صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ساعت ۲۲:۰۱
کد خبر: ۱۶۰۹۶۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۲۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
   مراسم بزرگداشت زنده‌یاد محمدرضا لطفی، عصر (21 اردیبهشت‌ماه) در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد. در این مراسم بسیاری از هنرمندان، شاگردان و دوستداران محمدرضا لطفی حضور داشتند.
 
احمد مسجدجامعی، رییس شورای شهر تهران نیز در این مراسم حضور داشت و در سخنانی گفت:‌ قطعا برای لطفی کارهای زیادی انجام شده است اما ذات هنر ایرانی استاد محمدرضا لطفی بود و کارهای ماندگاری را به انجام رساند. او و دوستانش تلاش‌های زیادی برای موسیقی کردند که سرانجام ارزشمندی برای ما داشت.
 
او با بیان اینکه لطفی در شرایط دشواری، کار خود را آغاز کرده بود، افزود:‌ در دورانی که موسیقی رو به انحطاط و افول گذاشته بود، لطفی و همچنین تعداد دیگری از هنرمندان تاب نیاورده و صدای اعتراض برآوردند و این اعتراض با تشکیل یک گروه موسیقی نمود پیدا کرد، که چهره‌های مطرحی در آن هنرنمایی می‌کردند و در دوران سخت جنگ با مردم همراه بودند.
 
وی ادامه داد: لطفی مدیر ویژه‌ای بود. او توانست مهم‌ترین شخصیت‌ها را دور خود جمع کند و جوانانی را به عرصه موسیقی کشور معرفی کند که اکنون از بزرگترین اساتید موسیقی هستند. او بدون هیچ چشمداشتی به هیچ کس جز هنر ایران و اعتلای آن فکر نمی‌کرد.
 
مسجدجامعی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های لطفی در زمینه آموزش اشاره کرد و گفت: شاگردان بسیاری در محضر این هنرمند تربیت شدند و به مدارج بالای هنری دست پیدا کردند. امیدوارم شاگردان زنده‌یاد لطفی ادامه دهنده راه این هنرمند باشند.
 
رییس شورای شهر تهران در بخشی از سخنانش نیز به بیان خاطره‌ای پرداخت که لطفی به بازسازی دفترچه نت‌های پیدا شده در کاخ گلستان پرداخته بود و در نهایت حقوق کار به لطفی پرداخت نشد اما او بدون هیچ‌گونه اعتراضی به کارش ادامه داد.
 
در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد محمدرضا لطفی چهره‌هایی چون، محمدرضا شجریان، حسین علیزاده، هوشنگ و اردشیر کامکار،‌ کیوان ساکت، داریوش طلایی، علی مرادخانی، علی‌اکبر شکارچی، صدیق تعریف، محمد سریر و ...حضور داشتند. تصاوير حمیدرضا دستجردی عكاس ایسنا را در ادامه مي بينيم:











نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۶۴
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
در بحث هنر ، آزادی و آزادگی اصلست و هنری که آلوده به رنگ و ریا باشد خود بخود از سوی جامعه طرد می شود .
درود براستاد شجریان و همه هنرمندان آزاده و وطن پرست
یک معلم
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
استاد شجریان را ما دوست داریم اما من شخصا یک انتقاد در باره ی کراوات او دارم نمی شد استاد به عنوان یک شخصیت فرهنگی و هنری یک لباس مناسب می پوشیدند؟
لباسی که بیانگر هویت فرهنگی و اصالت هنری او باشد.
ناشناس
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
زنده باشی استاد :* :* :******