صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۴۰۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۸ - ۲۱ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه هومانیته که عکس بزرگ روی جلد خود را به مراسم بزرگداشت ماندلا در "سووتو" اختصاص داده، زیر عنوان "سیاره ماندلا" می نویسد : دل آفریقائیان جنوبی برای "مدیبا" (نامی که آنها مهربانانه به ماندلا داده بودند) می تپد.

به گزارش «انتخاب» ؛ هومانیته می نویسد خنده ها و اشک ها برای بیان این که داشتن چنین شخصیتی بخت بزرگی بود و از دست دادنش یک درد بزرگ، درهم آمیخت.

برخی به حق در این مراسم شرکت داشتند و برخی دیگر که او را تروریست می خواندند، هواداران وی را در کشورشان مورد پیگرد قرار داده بودند، از آپارتاید حمایت می کردند و یکی از آنها می گفت که این مرد سیاه هنوز وارد تاریخ نشده، هم با حضور خود در مراسم به شکستشان اعتراف کردند.

چرا که برگ دردناکی از تاریخ ورق می خورد و مردی که هزاران کیلو سنگ شکسته بود و بیماری سل ریه هایش را آزار می داد، از سخاوت خود حربه ای تازه برای مبارزه با سرکوب ساخت.