صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۵۲۶۱۶
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۵ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۲
جریانی می خواهد فتنه را از خاطره ها ببرد و بگوید آنها جنایتی نکردند؛
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در واکنش به حواشی سفر اشتون به تهران گفت: دیدار خانم اشتون با برخی عوامل فتنه نشان می‌دهد که عده‌ای می‌خواهند فتنه را عادی جلوه دهند و کم‌کم از خاطره‌ها ببرند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در واکنش به حواشی سفر اشتون به تهران گفت: دیدار خانم اشتون با برخی عوامل فتنه نشان می‌دهد که عده‌ای می‌خواهند فتنه را عادی جلوه دهند و کم‌کم از خاطره‌ها ببرند.

به گزارش «انتخاب»، وی در بخش دیگری بیان داشت: مسئولیت این دیدارها از صفر تا صد با دولت است.

اهم گفتگوی نسیم با سید احمد خاتمی در زیر می آید:

ـ چندی پیش کسانی از پارلمان اتحادیه اروپا که به ایران آمده بودند متأسفانه با برخی فتنه گران دیدار داشتند. متاسفانه در سفر اخیر اشتون نیز، هم خود اشتون به صراحت گفت و هم همه خبرگزاری‌ها خبرهایی از دیدار ایشان با برخی فتنه‌گران مخابره نمودند. در آن زمان نه مجلس و نه دولت، هیچ کدام مسئولیت اتفاق افتاده را بر عهده نگرفت. این بار مسئولیت از صفر تا صد سفر با دولت محترم بود؛ آن مرزبندی که رهبر معظم انقلاب فرمودند لازم است رعایت شود، یک بخش آن مرزبندی با فتنه گران است.

ـ به نظر می رسد این دیدار و ملاقات ها نشان دهنده آن است که جریانی می خواهد فتنه را عادی و کم کم از خاطره ها ببرند به طوری که گویا فتنه گران اصلاً جنایتی نکردند.

ـ بر این اساس بنده به عنوان یک شهروند این کشور منتقد کسانی هستم که زمینه این ملاقات ها و دیدارها را فراهم کردند و بر همین اساس هم، از مسئولین می خواهیم در این رابطه شفاف سخن بگویند و آن چه در نظر دارند در فضایی روشن، به طور شفاف به مردم بگویند تا مردم هم تکلیف شان را بدانند و بفهمند آقایان چگونه در باره فتنه فکر می کنند.

ـ این ها بدانند که ما همچنان همراه رهبر معظم انقلاب هستیم و با همان صلابتی که ایشان در برابر فتنه ایستادند، ما هم ایستاده ایم و این گونه حرکات را در شأن نظام جمهوری اسلامی نمی‌دانیم.

ـ اگر یکی از مسئولان ما به فرانسه یا هر کشور اروپایی دیگر برود و از آن ها درخواست کند که می خواهد با مخالفان دولت دیدار داشته باشد، قطعاً اجازه نخواهند داد. چگونه است که مسئولین اروپایی این طور سهل و آسان با مخالفین نظام دیدار دارند؟

ـ نکته دیگر این است که اشتون سخن از حقوق بشر بر زبان می آورد. این نشان دهنده این است که بهانه‌ای که این ها بعد از مسائل هسته‌ای برای مخالفت با نظام جمهوری اسلامی در پیش خواهند گرفت، همین مسأله حقوق بشر است.

ـ مسئولان محترم ما بدانند زمینه ملاقات فراهم کردن برای این خارجی‌ها با این افراد فتنه گر، روزی سوژه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی خواهد شد و ما نباید جاده صاف‌کن دشمن در اتهاماتی که علیه نظام جمهوری اسلامی دارد، باشیم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۲۶۵
غیر قابل انتشار: ۲۶۳
حامد قزوینی
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
از صفر تا 100 مشکلات اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی .... دولت قبلی با کیست؟
شما از طرفداران دولت نهم و دهم بودید؟
ناشناس
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
من نفهمیدم کسی که فرزندش قبل از اثبات جرم زیر شکنجه کشته شده فتنه گر است شهروند محترم؟
ناشناس
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
پس دیدار احمدی نژاد با یهودیان در آمریکا هم صددرصد مسئولیتش با دولت آمریکا بود !!
ناشناس
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
آقای خاتمی شما می توانید به هر کشور اروپایی بروید و با هر فردی که دوست داشتید ملاقات کنید هیچ کسی هم نمی گوید نظام آن کشور را لرزانده اید . این موضع گیری ها نشانه ی چیست ؟
مهدی
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
روحانی متشکریم
امیر
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
به امید روزی که همه باهم متحد بشیم.
نادر
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
اگر اینها فتنه گر هستند پس محاکمشون کنید اگر نیستند پس این دیگه چه حرفیه؟
ایمان
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
خب احمدی نژاد هم در نیویورک با خاخام ضد صهیونیستی دیدار کرد ولی امریکا هیچ سرو صدایی راه ننداخت در صورتی که امریکا مدافع سرسخته اسراییل بود.این کاره احمدی نژادبه قول اصولگرایان زشت نبود حالا وقتی اشتون اومده ایران و چند دیدار داشته کارش زشت بوده.ای بابا ادم چی بگه.
ناشناس
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
درود بر روحانی
یونس
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
1.برابر قانون اساسی همه افراد برابرهستند و ازحقوق یکسانی برخوردارند، خانم نرگس محمدی و مادر مرحوم بهشتی نیز از این مستثنی نیستند. به عنوان یک شهروند ایران حق آن را دارند که با مردم، مقامات و فرستادگان کشورها و نهادهایی که مورد تایید جمهوری اسلامی ایران می باشند دیدار کنند.
2.در احکامی که برای خانم نرگس محمدی صادر گردیده است چیزی در مورد ممنوعیت دیدار با مردم و مسئولین کشورهای دیگر نیامده است
3. برابر شرع مقدس اسلام مجازات نافی حقوق انسانی افراد نیست
4. به خاطر محکومیت در گذشته نمی توان حقوق شهروندی افراد را در حال وآینده نقض نمود
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
ـ اگر یکی از مسئولان ما به فرانسه یا هر کشور اروپایی دیگر برود و از آن ها درخواست کند که می خواهد با مخالفان دولت دیدار داشته باشد، قطعاً اجازه نخواهند داد. چگونه است که مسئولین اروپایی این طور سهل و آسان با مخالفین نظام دیدار دارند؟

حاج آقا . من سی ساله در خارج زندگی میکنم و به شما اطمینان میدهم با هر مخالفی در آلمان و فرانسه میتوانید ملاقات بفرمایید و کسی به شما کاری ندارد.
حاج آقا. غلط به عرض شما رسانده اند.

دنیا که به آخر نرسیده.
ناشناس
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
درود بر سید احمد خاتمی احسن کاملا صحیح....
اعتماد مردم داره به دولت کم کم داره از بین میره

لطفا اگاه باشند مسئولان....
حمید
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
...
چرا میترسیم یکی بیاید و بایکی دیگر دیدار کند؟
اگر فردی فتنه بوده و محاکمه شده ومدت مجرمیت خود را گذرانده است مجاز نیستیم آن فرد را تا آخر عمر از تمامی حقوق اجتماعی اش محروم و مجازات کنیم
هیچ فردی حق ندارد بیشتر از آن اورا محکوم کند چرا که آن فرد حق دارد دوباره درجامعه زندگی کند
ناشناس
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
اگر می خواهید نظر دولت را بشنوید بدانید که نظر دولت همان نظر ملت است.
آیا موافقید که دولت یک همه پرسی بگذارد و نظر «ملت» را هم بشنوید ؟!!!؟؟؟!!!

ملت در انتخابات نظر خود را اعلام کرد....
ناشناس
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
جناب آقای دکتر روحانی مردم مثل کوه پشت سرشما هستند خوف نکن .
فردین
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
حالا تمام مشکلات 8 سال پیش که مسئولیتش با دولت قبل بود حل و فصل شد و مردم به حقشون رسیدن ؟!
ناشناس
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
یعنی روژه گارودی که هر روز از فرانسه به ایران می آمد و هرروز از تلویزیون ایران نزدش می رفتند و او علیه دولت فرانسه صحبت می کرد ، هویج بود ؟
ناشناس
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
خب بعد از حل مسائل هسته ای حقوق بشر رو هم رعایت می کنیم تا بهانه به دست اونها ندیم.
سامان
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
دولت اول باید نظرشو راجع به "کاسبین فتنه" اعلام کنه بعدشم دستشونو از بیت‌المال کوتاه کنه که خداروشکر داره همین کارو انجام میده.
ناصر
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
با سلام 1- مگر مادر ستار بهشتی جز مخالفین نظام میباشد؟
2- ایا هر منتقد و حتی مخالفی جز فتنه گران میباشد
3- ایا منتقدان ومخالفان با نظام و کشور مشکل دارند
4- این مرزبندی را چه کسی مشخص میکند ؟ قانون !
5- این فتنه ( که بقول دکتر مطهری بایست همه اعاد ان مشخص شود) چماقی شده است توسط یک جناح خاص( که رای هم نیاورده اند) برای تخریب هر منتقد ی
خدا را شکر
ناشناس
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
ما مردم هم به عنوان شهروندان این کشور نظر دیگری داریم... به قول خودتان شما "یک" شهروند هستید اما شهروندان این کشور "یک ملت" هستند
...
کردان
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
پیشنهادم به دکترروحانی اینست:
...
مایوس نشو کارخودتو بکن
ناشناس
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
ما از بزرگان انتظار مهر و عطوفت داریم ...
nimaz
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
راست میگه
پاسخ ها
شاکر
| |
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
راست میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامان
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
مسئول نصب پلاکارت در معابر کیست ؟اصلا" دراین کشور کی مسئول است ؟ بنده هم بعنوان یک شهروند سئوال را جواب دهید.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
اگه به نتیجه دلخواه برسه خیلیها ولی اگه آبروریزی بشه (کی بود کی بود من نبودم ) ولی سراغ بنرهای صدام - اشتئن را ازهمون 23 نفر باید گرفت
رزمنده
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
درود بر آيت الله سيداحمد خاتمي وخطبه هاي آتشين ايشان كه پشت فتنه گران را به لرزه در مي آورد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
لطف کنید بفرمایید در کدام جبهه داخلی و با چه کسی در حال نبرد هستید آقای رزمنده!
ناشناس
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
این اظهارات نقد دولت است یا خط و نشان کشیدن. ملاقات اشتون ... به هیچ جایی برنمی خورد. ...
ناشناس
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
چرا باید از این دیدارها بترسیم ؟ مگر خلاف شرع یا خلاف قانون با آنها برخورد شده است ؟ خوب طبق قوانین جمهوری اسلامی با متخلفین برخورد شده . این که دیگه جنجال و هیاهم ندارد . اگر اتحادیه اروپا یا دیگران اعتراض کردند می گوییم عده ای تخلف کردن و طبق قوانین کشور مجازات شدند . آیا این بحران سازی دارد ؟ اصلأ همه دنیا بیایند با متخلفین دیار کنند . طلایی که پاکه چه منتش به خاکه ؟ حالا اونها که حرفی نزدند معلوم نیست عده ای در داخل چرا نگران شدند ؟
آزاد
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
خدا راشكر منتقد در فرهنگ ما جاي خودس را باز كرد آگر اصوال گرا ها سر كار مي ماندند كي جرئت داشت بگه من منتقدم تا مي گفني منتقد مي گفتند فتنه گر
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
مردم همه ی این سر و صدا ها به خاطر ترس از انتخابات آینده ی مجلس هست
ناشناس
| |
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
نیست الآن هر کی انتقاد می کنه بهش نمیگین افراطی؟!!
ناشناس
| |
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
البته فقط بعضی ها حق انتقاد دارند نه همه
ناشناس
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
آیا به ما هم حق می دهید منتقد شما باشیم!... بگذارید ملت به هم نزدیکتر شوند که رمز بقای انقلاب تنها وحدت بوده و خواهد بود! خداوند در سال جدید بذر کینه را از دل همه ما خارج سازد ان شاا.. عیدتان مبارک حاج آقا.
پاسخ ها
آه مردم
| |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
کدوم عید رو میگی؟؟؟