صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۳۳۴۸۱
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه پرونده "بابک زنجانی" را در جلسات هفته جاری دنبال خواهیم کرد، گفت: موارد ادعایی "بابک زنجانی" با اظهارات نمایندگان دستگاه‌های اجرایی همخوانی ندارد.

سید مهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس درباره آخرین وضعیت بررسی موضوع فروش نفت و فرآورده‌های آن توسط بابک زنجانی و همچنین نحوه انتقال پول آن به خزانه کشور در کمیسیون انرژی اظهار داشت: کمیته‌ای در کمیسیون انرژی به منظور بررسی موارد ادعایی " زنجانی تشکیل شده که این کمیته در آخرین جلسه کاری خود با حضور نمایندگانی از وزارت اطلاعات، وزارت نفت، دیوان محاسبات و برخی از دستگاه‌های اجرایی دیگر و همچنین نمایندگانی از بانک‌های مسکن و ملی تشکیل جلسه داده و ابهامات موجود در این پرونده را بررسی کردند.

 وی افزود: در این نشست، اظهارات مطروحه از سوی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی با موارد ادعایی زنجانی تناسب و همخوانی نداشت و بنا شد کمیته بررسی‌های دقیق‌تری انجام دهد.

 عضو کمیسیون انرژی ادامه داد: قرار است این کارگروه در یک فرصت منطقی گزارشی را تهیه کند که پس از ارائه و قرائت این گزارش در صحن کمیسیون انرژی اگر طراحان طرح تحقیق و تفحص قانع و راضی نشوند این گزارش در صحن علنی مجلس قرائت شود.

 موسوی‌نژاد تصریح کرد: البته در صورت رد این تقاضای تحقیق و تفحص در کمیسیون انرژی، باز هم این موضوع در صحن علنی مطرح خواهد شد که در صورت تصویب آن در صحن بهارستان، این تحقیق و تفحص در دستور کار بهارستان قرار می‌گیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی با بیان اینکه بعید است مجلس دعوت مجددی از بابک زنجانی داشته باشد، گفت: با توجه به جلسه سه ساعته این کمیته با وی که با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط  برگزار شد، در این جلسه موارد و کیفیت اقداماتش در خصوص نحوه فروش نفت و فرآورده‌های آن و همچنین نحوه کیفیت انتقال پول به خزانه کشور، گزارش مفصلی را ارائه کرد، بنابراین صحبت‌های وی شنیده شده و گمان نمی‌کنم نیازی به دعوت دوباره از وی باشد./