه در عین حال با یاداوری اینکه جنگ هزینه بسیاری دارد ، اظهار داشت : البته این پیروزی عظیمی که به دست آمد در مقایسه با هزینه و هجمه دشمنان که می خواست ریشه این ملت را برکند ، قابل مقایسه نیست .

رییس جمهوری ادامه داد : در همه صحنه ها نیز همین طور است و امروز هم باید به مردم اعتماد کنیم .

احمدی نژاد افزود : نباید کسی تصور کند از 70 میلیون نفر بهتر می فهمد ، البته جایگاه رهبری جداست و ایشان جایگاه دیگری دارند .

رییس جمهوری همچنین درادامه سخنان خود با بیان اینکه هزینه اعطایی به حوزه بهداشت و درمان نسبت به سایر کشورها بالا است، گفت : باید کاری کنیم مردم در این حوزه هزینه کمتری پرداخت کنند ، کیفیت بالا رود و دریافتی خادمان این بخش نیز افزایش یابد .

احمدی نژاد با اشاره به اینکه اداره کشور و اقتصاد باید به دست مردم سپرده شود، اظهار داشت: امکانات کشور ما، اجازه این کار را می دهد چرا که منابع مالی و بهترین نیروی انسانی را در این سرزمین داریم.

رییس قوه مجریه با بیان اینکه نظام اسلامی تنها با حضور و قیام مردم شکل می گیرد، اضافه کرد: در این نظام دولت و حکومت در خدمت نیز از درون مردم و برای مردم است .

رییس جمهوری در بخش پایانی سخنان خود در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت : خوشحالم که تصمیم اشتباه در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایران تصحیح شد .

احمدی نژاد با بیان اینکه بنده در این تصمیم دخالت و اطلاعی نداشتم ، اظهار داشت : پس از پیگیری های آقای طریقت منفرد وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و اقدامات شما اساتید، این تصمیم اصلاح شد .

وی اضافه کرد: مطمئن هستم به فضل الهی کاری خواهید کرد که دانشگاه علوم پزشکی ایران جزء خدوم ترین دانشگاه ها در داخل و برجسته ترین در خارج باشد .
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۴
ناشناس
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
مشايي يادت نره !!!
آرسام
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
هههههههه
fatemeh
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
عزیزم اتفاقا جناب حضرتتان همین فکر اشتباه رو کردی که از همه بهتر میفهمی روح رو برم ........
irani
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
ما هم که اصلا نفهمیدیم، منظر با کی‌ هست!!!!!!!!!
مهران
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
میلیونها ایرانی برای اتمام دوره ریاست جمهوری اقای احمدی نژاد لحظه شماری میکنند چون طی 8 سال کشور را 200 سال عقب برد حالا ایشان میخواهد همفکر خود را به هر طریقی شده و با بسیج امکانات دولتی جانشین خود کند این اتفاق انشالله رخ نمیدهد ولی اگر رخ دهد از کشور ویرانه ای با بی حیثیت شدن ایران و ایرانی باقی خواهد ماند
ناشناس
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
خیلی چیزها مونده که باید اصلاح بشه و خدارو شکر حداقل یکیشو فهمیدند
عمو
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
دادا وزیر علومت واموزش وپرورشت وارشادت مملکت را به تباهی کشانده اند و50 سال به عقب بر گردانده اند خودت را گول نزن وقت را بیخود گذرندی ورفت حالا دیگر شغالانهم به تو حمله میکنند ومحکومت میکنند
ناشناس
|
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
سلام :: این رئیس جمهور محترم میخواهد یک چیز هائی بگوید و هی غورتش میدهد !!! مشخص نیست چرا حرف آخر را نمیزند !!!هر تریبونی که میرود یک حرف یکنواخت میزند اما با هزاران حرفهای نهفته !!بد جوری به هفتاد میلیون جمعیت چسبیده !!!
رضا
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
هیچ انرژی با توان مردم قابل مقایسه نیست.
یعنی چه؟
ناشناس
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
هیچ کس منظورش کیه؟!!!!!!!!!
ناشناس
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
حرفهای چپی از دهان یک ضد چپی ؟ ! هر روزی یک برگ رو می شود دیروز عکس همسر مهندس موسوی مادر مرده و امروز فیلم برادر لاریجانی یک روز سیب زمینی یک روز وام حنایی که رنگ ندارد حرفهای چپی برازنده خاتمی است شما اصلا مال این حرف ها نیستی یک رو نشان دهید نه صد رو
ناشناس
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
فقط یک نفر چنین تصوری ذارد آن هم شمایید
ناشناس
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
عجیبه همه جا جمله هاش مثل همه خیلی هم رو داره
مش غضنفر
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
آن کسی که سخنرانی میکند وقیمت ارز را بالا میبرد کسی نیست جز رئیس بانک مرکزی که توسط رئیس جمهور تعیین میشود
ناشناس
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
این کسی کیه آیا؟
ناشناس
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
دکتر ایران جدیدا 84 میلیون نفر شده
امیر
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
از کی تا حالا مردم براتون مهم شدن جناب دکتر؟!... باز نزدیک انتخابات شد و همه مردمی شدن! خدا جوابتان را بدهد
ابوذر
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
" نباید کسی تصور کند از 70 میلیون نفر بهتر می فهمد "
محمود جان ، شما خودت غیر از این فکر می کنی؟!!!
ناشناس
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
ولمون کن 8 سال از این حرف ها زدی خسته نشدی؟ ملت را بیچاره کردی دست بردار.
ناشناس
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
در این تصمیم دخالت واطلاعی نداشتم!من باور می کنم!
yeki
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
آقای احمدی نژاد برای این صحبت ها دیر شد. شما قبلا خودتون رو به مدم نشان دادید که با این چند جمله عوض نمی شه.
maryam
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
تو این مملکت تنها کسی که فکر میکنه از 70 ملیون نفر بهتر میفهمه شخص شخیص جنابعالی هستی ....
جواد
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
اکثر تصمیمات احمدی نژاد بی خاصیت است با زندگی مردم بازی میکند دانشجویان سرخورده میشوند
ناشناس
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
بعضی از حرفهات خیلی جالبه آقای پریزیدنت
جعفر
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
اگرشمااخراجشان نکنید.......
مامیتوانیم وتونسته ایم برای ملت افتخارآفرین باشیم.
سکوت
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
خوشم میاد طوری حرف میزنه انگار تازه حکمش رو تنفیذ کردند!!!!!!!
کجای کاری آقا محمود؟ ملت برای رفتنت لحظه شماری می کنند
ناشناس
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
نعل وارونه!!!
دلسوز
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
اقایان علمائ چرا سکوت