صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۳۲۶۴۲
تعداد نظرات: ۲۷ نظر
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۲۰ مهر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معماي حلق آويز شدن دانشجوي دختر در خوابگاه دانشكده علوم پزشكي همدان در حالي خبر ساز شد كه هنوز ردپايي از عامل يا عاملان جنايت پيدا نشده است. اين قتل كه در سومين جمعه پاييز اتفاق افتاد در حالي به بحث اصلي محافل دانشجوهاي اين دانشگاه تبديل شده كه روز تعطيل بوده و عده زيادي از دانشجوها در خوابگاه حضور نداشتند. «سحر» كه اهل مريوان است شب حادثه در اتاق خود تنها بوده و دوستانش صبح روز بعد در حالي جسد وي را ديده‌اند كه از ميله‌هاي تختش آويزان مانده بود.

مقتول قبل از حلق آويز شدن ضربه مغزي شده است
به گزارش خبرنگار «اعتماد» ساعت 11 صبح سومين جمعه پاييز بود كه دوستان سحر به اتاق وي رفتند و با صحنه‌يي دلخراش مواجه شدند. دوستان سحر كه شب گذشته در اتاق‌هاي ديگر بودند وقتي ديدند سحر هنوز از اتاق خود بيرون نيامده به اتاق او رفتند و ديدند او در حالي كه يك روسري به رنگ تيره دور گردنش پيچيده شده به ميله‌هاي تختش آويزان مانده است. بلافاصله اكيپ حفظ صحنه جرم، بازپرس كشيك قتل، كارآگاهان پليس و تيم پزشكي قانوني راهي محل قتل شده و شروع به تجسس كردند.

 شنيده‌هاي خبرنگار «اعتماد» از دانشجويي كه در محل حضور داشت حاكي از آن است كه كارشناس پزشكي قانوني اعلام كرد قتل در ساعت پنج بامداد رخ داده است. پزشك پزشكي قانوني همچنين در محل گفته است: علت مرگ خفگي نيست و مقتول پيش از حلق‌آويز شدن به علت ضربه مغزي فوت شده است. وي همچنين اعلام كرده هنوز مشخص نيست ضربه مغزي به وسيله چه جسمي صورت گرفته اما آنچه مشخص است علت مرگ ضربه سخت به سر بوده است. بچه‌هاي هم‌خوابگاهي سحر همچنين به «اعتماد» گفتند: شب گذشته (پنجشنبه شب) تا ساعت 12 شب «سحر» در اتاق ما بود و حالش نيز خوب بود. آنها همچنين گفتند: ساعت 12 شب سحر در حالي به اتاق خود رفت كه هيچ يك از هم‌اتاقي‌هايش در اتاق حضور نداشتند و براي تعطيلي آخر هفته به شهرهاي خود رفته بودند.


وضعيت خوابگاه دانشكده علوم پزشكي مساعد نيست
1شنيده‌هاي «اعتماد» از وضعيت دانشكده علوم پزشكي دانشگاه همدان (كه اين قتل در آنجا اتفاق افتاده) همچنين حاكي از آن است كه اين دانشكده هنوز به طور كامل ساخته نشده است و كارگران ساختماني در اين ساختمان در حال كار و رفت و آمد هستند. اين دانشگاه كه گفته مي‌شود تقريبا 80 درصد آن ساخته شده است هنوز قفل و در و پيكر درست و حسابي و مشخصي ندارد و دانشجويان با ورود كارگران در بعضي ساعات شبانه‌روز با مشكل مواجه بودند.

راز اين قتل در حالي سر به مهر دارد كه خيلي از دوستان «سحر» (مقتول) معتقد هستند كارگران ساختمان كه در آن محوطه مشغول به كار هستند اين جنايت را رقم زده‌اند. اين در حالي است كه دوستان ديگر سحر به خبرنگار «اعتماد» گفتند سحر كه 19 سال داشت با هيچ كس ارتباط نداشت و ممكن نيست كسي به دليل مسائل عشقي اين قتل را انجام داده باشد. اين در حالي است كه در ابتداي خبرساز شدن اين ماجرا خيلي‌ها مي‌گفتند موضوع قتل نبوده و احتمال خودكشي نيز وجود دارد كه اين فرضيه با نظر كارشناس پزشكي قانوني مبني بر ضربه مغزي پيش از حلق‌آويز شدن از بين رفته و ديگر احتمال چنين فرضيه‌يي وجود ندارد.

دوستان سحر كه همگي از خوش برخورد و بذله‌گو بودن مقتول سخن مي‌گفتند، معتقد هستند سحر با كسي مشكل نداشته و حتما اشخاص غريبه و با آزار و اذيت وي را به قتل رسانده‌اند. در هر حال كارآگاهان اداره قتل پليس آگاهي همدان در حالي پيگيري اين پرونده را در دستور كار خود قرار دادند كه عامل يا عاملان جنايت با صحنه‌سازي پس از قتل، حرفه‌يي عمل كرده و سرنخي بر جاي نگذاشته‌اند.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۳۴
غیر قابل انتشار: ۳
اولیای دم
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
با عرض تسلیت به خانواده سحر
با وضعیتی که خوابگاه های دانشگاهامون دارند این اتفاق خیلی زودتر از این باید پیش می اومد.
سحر امروز قربانی بی فکری عده ای بی مسئولیت شد و مطمئن باشید که سحر اولین نفر نیست و آخرین نفر نیز نخواهد بود.سحر رفت تا تلنگری باشه واسه مسئولین که بیشتر به فکر دانشجویان و وضعیت اسکان اونا باشند.آخه چرا باید خوابگاهی که نیمه ساز هست محل اسکان دانشجو باشه اونم دانشجوی دختر پس غیرت و انسانیت ما آدما کجا رفته
چرا راضی می شیم به هر قیمتی........
خداوند در قرآن آوردهاگر انسان بی گناهی کشته شود انگار جماعتی کشته شده. و امروز سحر صدای آن جماعت بود
بهاره
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
حالا کی میخواد جوابگوی این اتفاق وحشتناک باشه؟ بالاخره یکی مسووله دیگه؟ یا نه همه میخوان بگن به ما مربوط نیست!!! مثه مدرسه درودزن که سوخته بود وزیر آموزش پرورش با تعجب گفته بود به من چه ارتباطی پیدا میکنه حالا این موضوع هم حتما به وزیر علوم ارتباطی نداره حتما!!!!!
نسرین
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
فکر میکنم این اولین بار تو دنیا باشه که همچین اتفاقی میفته. تجاوز و قتل تو خوابگاه دولتی!!!که اونم باید تو ایران باشه.
یعنی هیچ امنیتی نباید واسه یه خوابگاه دخترونه پیش بینی بشه چطور قاتل و متجاوز به همین راحتی میتونند وارد خوابگاه بشن؟!! واقعا که چه آبروریزی یه! اگه اینجوری بود که مردم بچه هاشونو تو خیابون ول میکردن میرفتن شهر خودشون دیگه چه دردسری داشتند دنبال خوابگاه باشن والااا!!
دانشجوی دانشگاه همدان
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
برای خودمون متأسفیم که مسئولین می خوان این قتل رو خودکشی جلوه بدن و براشون آبروی اون دختر و خونوادش هیچ اهمیتی نداره
amir3
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
من دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا همدان هستم.فقط کافیه که بگم هفته قبل از این ماجرا من و دوستانم برای استفاده از زمین چمن از سردر دانشکده دندانپزشکی وارد شدیم و حتی یک نفر هم ورود و خروج ما و هیچ کس دیگر را کنترل نکرد.!!!
دانشجو
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
کی باید رسیدگی کنه؟اون دختر معصومو کی به مادر و خانوادش برمیگردونه؟چرا دخترای ما تو خوابگاه یه دانشگاه ملی هم نباید امنیت داشته باشن؟پس به چه کسی و چه جایی میشه اعتماد کرد؟
ارمین
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
این همه گفتن اقا دانشگاه رو بومی کنید دختره مردمو میفرستید شهر دیگه این اتفاقا میافته خوب اگه شهر خودش بود میرفت خونشون این اتفاق نمیافتاد میدونید فرستادن دختر به شهره دیگه چه عواقبی داره
ناشناس
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
بسیارمتاسف شدم از اینکه انتخابی که همیشه بهش اعتمادداشتم اینگونه بی دقت خبررو انعکاس داده اولا به هیچ عنوان قتل نیست وخودکشی است از انجا که گزارش پزشکی قانونی و آگاهی می گویدهیچ علامتی دال برقتل نیافتند. عده ای قصدسوء استفاده از این قضیه رو داشتن تا دانشجویان کرد را تحریک کنند وناامنی ایجادکنندشما که طرفدار دولت هستید چرادر دام خبر دروغ خبرنگار اعتماد افتادید .یکبار از خبرنگارتان در همدان می خواستید به دانشگاه برود ومسئله را پیگیری کند.
سینا
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
قاتل به محل جنایت بر میگرده ..!
امیر
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
منم همین دانشگاه درس میخونم
متاسفانه جو بدی تو دانشگاه راه افتاده و همه ی دخترا بدجوری ترسیدند.امیدوارم قاتلین این کار رو هرچه زودتر بگیرند.
حسین
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
واقعاً متاسف شدم .

پدر و مادر حاصل عمر خود را به هزار امید و آرزو و با اعتماد به دانشگاهها از خود دور میکنند و هرگز و هرگز نباید در نگهداری از این سرمایه های ملی حتی اندکی کوتاهی شود .

فعالیت کارگران ساختمانی در محل خوابگاه در هر صورت اقدامی نامناسب ارزیابی میشود .
کامران
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
خانواده ای با هزار امید دختر جوانش را راهی دانشگاه میکند و این بلا سرش می آید. واقعا تاسف بار است.
جمال
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
يعني راهرو ها و درب ورودي خوابگاه به دوربين امنيتي مجهز نبوده؟
پاسخ ها
الهه
| |
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
آقا جمال میگه خوابگاه در نداشته پیکر نداشته دوربین امنیتی دیگه چیه؟!
محمدعلی
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
ببین کار به کجا رسیده که تو یه دانشگاه یه دختر19ساله ی معصوم رو میکشن و راحت فرار میکنن واقعا که نوبره
احسان
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
به عنوان یک دانشجو ازشماکه رسانه دستتونه میخاییم که به مشکلات دانشجوها اعم از خوابگاه هاو...
رو در سایتتون انعکاس بدهید و به مسئولین زیبط بگویید تااین چنین مشکلاتی بوجود نیاید.
پاسخ ها
نارمک
| |
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
این یه دونه منفی رو بهت دادم واسه اون غلط املایی
ذی ربط درسته نه زیبط عزیزم
ناشناس
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
دختر بیچاره با هزار امید و آرزو درس خونده اینم از عاقبتش
mojtaba
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
باید هر چه سریعتر بررسی شود .بمیرم برای مادرت.
علی حسین
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
باسلام تا وقتی قانون برخود با مزاحمین نوامیس بشکل جدی انجام نشود این مشکلات در جامعه وجود دارد.
قانون باید بیشتر به پیشگیری از وقوع جنایت توجه داشته باشد وگرنه پس وقوع جنایت هرموضوعی قابل بررسی است
منوچهر
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
از اونجا که هیچ گونه درگیری و نزاعی قبل از قتل رخ نداده و ظاهرا مقتول سریع و بدون ایجاد سر و صدا کشته شده،مسئله تجاوز و یا سرقت از خواب گاه منتفی میشه،چون هر دوی این موارد منجر به درگیری مقتول با عامل جنایت میشه.
با توجه به شیوه قتل و صحنه سازی بعد از اون میشه حدس زد که جنایت برنامه ریزی شده بوده،قاتل از تنها بودن مقتول اطلاع داشته و با هدف قتل در اونجا بوده،با این وضعیت احتمال دخالت کارگران ساختمان سازی بسیار کمه
فقدان آلت قتل هم نشون دهنده این هست که قتل از روی تصادف رخ نداده بلکه ابزارش پیش از اون آماده بوده و همراه با قاتل از صحنه قتل خارج شده.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
بابا کارآگاه
سعید
| |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
بابا مارپل ..... پوارو ...... شرلوک هلمز
ناشناس
| |
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
بابا کاراگاه علوی
محمد
| |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
پوآرو
کامران
| |
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
فکر نمیکنم حتی حرفه ای ترین کارآگاهان دنیا هم اینطوری با خاندن یک خبر نتیجه گیری کنند.
حمید
| |
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
بابا کارآگاه ...