صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۱۵۹۹۸۳
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳
یک منبع آگاه ضمن تایید بازداشت «محمد رویانیان» مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رییس سابق ستاد سوخت، افزود، وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک منبع آگاه ضمن تایید بازداشت «محمد رویانیان» مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رییس سابق ستاد سوخت، افزود، وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.

این منبع آگاه روز سه شنبه گفت: قرار بازداشت رویانیان از سوی شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت صادر شده است.

بر اساس این گزارش، رویانیان پیشتر در ارتباط با پرونده ستاد سوخت به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت احضار و تفهیم اتهام شده بود.

حجت الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه ای» سخنگوی قوه قضاییه و دادستان کل کشور نیز هشتم اردیبهشت ماه در نشست خبری درباره پرونده ستاد سوخت گفت: تا کنون سه نفر در این خصوص بازداشت شده اند و بقیه با قید وثیقه آزاد هستند.

رویانیان نیز پیشتر درباره احضار خود به دادسرا در ارتباط با پرونده ستاد سوخت گفته بود: به دادسرا رفتن جرم نیست و قوه قضاییه و دادسرا خانه من است.
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
پس خوش اومدی به خانه ات
سید عابدین
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
ان شا الله تو خونتون خوش بگذره
تو شادی ها در خدمتتون باشیم ...
mohsen
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
گفتم چرا بعضی ها خیلی دلواپسن!!!!!
یاسر
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
به به چشم محمودخان روشن!!!!
ناشناس
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
دوستان یادشون هست که ایشون در یک جلسه ستاد سوخت کشور یه دفعه شروع کردن به روضه خوندن با صدای بلندو از مصایب کربلا .....
باورم نمیشد اینقدر ...
اما کم کم باورم شد
اما الان ایمان اوردم
ناشناس
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
به سلامتی
صادق
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
بنده ی خدا خودش میدانسته کاری که کرده یکر روز باید بره بازداشتگاه بخاطر همین خانه ی خودش خطاب کرده و یاد برنامه عید صدا وسیما افتادم که با خانوادهاش ادعوت شده بود به تلوزیون به عنوان مدیران خانواده های الگو یادمون باشه تلوزیون دعوتمون کرد نریم ........!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
از معجزات دولت دهم
واقعاً تا ساليان سال مردم حيران و شيفته اينچنين اتفاقات مرتبط با دولت هاله گستر مردم خراب خواهند بود.
حامد
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
واقعادست مريزاد
هادی
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
دارم یکم به مملکت امیدوار میشوم
ناشناس
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
اطلاع رساني سريع - محاكمه علني - حكم قاطع درخواست ملت شهيد پرور ايران اسلامي است.
رضا
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
170000000000 تومان
ناشناس
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
ایشان هم از اعوان وانصار احمدی نژاد بودند
ناشناس
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
جالبه که چند سالیه مسئولین ما پس از پایان مسئولیت (و گاها در هین آن) تشریف میبرن دادگاه و ...
چه خبر شده واقعا؟ اصلا چه خبر بوده واقعا؟