صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۲۹۴۵۴
تعداد نظرات: ۸۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شب گذشته طی مراسمی با حضور تعدادی از نمازگزاران و خانواده‌های محله نارمک تهران از محمود احمدی‌نژاد تقدیر شد؛ در شبی که وی در سخنرانی‌اش حرف سیاسی نزد و در برابر پرسش‌های مکرر خبرنگاران، سکوت کرد، طفره رفت و لبخند زد و البته پیش‌بینی کرد که امام زمان تا چهار سال دیگر ظهور می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد طی سخنانی در این مراسم گفت: خدا را سپاسگزارم که توفیق حضور دوباره در جمع مومنین و نمازگزاران و هم‌محله‌ای‌های خوب و عزیزمان را داد. از هیات امنای مسجد نارمک و امام جماعت این مسجد کمال تشکر را دارم چراکه من توقع تقدیر و تشکر نداشتم.

وی با بیان اینکه "باورم این است که ما بدهکار خانواده شهدای هستیم"، افزود: ما همواره بدهکار مسئولیت‌های عظیم الهی خود هستیم و چنانچه خدا توفیقی می‌دهد که حتی به ظاهر بخشی از این بدهکاری را بپردازیم باید سپاسگزار خداوند متعال باشیم که این توفیق را به ما داده است.

احمدی‌نژاد افزود: خدا را شکر می‌کنم که به محله خود برگشتم. این را نه به دلیل تعصب محلی بلکه به این دلیل می‌گویم که افتخار این است که از کودکی در این مسجد بزرگ شدم و نماز و قرآن خواندن را در این مسجد یاد گرفتم. من در این مسجد با امام و ارزش‌های اسلامی آشنا شدم.

رییس‌جمهور سابق با بیان اینکه "بزرگترین افتخار من خادمی مسجد است"، اظهار کرد: من به عنوان کوچکترین عضو این محل افتخار می‌کنم که در بین شما اهالی مسجد باشم. افتخار می‌کنم که می‌توانم به مسجد بیایم و این مسجد را جارو بزنم، چراکه خادمی مسجد بزرگترین افتخار من است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه "ما بنده‌ایم و ارباب، فرد دیگری است"، با اشاره به میلاد امام رضا(ع) گفت: امروز روز میلاد امام رضا(ع) است و باور همه ما این است که امروز همه ملکوت و هستی ذره ذره وجود همگی خوشحالند و این خوشحالی به دلیل وجود امام است ما از زمانی که چشم باز می‌کنیم پدران و مادران ما را با اهل بیت آشنا می‌کنند و عشق اهل بیت در ما رشد پیدا می‌کند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه راه انسان شدن و رسیدن به خدا یک راه بیشتر نیست، افزود: راه رسیدن به خدا امام است چراکه امام حلقه اتصال بین عالم و خدا است. خداوند به بشریت لطف کرد و یک حلقه اتصال به نام امام خلق کرد. همه موجودات عالم نشانه هستند اما امام تجلی عظم است. خدای متعال نعمتی بالاتر از امام برای بشریت خلق نکرده است، چراکه امام صراط مستقیم و راه ارتباط با آسمان‌ها است دینداری با امام معنا می‌دهد.

وی بزرگترین توطئه شیطان را غافل کردن انسان از امام دانست و اظهار کرد: گسترش عدالت و تحقق آروزها زمانی امکان می‌پذیرد که همگی به امام وصل شوند چرا که کسی که به امام متصل می‌شود مانند لامپی است که به نیروگاه وصل می‌شود.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه "بشریت به دلیل جهل خود و فتنه شیطان 11 امام را کشت"، گفت: برخی حاضرند برای دو روز مقام تمام بشریت را به آتش بکشانند من کشورهایی را دیدیم که مردمش ثروت فراوانی داشتند اما به دلیل جهل خود در فقر به سر می بردند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با تاکید بر اینکه بناست در عالم اتفاق بزرگی بیفتد، تصریح کرد: روزی همه انسان‌ها باید احساس آزادی، عزت و شرف بکنند که این احساس نیازمند وجود امام است.

احمدی‌نژاد در پایان با بیان اینکه "ملت ایران در عشق به اهل بیت و امام زمان و همچنین تلاش برای حاکمیت امام زمان همواره پیشتاز و پیشگام است"، خطاب به حاضران گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که همه شما را از یاران ویژه امام زمان قرار دهد. امیدوارم که همگی عمر طولانی داشته باشید و بتوانید در رکاب امام زمان عدالت جهانی را بگسترانید.

به گزارش ایسنا، احمدی‌نژاد در ابتدای ورود به مسجد توسط نمازگزاران حاضر در مسجد جامع نارمک مورد استقبال قرار گرفت.

وی پس از نشستن در شبستان مسجد، در پاسخ به پرسش خبرنگارانی که به او مراجعه می‌کردند با لبخند عید را به آنها تبریک می‌گفت: «امشب عید است و فقط راجع به عید صحبت می‌کنیم».

زمانی که احمدی‌نژاد برای سخنرانی به سمت جایگاه می‌رفت، یکی از نمازگزاران فریاد زد: احمدی‌نژاد وقتی رفت چاق بود. ما احمدی‌نژاد را اینطور تحویل شما دادیم که الان لاغرش کردید؟!

در پایان این مراسم، احمدی‌نژاد در حلقه خبرنگاران و برخی از نمازگزاران به سمت درب ورودی حرکت کرد و در این بین با پرسش‌های پرشمار خبرنگاران و برخی از نمازگزاران مواجه شد.

یکی از خبرنگاران خطاب به احمدی‌نژاد گفت: خبرنگاران دوست دارند یک نشست خبری با شما داشته باشند و در مورد هشت سال خدمات شما سوالاتی بپرسند. آیا شما چنین وقتی را برای آنها در نظر می‌گیرد؟

احمدی‌نژاد پاسخ داد: من هم این کار را دوست دارم. زمانی که وقتش برسد حتماً این کار را انجام می‌دهم.

وی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه "زمانی که می‌بینید جمعیت استقبال‌کننده از شما، کم شده است چه احساسی دارید؟" گفت: برای من هر یک نفر به اندازه همه جهان ارزشمند است.

احمدی‌نژاد در برابر پرسش یکی دیگر از خبرنگاران که پرسید "به نظر شما چرا در سال‌های اخیر اصولگرایان شما را تنها گذاشتند؟"، ابتدا سن و سال خبرنگار و سپس رشته تحصیلی وی را پرسید و بعد هم به او توصیه کرد که به جای پرداختن به این مسایل، درسش را بخواند!

یکی از نمازگزاران نیز خطاب به احمدی‌نژاد گفت: آقای احمدی‌نژاد آیا ما می‌توانیم از الان تبلیغات خود را برای چهار سال دیگر شروع کنیم؟

احمدی‌نژاد در پاسخ گفت: آیا شما می‌گوید تا چهار سال دیگر امام زمان(عج) نیاید؟ امام زمان تا چهار سال دیگر می‌آید و همه دنیا را اصلاح می‌کند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: منظورتان چیست؟ منظورتان این است که نورش چقدر است؟ میوه هست یا نه؟ شیرینی و چای؟ یک عده حرف می‌زنند، یک عده گوش می‌دهند، دوباره حرف می‌زنند، عده دیگری گوش می‌دهند، دستور جلسه می‌گذارند، بحث می‌کنند، بعد تصمیم می‌گیرند.

خبرنگاری هم به احمدی‌نژاد گفت که "بعد از رفتن شما، گفته می‌شود که با کامیون، هدایایی را از ریاست جمهوری خارج کرده‌اید"، و وی پاسخ داد: حرف زیاد می‌زنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸۶
در انتظار بررسی: ۹۶
غیر قابل انتشار: ۳۰
ناشناس
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
8 سال مملکت و ملت را به قهقرا کشاندید بهتر است دیگر سکوت کنید و زمام امور را به متخصصین و صاحب نظران واگذارید.
ناشناس
|
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
هر وقت عکس شو می بینم افسوس 8 سال نابودی جوانان
سعید
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
ایشان دوست دارد همیشه مطرح باشد شما هم کمکش می کنید.
ناشناس
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
خدا رو شکر که تلویزیون روشن میکنیم اینو نمیبینیم
ناشناس
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
وی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه "زمانی که می‌بینید جمعیت استقبال‌کننده از شما، کم شده است چه احساسی دارید؟" گفت: برای من هر یک نفر به اندازه همه جهان ارزشمند است.
آخي ببين كارش به كجا رسيده كه حتي طرفداراي اون وقتهاشم ديگه نداره!!!!!!!!!!!!!
mshfn
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
افراطییونی مثله این شخص که 8 سال مملکتمونو ویران کرد اعتقاد دارن که اینقدر باید وضع کشور خراب و اسفناک کرد تا امام زمان (ع) ظهور کنه مثله همین کارایه مخربی که تو این 8 سال انجام داد.
ناشناس
|
۰۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
اصلا شورای نگهبان صلاحیتش رو تایید می کنه که بخواد کاندیدا بشه؟! بعید میدونم. مشایی یعنی احمدی نژاد و احمدی نژاد یعنی مشایی...
کیوان
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
نارمک تو ایرانه؟اگه هست پس چرا اینقدر از از احمدی نژاد تجلیل می کنن؟فکر کنم از اوضاع مملکت کامل بی خبرن یا خوب رسیدن بهشون!
فريبا
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
انتخاب محترم،احمدي نژاد را فراموش كنيد،همانطوري كه ما او را به دست فراموشي سپرديم!
ناشناس
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
مسخره کرده اعتقادات شیعه را.
ناشناس
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
یه ملتی رو لاغر کرد خودش و دور و بری هاش چاق !!!
فرامرز
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
امام زمان را کرده منبع درامد .خدا به حق اقام مهدی همه اونهای را که باعث تزلزل در مکتب شیعه شدند ذلیل کنه تا درس عبرت برای دیگران بشه
ناشناس
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
فقط خدا میدونه امام زمان کی ظهور میکنه و این پیش بینی های ایشون فقط توهین به مقدساته.
انتخاب عاجزانه ازت خواهش میکنم دیگه درباره ی این خبر نذارین
ناشناس
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
مردم نارمك حق دارن تقديز كنن ازش و قتي تو محلشون تو اين چندسال ارزوني بود گوجه نصف جاهاي ديگه بود
ناشناس
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
خجالت کشیده وگرنه میگفت چاوز هم باهاش می آد
مهدی
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
واسه بنده خدا نعوذ بالله شبهه ایجاد شده که خود امام زمانه ...... بیدارش کنید
محمود
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
حدیث از پیامبر (ص):
تعیین کنندگان وقت ظهور زیاد می شوند که همگی دروغ می گویند ،آنها که شتاب کننده هلاک می گردند،و هرکس اهل تسلیم باشد و آنچه خداوند فرمود با جان و دل قبول کند در زمان غیبت او نجات می یابد.
کمال الدین:2/378ح3.بحارالانوار:51/30ح4،اعلام الوری:436،النوارالمضیئة:400.
ناشناس
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
خدايا مردم از اين حرفها خسته شدند وتو كمك كردي به اين مردم تا روحاني بياد وبلكه اينها عبرت بگيرند واز دين تو براي قدرت خودشون هزينه نكنند
لطفا اين سخنان را ديگر خبر ندهيد وبگذاريد مردم آرام باشند
علوی
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
بازی با اعتقادمردم، نادیده انگاشتن خرد است. این بازی در طول تاریخ بسیار تکرار شده است. اندیشمندان باید جامعه را هوشیار سازند و گر نه دود این بازی با آتش به چشم همگان خواهد رفت. مگر نه اینست. آمار خلاف را در ایران با دیگر کشور ها مقایسه کنید. امسال احمدی نژادها اعتقاد مردم را نابود کرده اند و نگذاشتند اندیشمندان جای خالی آن را پر کنند.
عباسی
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
ای کاش!!!
ای کاش امام زمان زودتر ظهور میکردو یسریا که ادعا میکنند با امام زمان در ارتباطند رو سیاه میشدند
ای کاش!!
جوهر
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
غرور بلای جان وابروی فرد میشود تحقیر دیگران از همه بر میاید ولی به خاطر زشت بودن ان هیچ کس به خود اجازه نمی دهد که دیگران را تحقیر کند با این کار جمع دشمنانش را زیاد میکند وخود از نظر مردم می اندازد ما بندگان به چه مغرور باشیم
ناشناس
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
امام باقر:«کذب الوقاتون، کذب الوقاتون، کذب الوقاتون».

-«هر کس وقت تعیین کند، دروغ گفته است. هر کس وقت تعیین کند، دروغ گفته است. هر کس وقت تعیین کند، دروغ گفته است
پزشکپور
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
امام زمان من شرمنده هستم که نام عزیز وپاک تو بازیچه این فرد شده فقط خدا وی داند کی تو ظهور می کنی
فاطمه
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
انتخاب جان خواستم کامنت بذارم که تورو خدا عکس و چهره این آدم را دیگه نذار ازش حرف نزن هر وقت می بینیمش یاد آن دوران پر درد می افتیم، اما دیدم قبل از من همه همین را خواسته اند. امیدوارم به نظر مخاطبانت توجه کنی!
ضمنا وقت ظهور را حتی خود امام زمان (عج) نمی داند و جز خدایتعالی کسی از آن آگاه نیست.
ناشناس
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کذب الوقاتون!!!
ناشناس
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
واقعا این آدم اصلا مهمه که حالا حرفهاشم تحلیل بشه یا بهش پاسخ داده بشه؟!
حامد
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
انتخاب جان از این مرد نه دیگه عکس کار کن نه خبر. تازه داریم فراموشش میکنیم
مسيح
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
یکی از نمازگزاران نیز خطاب به احمدی‌نژاد گفت: آقای احمدی‌نژاد آیا ما می‌توانیم از الان تبلیغات خود را برای چهار سال دیگر شروع کنیم؟ احمدی‌نژاد در پاسخ گفت: آیا شما می‌گوید تا چهار سال دیگر امام زمان(عج) نیاید؟ امام زمان تا چهار سال دیگر می‌آید و همه دنیا را اصلاح می‌کند.
یعنی چی واقعا !!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
ما اون وقت که احمدی نژاد رئیس جمهورشد یاد داریم لاغر تراز الان بود .
بعدهم بشن تا صبح دولتت بدمد 4 سال دیگه هم شیخ حسن جانمان رئیس جمهور هست دیگه ما به شما و امثال شما رأی نمی دیم
ناشناس
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
احتمالا مشایی بهش گفته 4 سال دیگه کار تمومه
خودت رو آماده کن.
اما محض اطلاع آقای روحانی فعلا رئیس جمهور ماهستن
ای کاش امام زمان زوتر بیایند تا ببینیم با ایشون چه کار می کنند.ظاهرا کس دیگری نمی تونه از فرمایشات عالمانه ایشون جلوگیری کنه.
ali
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
زمان ظهور؟ بهار؟ امام؟ انسان کامل؟
چی کسی میدونه پشت این همه پافشاری برای ظهور چیه. مگر ما منابع اسلامی نداریم؟ مگه قران ندارین. چرا این آدم مرتبا تکرار میکنه. امر مشتبه شده که کسیه...
ناشناس
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
بازیچه قراردادن اعتقادات بس است
ناشناس
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
زمان ظهوررافقط خدا میداند
علي
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
الا ان لعنه الله علي الكاذبين (صدق الله العلي العظيم) =لعنت خداي بر دروغ گويان باد .
رضا
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
لاغرش کردیم؟؟!!
ابی
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
تورو خدا انتخاب دست از این ادم بدارید
ناشناس
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
۴ سال دیگه؟ موقع انتخابات؟.. هه!
حتما خودش رو میگه! شاید دوباره میخواد کاندید بشه!!!!!! یا خدا!
ناشناس
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کذب الوقاتون ...
ناشناس
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
به گفته ي پيامبر :

ظهور امام زمان مثل برپاييه قيامته
نمياد مگر ناگهاني

از امام صادق هم پرسيدن اون حجتي كه همه جا ازش حرف ميزنن وقتي كه غايب شد كي ظهور ميكنه

سه بار گفت:
كذب الوقاتون
تعیین کنندگان وقت دروووووووووووغ گویند .
ناشناس
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
بفرمائید شما 8 سال امتحان خود را پس دادید. این حرفها دیگر خریداری ندارد.
از اهالی سار کاشان
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
مثل اینکه این آقا می خواهد نام امام زمان عج را خفیف کند و ظهور را به امری خنده آور تبدیل کند. کسی که دورغ بگوید کاذب است کسی که بسیار دروغ بگوید کذاب است. در روایت داریم کسی که وقت ظهور را تعیین کند کذاب (بسیار دروغگو) است (با اینکه فقط یک دروغ گفته اما چون امر مهمی است این اطلاق به او می شود. خدا روی دروغگویان را سیاه کند
رضا
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
از معصوم روایت است که فرمودند:
کذب الوقاتون کذب الوقاتون کذب الوقاتون
(برای تاکید سه بار بیان نمودند)
(إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ - پروردگارت بهتر از هر کس می‏داند چه کسی از راه او گمراه شده، و هدایت‏یافتگان را نیز بهتر می‏شناسد!)
ناشناس
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
از این مرد دیگر چیزی نگویید.
علی حسین
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
با سلام
متاسفانه استفاده از نام مبارک امام زمان در چند سال اخیر توسط عده ای ، عاملی شده برای سر پوش نهادن بر عملکردشان ........
ظاهرا دست بردار هم نیستند!!!!!!!!
روند مدیریت غلط خودرا به ظهور آقای ما موکول می کنند!!!!!!
سید
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
امام صادق فرمود خدا لعنت کند کسی که وقت برای ظهور تعین کند ودروغ می گویند صراحت روایت است ومعروف در بین علما
كيوان
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
اي كاش ميشد ايشون ديگه سخنراني نميكردندو چهره
ايشون رو ديگه نميديديم........
ناشناس
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
این مغایر با تمام آموزه های شیعی ما است ، اگر جواب درستی به ایشان داده نشود مانند خیلی از کسانی که در تاریخ میشناسیم تا مرزی پیشرفت میکند که به صلاح کشور ما نیست.
reza
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
باز هم جواب را با مسخره کردن آمیخته کرده و همه را به مسخره می کشاند
محمدی
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
تو احادیث هم آمده که ...هیچکس حق ندارد زمانی برای ظهور امام زمان پیشبینی کند...
این مرد مگه کیه که به خودش اجازه میده که ظهور امام زمان رو پیش بینی کنه که کی میاد؟؟؟؟
مصطفی
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
به این حرفش توجه کنید، خطاب به خودشه:
"برخی حاضرند برای دو روز مقام تمام بشریت را به آتش بکشانند من کشورهایی را دیدیم که مردمش ثروت فراوانی داشتند اما به دلیل جهل خود در فقر به سر می بردند."
ناشناس
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
امام محمد باقر (ع) : کذب الوقاتون...

به درستی که تعیین کنندگان زمان ظهور مهدی (عج)

دروغگوییانند...

امام باقر (ع) برای تاکیید ۳ بار این جمله

را تکرار کردند تا شیعیان

در عصر غیبت دروغگو را از راست گو بشناسند

و تفکیک کنند و بدانند کدام سخن

باطل است و کدام سخن

از جانب خدای رحمان است
سعید
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
من اگه جای اون خبر نگار بودم آب میشدم میرفتم تو زمین . خجالت داره کسی رو تو جمع نصیحت کردن(به طرز طنز گونه )
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
چرا این ادبیات؟
hggh
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
اگر هم قصد دارید از مردی که رفت مطلبی بگذارید از حرف هایی که می گوید بنویسید
دقیقا مثل هم تعیین زمان برای ظهور
amir
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
منم خواهش میکنم، تمنا دارم ،بیخیال شین اینو..
ناشناس
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
ممنون میشیم
ناشناس
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
وی بزرگترین توطئه شیطان را غافل کردن انسان از امام دانست . به نظرم بزرگتر از آن مشخص کردن تاریخ برای ظهور حضرت است که وقتی غلط از آب در میاد افراد زیادی را بدبین می کند
ناشناس
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
آخرین نامه و دستوری که علی بن محمد سمری از امام زمان دریافت نمود به مضمون ذیل نقل شده است:

ـ «بسم الله الرحمن الرحیم، ای علی بن محمد سمری خدا اجر برادران ترا در مصیبت تو بزرگ گرداند. تو بعد از شش روز خواهی مرد. پس خود را آماده کن و به احدی برای جانشینی خود وصیت نکن. زیرا غیبت تامه آغاز می شود و دیگر ظهوری نخواهد بود مگر به اذن خدای تعالی و آن بعد از طول زمان و قساوت قلبها و پر شدن زمین از جور خواهد بود. زود باشد که در بین شیعیان کسانی بیایند که ادعای مشاهده کنند، هر کس مدعی مشاهده من قبل از خروج سفیانی و صیحة آسمانی بشود کذاب و مفتری است. و لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم.»
علی
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
بجای پاسخ خبرنگار او را تحقیر میکند مثل همیشه . سوال را جواب بده چکار داری به سن و رشته تحصیلی ؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
ادب مرد به ز دولت اوست...
ناشناس
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
یکی از نمازگزاران فریاد زد: احمدی‌نژاد وقتی رفت چاق بود. ما احمدی‌نژاد را اینطور تحویل شما دادیم که الان لاغرش کردید؟!
جل الخالق!!!مقايسه عكسهاي چندسال قبل ايشان با الان نشون ميده كه ظاهرا رياست جمهوري بهشون ساخته ويك آبي هم زير پوستشون رفته:)
ناشناس
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
واقعا" چرا هيچکس جلوي الفاظ ناشايسته اين فرد را نمي گيرد ؟ گفتن زمان ظهور حضرت مهدي ( 4 سال ديگر ) چه معنی می دهد؟؟
ناشناس
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کذب الواقتون...

تعین کنندگان وقت دروغ گویانند...

امام محمد باقر (ع)...
ناشناس
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
اگر واقعا احمدی نژاد گفته"امام زمان (عج) تا چهار سال دیگر ظهور می‌کند.
از مراجع معظم تقلید وروحانیت معظم می خواهم به شدت باین فرد برخورد بشود تابفهمداعتقادات شیعه بازیچه نیست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
برای ما چیزی بالاتر از مقدسات نیست امیدوارم با اینگونه فرافکنی ها برخورد شود
متین
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
از معصوم روایت شده که سه بار فرمود:
کذب الوقاتون....
تعیین کنندگان وقت (ظهور) دروغ گویانند!
*****************************
پاسخ ها
مرضیه
| |
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
بله موافقم این حدیث اگراشتباه نکنم از امام صادق(ع) هست
منصور
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
ببين توروبخدا چطور با دين مردم بازي ميكنن جالب اينكه هرجا هم موقعيتشون بخطر مي افته دين رو علم ميكنن و سو استفاده از دين و امام حسين ميكنن تورخدا با هرچي ميخواين بازي كنين ولي با دين بازي نكنين و فقط كسايي كه تو دين تبهر دارن حرف بزنن
پاسخ ها
حامد پ
| |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
منفي چرا دادين؟
ناشناس
| |
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
نظرات که غیر منطقی نیستن.چرا یه سری منفی میدن؟
ناشناس
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
این مغایر با تمام آموزه های شیعی ما است ، اگر جواب درستی به ایشان داده نشود مانند خیلی از کسانی که در تاریخ میشناسیم تا مرزی پیشرفت میکند که به صلاح کشور ما نیست.
ناشناس
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کذب الوقاتون!
ناشناس
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کذب الوقاتون
ناشناس
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
حدیث : تعیین کنندگان وقت ظهور از دروغ گویانند. امام صادق (ع)
پاسخ ها
مسعود
| |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
حرف های ایشان از همان زمان هاله نور مشخص شد. طلبعتا همچنان به این کار ادامه می دهد
ناشناس
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
امام باقر:
نعیین کنندگان وقت ظهور دروغ میگویند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
و يا وقت تعيين كنندگان را تكذيب كنيد (فعل امر است)
ناشناس
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
انتخاب ازت خواهش میکنیم از این مرد نه عکس نه مطلبی نذار
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
طبق احادیث و سخنان امامان ما اگر کسی برای ظهور حضرت مهدی زمان مشخص کرد چون کار ... انجام داده باید تکذیبش کرد.
ناشناس
| |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
دقیقا موافقم بگذارید فراموشش کنیم
محمد سردرودی
| |
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
دوستان طرف خودشو میکه ... انتخابات 4 ساله دیکه..................
ناشناس
| |
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
کاملا موافقم . این مرد برای مملکت یک فاجعه بود....
ناشناس
| |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
چرا مطلبی نذاره.بذارید کسایی که تو خواب بودن بفههمن که به چه شخص رای داده بودن
ناشناس
| |
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
خوب شد رفت.هنوزم حرفهای بی معبی زیادی میزنه
ناشناس
| |
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
سايت هاي افراطي نظير جهان نيوز ومشرق به اندازه ي كافي به اين مرد مي پردازند ما اينجا ميايم كه از دست خبراي مربوط به اون راحت باشيم خواهشا ديگه هيچ مطلبي ازش نذار خواهش!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
| |
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
امام باقر علیه اسلام در جواب وقت ظهور 3 بار فرمودند : کذب الوقاتون