صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۴۱۹۴۶
تعداد نظرات: ۷۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۲
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به ذکر توضیحاتی درباره قطع وی‌چت، تعرفه‌های مربوط به پهنای باند، سرعت اینترنت، اختلاف وزارت ارتباطات و مخابرات پرداخت و گفت قطع وی‌چت از طرف ما نبوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به ذکر توضیحاتی درباره قطع وی‌چت، تعرفه‌های مربوط به پهنای باند، سرعت اینترنت، اختلاف وزارت ارتباطات و مخابرات پرداخت و گفت قطع وی‌چت از طرف ما نبوده است.

محمود خسروی در نشست خبری پس از ارائه عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پرداخت.

***ما هم با فیلتر شدن وی‌چت مخالفیم
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دستور کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای اشاره کرد و گفت:‌ از روز پنجشنبه از سوی این کمیته دستوری ابلاغ شده تا درباره وی‌چت فیلترینگ اعمال شود. البته باید توجه داشت که ما یک سایت را فیلتر نمی کنیم بلکه با توجه به آن که فضای فنی این کار دراختیار ما قرار دارد، براساس دستوراتی که در این زمینه صادر می‌شود این کار را انجام می دهیم.

وی با بیان این‌که در مجموع در زمینه فیلترینگ سایت‌ها کمیته تعیین مصادیق است که تصمیم می گیرد اظهار کرد: وزارت ارتباطات هم در این کمیته یک عضو دارد که عضو وزارتخانه ما با این عمل مخالف بود اما بنا به اظهار وی سایر اعضای این کمیته موافق با این تصمیم بوده‌اند و مبنای این عمل هم برخی تحلیل‌های فرهنگی واجتماعی بوده است. به هر صورت نظر شخصی من این است که این شبکه‌ها و امکانات می‌توانند یک فرصت هم باشند و در آن‌ها برای بیان مسائل فرهنگی عمل شود به همین دلیل شاید اگر در داخل کشور محتوای مناسبی تولید شود حتی می توان ازاین شبکه‌ها در جهت توسعه فرهنگی بهره گرفت.

وی در ارتباط با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم اظهار کرد: در این مدت 1500 کیلومتر شبکه فیبرنوری در کشور ایجاد شد و 40 گیگابیت اینترنت نیز به ظرفیت کشور افزوده شد همچنین مرکز soc به صورت آزمایشی راه اندازی شده و 25 گیگابیت اینترنت داخلی به ظرفیت اینترنت کشور افزوده شد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یادآور شد: در این مدت 850 گیگابیت به ظرفیت IP کشور افزوده شده است.

*** مشکل پهنای باند به ما بازنمی‌گردد
خسروی در ادامه این نشست در پاسخ به این سوال ایسنا با وجود تاکید بر افزوده شدن به ظرفیت پهنای باند کشور همچنان کاربران تغییری در سرعت اینترنت مشاهده نمی کنند گفت: ما پهنای باند را به شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنت می سپاریم و آن‌ها این پهنای باند را در اختیار مردم قرار می‌دهند اکنون ما طبق قوانین پهنای باند را واگذار می کنیم و حتی برخلاف رویه معمول که بخشی از این پهنای باند در بخش تامین کننده باقی می ماند، ما این بخش را هم در شرکت ارتباطات زیرساخت نگاه نمی‌داریم و سهمی دراین پهنای باند نداریم اما به هر حال شرکت‌ها مسوول دسترسی افراد به اینترنت هستند و در این زمینه مشکلات متعددی وجود دارد.

وی در عین حال به اختلاف نظرهای فعلی مخابرات و وزارت ارتباطات اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از مشکل هم به این موضوع برمی‌گردد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به این سوال که در حال حاضر از پهنای باندی که گفته می شود تامین شده چه میزان از آن در اختیار شرکت‌های ارائه کننده پهنای باند قرار گرفته توضیح داد: در حال حاضر 20 گیگابیت از این ظرفیت آماده واگذاری به شرکت‌ها است که البته هنوز برای واگذار کردن آن درخواستی از سوی شرکت ها نداشته‌ایم.

*** بحث تخفیف‌های اینترنتی به کجا رسید؟
خسروی در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر صحبت‌های وزیر ارتباطات درباره ارائه تخفیف پهنای باند به شرکت‌های ارائه کننده اینترنت، توضیح داد: ما هم بحث کاهش قیمت را شروع کرده ایم و در حال انجام بررسی‌های اقتصادی هستیم تا ببینیم این هزینه‌ها را تا چه اندازه می‌توان کاهش داد البته زمانی که وزیر ارتباطات بر کاهش 20 درصدی تاکید دارند ما نیز مجبور به آن هستیم که به این سمت گام برداریم.

وی در عین حال عنوان کرد:‌ از سوی دیگر ما تلاش داریم با آوردن میزبانی برخی سایت‌های پر ترافیک به داخل کشور هزینه‌ها را کاهش دهیم.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین به خرید پهنای باند کشور براساس قراردادهای قبلی اشاره کرد و افزود: ما در قراردادهای قبلی خود پهنای باند را به شکل 15 ساله تامین می‌کردیم که قیمت آن فوق العاده مناسب وارزان بود اما پس از دوره قرارداد مشکلاتی ایجاد می‌شد و قیمت‌ها تاثیر می گذاشت به همین دلیل اکنون سیاست ما بر این است که از این پس در قرارداد پهنای باند را به طور سالانه تامین کنیم.

خسروی همچنین به قرارداد قبلی که دراین زمینه بسته شده اشاره کرد و گفت: حدود 6 - 7 سال پیش قراردادی در این زمینه امضا کردیم مبالغ آن در زمان خود بسیار خوب و مناسب بود.

وی همچنین یادآور شد: در حال حاضر این بحث در حال پیگیری قرار دارد و مشخص شود در نهایت چه میزان از هزینه‌های پهنای باند برای شرکت‌های داخلی قابل کاهش است.

البته وی به این نکته هم تاکید کرد که در این زمینه لازم است قطعا این تخفیف در شرایط مشتری نهایی تاثیرگذار باشد.

*** VPN بومی
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی که درباره VPN بومی و سرانجام آن مطرح شده بود گفت:‌ سال گذشته شورای عالی فضای مجازی مصوب کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت امکانات VPN بومی را فراهم آورد اما به هر صورت از این موضوع استقبال چندانی در داخل کشور به عمل نیامد و به همین دلیل ما اکنون تقاضا کرده‌ایم که شورای عالی فضای مجازی مصوبه قبلی را لغو کند.

***اختلاف 150 میلیارد تومانی مخابرات و زیرساخت
معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که درباره اختلافات مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح شده بود توضیح داد: وقتی یک شرکت خصوصی می‌شود و بخش‌هایی از آن دل در دولت می ماند طبیعی است که فصل‌های مشترک زیادی بین آن‌ها وجود داشته باشد و اکنون هم وضعیت ما با مخابرات به همین شکل است و به همین دلیل اختلافات متعددی وجود دارد اما به هر حال باید در زمینه‌ ارتباطی شرایطی یکپارچه داشته باشیم.

خسروی ادامه داد: اکنون ما جلسات بسیار زیادی داشتیم و در این باره صحبت‌های متعدد کرده‌ایم تا موضوع به حالت شفاف در‌آید. تا پایان سال 91 در دفاتر ما حدود 270 میلیارد بدهی مخابراتی ثبت شده است در حالی که این رقم در اسناد و دفاتر مخابراتی حدود 120 میلیارد تومان است و این اختلاف حساب یکی از مواردی است که اکنون موجب اختلاف این دو نهاد شده است.

وی ادامه داد: ما برای این که مشکلات تا حدی برطرف شوند این پیشنهاد را دادیم که مخابرات همان 120 میلیاردی که قبول دارد را فعلا پرداخت کند تا برروی مابقی این مبلغ دو طرف به نتیجه برسند اما بررسی این مسائل پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و زمان زیادی طول می‌کشد و حال پیشنهاد مخابرات این است که تا زمانی که این رقم مشخص نشده باشد بدهی پرداخت نشود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این زمینه خاطرنشان کرد: اکنون با این شرایط یک معادله سه سر باخت شروع شده و هم ما، هم مخابرات و هم مردم متضرر می‌شویم.

خسروی ادامه داد: ما پهنای باند را وارد کرده‌ایم و باید آن را واگذار کنیم، در این میان هر روز که این پهنای باند واگذار نشود به ضرر ما است چرا که ماهانه حدود 130 الی 140 هزار یورو بابت آن پرداخت می‌کنیم. از سوی دیگر با واگذاری پهنای باند مخابرات نیز سودی سرشار به دست می‌آورد که اکنون با ایجاد این شرایط علاوه بر شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات مردم هم از این موضوع ضرر می‌کنند و پهنای باند مناسب و خدمات لازم در اختیار آن‌ها قرار نمی‌گیرد. به همین دلیل لازم است که حتما در جلسات آتی این قضایا حل و فصل شوند.

وی در عین حال یادآور شد که مخابرات بزرگترین مشتری شرکت ارتباطات زیرساخت به شمار می‌رود و این شرکت قصد ندارد که با مخابرات سر جنگ و دعوا داشته باشد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در بخشی از صحبت‌های خود به مشکلاتی که طی سال‌های گذشته در زمینه نقل و انتقالات مالی وجود داشته اشاره کرد و با بیان این‌که در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت بدهی‌هایی به کشورهای مختلف دارد، توضیح داد: با توجه به مباحث بانکی که تحت تاثیر تحریم‌ها قرار گرفته ما اکنون بدهی‌هایی به کشورهای مختلف داریم که حدود 180 میلیارد می شود و حال در دستور شخص وزیر قرار بر آن است که ماهانه حدود 20 میلیون یورو سهمیه پرداخت به ما صورت بگیرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۶۴
غیر قابل انتشار: ۱۳
مجتبی تهرانی
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
یه کم حیا و شعور هم خوب چیزیه والا!!!!..... من بجای شما از مردم و نسل بعدیم که میان معذرت میخام کاری نکنید که مردم بگویند طوری شده است وگرنه درسی بهتون میدیم که تو کتابا روایت بشه.....
ناشناس
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اگر در این دنیای وانفسا ابزاری برای ارتباط افراد نباشد مردم چگونه باید شکل بگیرد که شما نمایندگان انها باشید؟
ناشناس
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خرزوخان فیلتر کرده پس؟ آقا این عذربدتر از گناهه. اگه نمی تونید جلو فیلتر شدن یا نشدن سایت ها رو بگیرید، دیگه واسه چی وزیر هستید؟ وزیری که در این حد اختیارات نداشته باشه که مجبور بشه بگه کار ما نبوده، والا استعفا بده بره کنار شرفش بیشتره. حداقل یک هزینه ای واسه خودسرها درست می کنه اینطوری.
leila
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خجالت بكشيد مسئولان بي مسئوليت
ناشناس
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
در حال جاضر همین الان من وی چت رو باز کردن فیلتر هم نیست ! حد اقل ده ها هزار نفر این سایتو نمیشناختن و الان آشنا شدن ! این یک تبلیغ نیوده ؟
علیرضا
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
وی چت من که هنوز داره کار می کنه؟ قصه چیه؟
ناشناس
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اخه داداشی ک میگی کار خوبی کردن فیلتر کردن تو کمبودی چیزی داری ک این حرفا رو میزنییییییییییی
ناشناس
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
فیلتر کردند تا مردم علنا و رودر رو صمیمانه گفتگو کنند
محمدحسن
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس وووو !!!!!!
ناشناس
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
از نظر این دولت فیسبوکی ها ویچتی ها همه شیطان و کافرن اون بیق هایی که می شینن تو خونه درس می خونن فرشته اند
ناشناس
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
vchatوامثالهم اسب تراواي سلطه فرهنگي بركشورهاي دررحال توسعه كه داراي فرهنگ غني درونزا وداراي نظام مستحكم خانواده هستند نظير ايران است تا از طريق اينگونه شبكه هاي اجتماعي بنيانهاي فرهنگي را در گذر زمان سست نموده وشرايط را براي سلطه دركليه شئون فراهم كنند.بهوش فرزندان ايران زمين زود برآشفته نشويد قدري تامل وتفكر بفرماييدما ملت هشياري هستيم واز شعورسياسي وفرهنگي بالاتر از عيارجهاني برخورداريم چه شده كه شما نسل سوم وجهارمي ها زود قضاوت ميكنيد وهميشه نسبت به اينگونه رخدادها سوءظن داريد.افسوس كه جوانان سخن مسن ترها را گوش نميكنند وحاضرند دوباره تجربه كنند اينها همه سراب است شما با وي چت و...آرامش نخواهيد يافت بلكه بيشتر دچار تشويش واضطراب و... خواهيد شد آرامش را با ياد خدا وكمك به همنوعان وافكارمثبت پيدا خواهيد نمود.
ارمان
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
تو گفتی و منم باور کردم، جمع کنین دم و دستگاهتونو
هیچ
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
با توجه به دانسته های اندک خود می دانم که دولت مسئول کلیه مسائل اجرایی است . اما مثل اینکه در دولت جناب روحانی کسانی دیگر مسئول کارهای انجام شده در کشورند که در هر دو صورت ضعف دولتی هاست که چنین اتفاقاتی می افتد ...
بهزاد
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اعضای کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه ای عبارتند از:
1) دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
2) وزیر یا نماینده ی وزیر اطلاعات
3) وزیر یا نماینده ی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
4) وزیر یا نماینده ی وزیر دادگستری
5) وزیر یا نماینده ی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
6) وزیر یا نماینده ی وزیر علوم تحقیقات و فناوری
7) وزیر یا نماینده ی وزیر آموزش و پرورش
8) فرمانده نیروی انتظامی
9) یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی
10) یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی
11) رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
12) رئیس سازمان صدا و سیما
13) نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
همینطور که میبینیم حتی اگر تمام وزرای دولت هم جلوی فیلترینگ رو بگیرند باز هم تعدا آراشون از 6 تا بالاتر نمیره
محمد
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اینم از چهره دولت تدبیر و امید
والله نه تدبیری تو این فیلترینگ حضور داشته نه امیدی
انقدر که اینا به فکر بهشت بردن زوری مردم هستن به فکر مشکلات اقتصادی مملکت بودن مشکل همه حل میشد.
این است منشور حقوق بشر دکر روحانی
مشترک همراه اول
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
همراه اول مدتیه داره درآمدهای از دست رفتشو با روش های زیبایی برمی گردونه. واقعا تیم روانشناسی و جامعه شناسی قوی ای داره. اول اومد قبض ها رو یک ماه به یک ماه کرد. نرخ مکالمات رو افزایش داد ولی چون مبلغ قبض ها نصف شده بود کمتر بهش توجه شد. اما همه اینو حس کردن. بعد اومد با طرح های 5+50 و شب های روشن و ...، همه رو به مکالمات طولانی عادت داد. نیمه دوم آذر هم طرح یک روز مکالمه رایگان رو اجرا کرد تا اکثر مردم به تب مکالمه طولانی دچار بشن. سپس با مافیای خودش، طرح فساد انگیز بودن ویچت رو به آقایون ارائه داد تا جلوی این سرویس رو بگیره، چون تو ویچت همه عادت به مکالمات صوتی و تصویری و پیام های رایگان کرده بودن. با این کار این تماس ها مجددا به سمت خودش بر می گرده و درآمدهاش دوچندان میشه. مسایل اخلاقی و .. هم چیزی جز پیرهن عثمان نیست!
مجتبی
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
چند ساله اب زاینده رودو فیلتر کردن که اصفهانیا سیب زمینی نکارن! کجایین؟
ناشناس
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
نه دیگه نشد. نمیشه هر اتفاق بدی افتاد بگین ما هم نخواستیم. باید هرطور شده جلوی این کارهارو گرفت. با این که بگین ما هم ناراحتیم چیزی حل نمیشه
ناشناس
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
من نبودم دستم بود تقصير آستينم بود!
بی نام
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
چرا لایکارو بستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابوالفضل
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خوب کاری کردن فیلترش کردن
پاسخ ها
جمال
| |
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
این قبیل افراد دوست دارند همه چیز فیلتر شو د و اینجا هم بشه مثل کره شمالی همه کور وکر و بی خبر از آنچه در دنیا می گذرد !! کسانی که برای همیشه ذهنشان را برای دریافت مطالب نو و نازه بسته اند و با باور های خرافی و مندرس نه تنها خود بلکه دیگران را هم از تنفس فضای تازه محروم کنند...
مجتبی
| |
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
حرف نزن.....
1360
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
براي خراب كردن دولت جديد در نزد مردم اينكارو كردن روحاني بپا خيز طرفداراتو دارن نرم ازت دور ميكنن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
یجورایی باهات موافقم!ولی اینم در نطر بگیریم تو اون کمیته 5-6 نفر از دولتم هستنا!
ساناز
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
کی بود کی بود ....من نبووودم
ناشناس
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
چرا همه را دشمن خودتان می کنید...شما نه نرخ اینتر نت را پایین می آورید و نه کیفیت آن را بالا می برید.حداقل دین ندارید آزاده باشید..
ناشناس
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
نه جونم اول فست فودو فليتر كنند آخه خيلي فساد برانگيزه برا سلامتمون هم خوب نيست ، ماها هم كه يك عده ناقص العقليم ديگه...
هموطن
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
جناب وزیر انگار وزارت شما فرمولیته هست، جوری
می فرمایید که انگاری وزارتخونه ارتباطات هیچ نقشی در پهنای باند فیلترینگ و و و ندارید! پس .این وزارتخونه در چه نقشی هستند؟
پاسخ ها
محتبی
| |
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
در نقش هویج داداش....
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
معلوم نیست تو این مملکت کی تصمیم میگیره ؟
مملکت ملوک الطوایفی است . یکباره خوردن و آشامیدن و نفس کشیدن را فیلتر ، نه ، ممنوع کنید.
ناشناس
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اینها با هرچی که باعث شادی و سرگرمی ملت بشه شدیداً مخالف هستن، فقط می خوان ملت بشین پای ضرغام تی وی
ناشناس
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اصولا همیشه یک کاری صورت میگیره بعد داستان کی بود کی بود من نبودم اجرا میشه
ناشناس
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
یعنی چی نماینده ما رای منفی داد.همین .وزارت ارتباطات؟؟؟ یا وزارت فیلترینگ
پاسخ ها
محمدرضا
| |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
شما كه از فيلتر شكن استفاده مي كني چرا ناراحتي
سوشون
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
فيلتر كردند. يه روز به اين كارها خواهيم خنديد داستان گاليله هنوز براي اقايون مفهوم نشده
عبوری از دروازه
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
تعداد نفرات را بیشتر کنید!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
آفرین / من منظورتوفهمیدماماشاید خیلی ها نفهمند نمی شههم توضیح داد البته
ناشناس
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اگه مردم ایران هماهنگ باشند هیچ کس اس ام اس نده تا یه باره مخابرات ورشکست بشه
پاسخ ها
مسعود
| |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اگه همه یه هفته تماس های تلفنی تون را نصفه کنید حساب کار دستشون میاد.
ناشناس
| |
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
من الان چند ساله که همین کارو میکنم حتی خیلی از اسمسهای مجانیم هم میسوزه دوتا اسمس زدم 90 برای بلیط جام جهانی که اونم هم الان پشیمونم.
ناشناس
| |
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
از این مردم دور شده از ارزش های کهن ایرانی آبی گرم نمیشه خیالت تخت ....
ناشناس
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
مگه پارازیت نمی فرستند که این همه امار سرطان بالاست .اقا همه این بیماریها ناشی از امواج و استرسهای زندگیه.حالا بازم بفرستید
پاسخ ها
الی
| |
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
بالا بودن میزان استرس که بدترین نوعش استرس غیرقابل پیش بینی (نداشتن اطلاع از چگونگی وشدت عامل استرس زا)هست که ثابت شده عامل به وجود اومدن بیماریهای قلبی ، فشارخون وسرطان.توهر مقاله ای هم میخوایید جستجوکنیدتابهتون ثابت شه حالا حالاها مونده تاثیروضعیت وحشتناک 8 سال پیش رو رو روح وروانتون بفهمید.نگران وی چتین؟؟
ناشناس
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
تو این مملکت چند تا ارگان تصمیم گیر هست مگه؟؟؟
پس شما چیکاره اید؟؟؟ ما به آقای روحانی رای دادیم یه این مسخره بازیا تموم بشه
محمد
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
قضیه کی بود، کی بود، من نبودم شده.
حالا که دیدند ماجرای سود اپراتورهای مخابراتی لو رفته و اعتراضات زیاد شده، تکذیب میکنند.
ناشناس
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اگه شما كاره اي نيستيد براي چي مونديد سر ميز و صندليتون...؟!!!
ناشناس
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
بیاید این اینترنت را هم برای همیشه قطع کنید یک وقت دیدید یک نفر خواست استفاده ی حرام از آن بکند کار دیگه
ناشناس
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
کار آدم فضایی هاست
ناشناس
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
دست بردارید از این توهین ها
پارستون
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خوب حالا که وی چت فیلتره اید ما چیکار کنیم؟؟
پاسخ ها
حرف حق
| |
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
ملت گران قدر لطفا اون قسمت ته لیوان که پر هست رو نگاه کنید ! اینقدر منفی نگر نباشید :)
حالا وی چت فیلتر شد که بهتر ، عوضش یه چند روزی تا پیدا کردن جایگزین مناسب انگشت های دست و چشمان مبارکمان استراحت می کنند . باور کنید مسئولین به فکر شما هستند . اینا همه اش برای سلامتی من و شماست !
حالا بماند که واقعا بعضیام جنبه اشو نداشتنا ! خداوکیلی مورد داشتیم از هفت صبح دست به وی چت میشده ساعت 11 شب به زور تموم شدن باتری و اتمام موجودی جداش می کردن ! والا !
ناشناس
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خب این مخالفتتون را به گوش مسئولین برسونید آخه چرا فیلتر کردند
حميد
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خيلي زشت است وقتي عضو ستادي هستي و نظرت را مطرح مي كني ولي راي نمي آورد بعدا جار بزني من مخالف بودم.
راي جمع براي همه محترم است و بعد از تصويب اعضا حق ندارند آن را تضعيف كنند.اين از اوليات كار جمعي است.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اتفاقا مردم باید بدانند که این کارهای سخیف مربوط به دولت روحانی نیست بلکه مربوط به بقایای تفکر حاکم قبلی است. اصلا یکی از هدفهای این نوع حرکات جنجالی بدبین کردن مردم به دولت روحانی است. یعنی ئقیقا همان کاری که با دولت خاتمی کردند.
بنا بر این دولت روحانی باید برای خنثی کردن این توطئه خیلی صریحتر از این به مردم بگوید که این نوع تصمیمات توسط دیگران گرفته می شود و مسئولیتش هم به گردن همانهاست و آنها هستند که باید از این تصمیمات مشکوک و توطئه آمیز دفاع کنند.
ناشناس
| |
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
باشه فهمیدیم تو خوبی وما ما که ویچت داریم کافر و شیطانیم
رزمنده
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
احسن به كساني كه فيلتر كردند ومتاسفم براي كساني كه مخالف فيلتر شدن بودند.
پاسخ ها
مهدی
| |
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
برای خودت متاسف باش عقب عقب مونده!
ناشناس
| |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
باهات موافقم ما باید پوست گوسفندا را خشک کنیم و برا نامه نگاری استفاده کنیم چکار داریم به تکنولوژی
tt
| |
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خداییش شما اصلا میدونی موضوع بحث چیه؟؟؟
علی
| |
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
چطوره کلا نسل آدمیزاد و از روی زمین برداریم تا اینقدر فتنه و فساد نکنه؟
ناشناس
| |
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
کاش منفی نامحدود فعال بود تا فقط منفی میدادم
رضا
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
به نظر من تو جلسه بعدی بیان اس ام اس هم فیلتر کنن.. جلسه بعدیش موبایل رو قطع کنن... بعد برن سراغ خوراکی ها، فست فود ها رو تعطیل کنن... بعد ته دیگ ماکارانیرو تعطیل کنن... بعد یواش یواش همه چی که مردم باهاش کیف میکنن جمع شه بریم پی کارمون دیگه...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
نه اقا رضا اس ام اس برای مخابرات درامد زایی داره .اونو محاله فیلتر کنند.همه سایتها و نرم افزارهایی که نه تنها درامد زا هستند بلکه مانع درامد زایی میشند را فیلتر میکنند
ناشناس
| |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
اس ام اس رو فیلتر کنن؟! "وی چت" رو فیلتر کردن که مردم مجبور باشن فقط اس ام اس بدن، پول تو جیب اپراتورای تلفن همراه بره
ناشناس
| |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
دوستان نگران نباشید برنامه دیگه ای هست به نام کوکو از ویچت هم بهتره
اونم نشد تانگو
نشد وایبر
....
و هزار تا دیگه
ناشناس
| |
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
ته دیگ ماکارونی رو خوب اومدی.
دبير كميته تعيين مصاديق مجرمانه
| |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
ته ديگ ماكاروني وقتي با سيب زميني باشه مصداق محتواي مجرمانه هست نه به صورت معمولي...
مشترک همراه اول
| |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
تو خبر قبلی انتخاب وقتی نظر دادم که این طرح کار همراه اوله و هدفش مالیه، نمی دونم چرا اون خبر از روی سایت پاک شد. نمی دونم چرا این گروه تندرو همیشه یه تیر و چند نشون می زنن. هم سود مالی، هم تخریب دولت، هم تضعیف مردم!
ناشناس
| |
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
نمیدونن خاراندن جای کش جوراب چه حالی میده به زودی کش جوراب رو هم فیلتر میکنن!!!!
حمید
| |
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
خیلی جالب بود
محمد
| |
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
دمت گرم.........