صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۶۵۲۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۶ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
  ˈمحسن پاک آیینˈ سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان گفت: روابط تهران - باکو در بهترین وضعیت خود بوده و آینده روشنی دارد.
 

وی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به خنثی شدن نقش عناصر ثالث جهت اخلال در روابط دو کشور ، افزود: خوشبختانه مسوولان دو کشور ترفندهای این عناصر را شناخته و با درایت ، مناسبات دوستانه خود را پیش می برند.

پاک آیین گفت: معیار ما برای دوستی با کشورها، رأی مردم است و نه نظرات سیاسی برخی دولت ها و نهادهای غیردولتی و ما تقویت ارتباطات با جمهوری آذربایجان را خواسته دو ملت می دانیم.

سفیر کشورمان به علایق مشترک و پیوندهای عمیق فرهنگی ملت های ایران و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و افزود: هیچ دو ملت دیگری را نمی توان یافت که این گونه به یکدیگر علاقه مند باشند.

وی سفر سالیانه بیش از یک میلیون نفر از مردم جمهوری آذربایجان به ایران را مفید دانست و گفت: این قبیل ارتباطات موجب شناخت واقعیت های موجود در ایران شده و تبلیغات گروهک های قومگرا را خنثی کرده است.

سفیر ایران گفت: مردم ایران اعم از ترک، کرد، لر، عرب، بلوچ و بختیاری به ملیت خود مباهات کرده و در مقاطع مختلف از جمله در دوران جنگ تحمیلی با صدام حسین، برای حفظ این سرزمین جانفشانی کرده اند.

وی گفت: سیاست مرحوم ˈحیدر علی افˈ رییس جمهوری فقید جمهوری آذربایجان مبتنی بر دوستی دائمی با ایران بود و این سیاست امروز نیز در جمهوری آذربایجان دنبال می شود.

سفیر ایران افزود: اراده مسوولان ایران نیز بر توسعه روابط با جمهوری آذربایجان استوار است و آثار اجرائی شدن طرح های اقتصادی به تدریج مشخص می شود و ما در آینده شاهد پیشرفت های بیشتر در مناسبات فیمابین خواهیم بود.