صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۶۱۷۹۵
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
اختصاصی «انتخاب» /
من خودم را بروجردی می دانم و به این خاطر دعوت همایش را پذیرفتم.به مردم با فرهنگ و عالم و دانشمند پرور بروجرد علاقه دارم. خودم را جزئی از آنان می دانم و میان ما جدایی نمی افتد .مردم بروجرد اهل ولایت و دوستدارامام هستند و قصدشان این بود که به ترویج و تحکیم اندیشه های امام راحل کمک بکنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :



حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در واکنش به وقایع بروجرد گفت: مردم بروجرد اهل ولایت و دوستدارامام هستند.

به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ نوه امام (ره) اظهار داشته است: من خودم را بروجردی می دانم و به این خاطر دعوت همایش را پذیرفتم.به مردم با فرهنگ و عالم و دانشمند پرور بروجرد علاقه دارم. خودم را جزئی از آنان می دانم  و میان ما جدایی نمی افتد .مردم بروجرد اهل ولایت و دوستدارامام هستند و قصدشان این بود که به ترویج و تحکیم اندیشه های امام راحل کمک بکنند.اندیشه های امام هم با چنین توجهات و مقاصدی و نیز نوشته شما زنده و درمیان ما خواهند بود.عموم مردم ایران قدرشناس و احترام گذار امام هستند.

وی در پایان گفته است: سلام مرا به همشهریانم برسانید.

اظهارات فوق، بخشی از گزارش دیدار حبیب الله معظمی با سید حسن خمینی است که پنجشنبه اخیر در حرم امام (ره) برقرار شده است.

وی طی یادداشتی که در اختیار پایگاه خبری «انتخاب» قرار داده، روایتی خواندنی از این ملاقات منتشر کرده که متن کامل آن در ادامه می آید :

شبی خوش دست داد در پنجشنبه شبِ میانۀ رجب، در آخرین افطار اهل اعتکاف و در وداع اردیبهشت به خردادماه حزن انگیز، و البته توفیقی بعد از آن نوشته ام در لزوم حفظ حریم امام(ره) و خاندانش و نماد آن آقاسیدحسن خمینی، که دیداری لذت بخش با ایشان در مرقد داشته باشم.در آن نوشته ام بعداز ماجرای ناخوشایندوآزاربخش لغوسخنرانی ایشان وهمایش بررسی اندیشه های امام (ره) در دانشگاه آیت ا..العظمی بروجردی، به نمایندگی از مردم فرهنگ مدار و مشاهیر پرور، احترام خاندان امام و یادگار رشیدش را گوشزد کرده و نهیب زده بودم که نکند فقط یک ربع قرن بعد از رحلت امام به شرک سیاسی بیفتیم. 
 
ابتدا دیدار در اتاق عام بود و آقاسیدحسن خمینی بعد از خوشامدگویی با گفتن اینکه:«پس شما همشهری ما هستید» حس قرابت را در من تقویت کرد و راه را و امکان را برای سخن من فراهم ساخت و همان شد که گفته اند از صفات حاکم و بزرگان عادل آنست که مردمان در برابرشان به لکنت کلام نیفتند.آقا سید محمود دعایی اسوه اخلاق رسانه ای که سابقه آشناییمان و ارادتم 25 ساله شده، هم به میان آمد و معرفی کردند.



بعد از دقایقی، دیدار خصوصی باتفاق همسرم در اتاقی دیگر داشتیم که برای شروع،کتاب «خاطرات بی روتوش» نوشته ایشان و خودم را به آقاسید حسن آقا تقدیم داشتم و بعد از شرح چگونگی شکل گیری کتاب گفتم مردم بروجرد را نمی شود در غبار فتنه لغو همایش امام و سخنرانی شما دید.دیدم آگاهی ایشان نسبت به بروجرد و مردمانش کمتر از من نیست و با فراخ طبعی و بلند نظری بدون آنکه اشاره به مصداقی و ماجرایی بکند نشان داد که بی ربط نیست که خود را همشهری من توصیف کرده و به این شهر که قرار بود اولین محل سخنرانیش در یک شهرستان باشد، شناخت لازم دارد.گفتند:« من خودم را بروجردی می دانم و به این خاطر دعوت همایش را پذیرفتم.به مردم با فرهنگ و عالم و دانشمند پرور بروجرد علاقه دارم. خودم را جزئی از آنان می دانم  و میان ما جدایی نمی افتد .مردم بروجرد اهل ولایت و دوستدارامام هستند و قصدشان این بود که به ترویج وتحکیم اندیشه های امام راحل کمک بکنند.اندیشه های امام هم با چنین توجهات و مقاصدی و نیز نوشته شما زنده و درمیان ما خواهند بود.عموم مردم ایران قدرشناس و احترام گذار امام هستند. سلام مرا به همشهریانم برسانید.»

صبح زودِ بعدِ آن شب به رسم عادت در سکوت و آرامش در پارک قدم می زدم که بوی یاس را که این بار بدجور در هوای میانه رجب پیچیده بود شنیدم. و این عطر در ماه زاد روز علی خیلی سنگین
خاطره انگیزتر شده است.

*مدرس ارتباطات و روزنامه نگار

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۲۴
غیر قابل انتشار: ۱۹
مهدی
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
ما مردم بروجرد خانواده محترم امام خمینی را از خودمان می دانیم و مفتخریم که این خانواده ارتباط تنگاتنگی با شهر فرهیختگان دارد.
رضا
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
درودبی پایان خداوندبرروح بلند خمینی کبیر وصلاله مکرمشان حاج حسن آقای عزیزوامیدآینده ی جریان اصلاح طلبی.
ناشناس
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
رحمت بر آن تربت پاک خمینی کبیر
ناشناس
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
درود بر نوه شجاع و قدرتمند حضرت امام (ره)
علی رضا ماهبنی
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
درود بر سید همیشه خندان ؛ مرد ادب واندیشه بابالهایی بسیار قوی در اسمان جماران وایران
ميلاد
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
خوشحاليم كه همه ي مردم بروجرد را به يك چشم نديديد.
غزل
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
جمال یوسف
کمال خمینی
amir
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
دردودبرخمینی کبیر ونوه بزرگزاده اش ،مابروجردی هاهم شما راهمشهری عزیزخودمیدانیم هنوز یاد خاطرپدربزرگ شما حضرت آیت اله سلطانی طباطبایی (رحمه علیه )دردل همه بروجردی ها وهمه ملت خمینی دوست ایران موج میزند خداوند عمرباعزت به شما وخانواده بزرگوارتان عنایت فرماید.
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
حاج حسن آقا اگه تو انتخابات مجلس شورا و خبرگان وارد نشين به مردم ظلم کردين.
سارا
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
lمتن توصیفی و روایی دلنشین و البته خبری از استاد معظمی بود مثل همان ویژگیهای روزنامه نگاری که سرکلاس همواره می گویند که متن خبری می تواند روایی و دلنشین باشد.
ناشناس
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
آفرين چه كار خوبي كرديد
ناشناس
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
درود بر آیت الله العظمی امام خمینی(ره)
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
اشتباه منفی دادم
ناشناس
| |
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
کار متحجرين بجائي رسده که درود بر خميني را هم منفي ميدهند
ناشناس
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
من البته آقای سید حسن عزیز رو خیلی دوست دارم ولی به نظرم متن آقای معظمی کمی بوی چاپلوسی می ده . البته اتهام نمی خوام به ایشون بزنم فقط نظرم رو دادم . احترام بزرگزادگان کار درستی است ولی مواظب باشیم شخصیت زده نشویم .
فرزند شهید
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
جان منی خمینی
هوشمند
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
سید حسن هر روز پخته تر از دیروز . و به راستی دلواپس حقیقی