صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۶۵۶۸۹
تعداد نظرات: ۳۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
انتقاد وزیر ارشاد از سخنان مصباح یزدی:
ما هنوز تحمل شنیدن حرفی که با سلیقه‌هایمان متفاوت باشد را نداریم به همین دلیل امروز وقتی رئیس‌جمهور یک حرفی می‌زند؛ عده‌ای تحمل شنیدن آن را ندارند و فوری می‌گویند رئیس‌جمهور در قم درس خوانده یا در انگلیس؟!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی جنتی وزیر ارشاد در واکنش به سخنان اخیر مصباح یزدی در مورد رئیس جمهور اظهار کرد: ما هنوز تحمل شنیدن حرفی که با سلیقه‌هایمان متفاوت باشد را نداریم به همین دلیل امروز وقتی رئیس‌جمهور یک حرفی می‌زند؛ عده‌ای تحمل شنیدن آن را ندارند و فوری می‌گویند رئیس‌جمهور در قم درس خوانده یا در انگلیس؟!

به گزارش «انتخاب»، وی با اشاره به لزوم توجه به رشد فرهنگ گفت: فرهنگ نیاز به فضای باز دارد و هرگز در فضای بسته و گلخانه‌ای رشد نمی‌کند بلکه در سایه‌ی تضارب آرا رشد می‌کند.

وی ادامه داد: ما هنوز تحمل شنیدن حرفی که با سلیقه‌هایمان متفاوت باشد را نداریم به همین دلیل امروز وقتی رئیس‌جمهور یک حرفی می‌زند؛ عده‌ای تحمل شنیدن آن را ندارند و فوری می‌گویند رئیس‌جمهور در قم درس خوانده یا در انگلیس؟!

وی افزود:  باید فضایی باشد. باید فضایی باشد که راحت حرفای‌مان را بزنیم تا کشور رشد کند. باید کاری کنیم که علاوه بر پیشینه پرافتخارمان بتوانیم به امروزمان هم افتخار کنیم و فضایی ایجاد شود که در کتاب‌ها و مطبوعات‌مان همه هرچیزی می‌خواهند بنویسید، تخریب هم نکنند. در سینما و حوزه‌های دیگر هم همین‌طور باید فضا را باز کرد.

جنتی با اشاره به اینکه هر فردی باید بتواند در چارچوب قانون حرف‌هایش را بزند؛ گفت: امروز شبکه‌های اجتماعی رشد بسیار خوبی پیدا کرده اما ما همچنان درگیر آن هستیم که آیا می‌توانیم از وایبر و واتس‌آپ استفاده کنیم یا خیر.

جنتی با اشاره به اینکه زمانی در کشور مباحثی که پیرامون اینترنت مطرح است درباره فکس نیز مطرح بود؛ گفت: ما در کشور با هر پدیده‌ی نو و تازه‌ای ابتدا مخالفت می‌کنیم بعد که آن پدیده بر ما غلبه کرد آن را می‌پذیریم به همین دلیل در این حوزه‌ها همیشه 20 سال از دنیا عقب‌تر هستیم.

وی با اشاره به اینکه پارازیت انداختن روی ماهواره و موبایل امروز دیگر راهگشا نیست؛ گفت: به زودی 14 ماهواره در ارتفاع پایین‌تر از هزار کیلومتری فعالیت می‌کنند و روی آسمان ایران مستقر خواهند شد. این ماهواره‌ها می‌توانند به گونه‌ای عمل کنند که شبکه‌های تلویزیونی روی دستگاه‌های موبایل قابل دریافت شوند. با این اوصاف دیگر پارازیت‌اندازی سودی ندارد به همین دلیل ما باید به سمتی حرکت کنیم که از شبکه‌های ماهواره‌ای به نفع خود استفاده کنیم.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۷۶
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
حقا که حرف دل مردم را زدید.
سپيدار
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
ما در کشور با هر پدیده‌ی نو و تازه‌ای ابتدا مخالفت می‌کنیم بعد که آن پدیده بر ما غلبه کرد آن را می‌پذیریم به همین دلیل در این حوزه‌ها همیشه 20 سال از دنیا عقب‌تر هستیم.
ناشناس
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
من کشته این تضارب آرای شما هستم!
مردیم از بس آرائمون متضارب شد!
خوبه برخوردهای روحانی با مخالفاشو نظر کنید،
تا حالا شصتا برچسب به منتقدانش زده! بعد صاف تو چشای من نگاه می کنن میگن تحمل مخالف!
ناشناس
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
شما اول بفرما حرفای ایشون رو شنیدید یا مثل مستند من روحانی هستم همینجوری داری نظر میدید؟!
محمود
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
ممنون آقای جنتی.باید جواب اینجور افراد رو که خیلی هم در اقلیت هستند ولی صدای توهین آمیز بلندی دارند رو داد.
ناصر شاکری
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
ما روحانی وجنتی را دوست داریم
عباد
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
در این حوزه‌ها همیشه 20 سال از دنیا عقب‌تر هستیم.
علی
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
لااقل یه نگاه به واکنش های تیم دولت در مقابل منتقدین بینداز بعد از این حرفا بزن.
فعلا که رکورد دار بی تحملی و توهین به منتقدین دولت و البته شخص رئیس جمهور است که همه کس جز خود را بیسواد میداند
ناشناس
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
آفرين به اين انديشه
علی اکبر خدیری
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
در این شرایط حساس روحانی بزرگی کرد که این مسولیت را قبول کرد
ناشناس
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
شما هم سخن استاد را تحمل کنید
ناشناس
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
عذر خواهی میکنم وزیر جان استاد در مقابل بی ادبی رییس جمهور به فضلای حوزه که آنها را متوهم خوانده بود تلنگری زدند که عقبه تو حوزه است نه انگلیس! افتاد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
اگر اين بوده بد بيان كرده و بايد شفاف سازي كند
ایرانی
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
وزیر با بصیرت و با درایت
؛تشکر تشکر
ناشناس
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
درود بر دوجنتی
ناشناس
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
مرسی جناب آقای جنتی
اسلام
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
خدا خیرش بده این آقای جنتی رو چقدر مودب و مستدل صحبت میکنند.خدا حفظش کنه
عبدالله خدابنده
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
نكات جالبي بيان فرمودند:
1- فرهنگ نیاز به فضای باز دارد و هرگز در فضای بسته و گلخانه‌ای رشد نمی‌کند
2-پارازیت انداختن روی ماهواره و موبایل امروز دیگر راهگشا نیست
زنبور
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
دمت گرم حرفات همه درست
ناشناس
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
درود بر علی جنتی
سید عبادالله دولتخواه
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
احسنت بر این وزیر با این دید باز و روشن
ن ج
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
با سلام وتشکر از وزیر محترم وسایت انتخاب
ایرانی
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
اقای جنتی مگر دروغ میگویند او تحصیل کرده انگلیس است ....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
شهيد چمران هم تحصيل كرده امريكاست.
خدا بر قلب اشخاص آگاه است و توهين هاي موزيانه را ميداند
ناشناس
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
احسنت
بسيجي اصلاح طلب
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
آيا كساني كه اين همه اعتراض مي كنند وبراي حجاب راهپيمايي مي كنند يك بار هم كه شده به پارازيت هايي كه بسيار مخرب مضرند اعتراض مي كنند؟
سیدقاسم کوهپایه
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
آقای جنتی اتفاقا این نظرتون رو به جناب رییس جمهور انتقال بدید چراکه مگه ایشون نبودن که نسبت به نظر مخالفشون یا بی سواد یا دین را نفهمیدن و... نسبت دادن؟ این تحمل نظر مخالفه؟ جالبه...
همین انتخاب اگه این مطلب و زد عمرا
علیرضا
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
آقای جنتی عزیز شما کاملا منطقی صحبت میکنید ولی مشکل کشور ما این است که بعضی ها پذیرای حرف حق و منطق نیستند
ناشناس
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
کاش گفته بود قم درس خواندی یا انگلیس، ولی در واقع گفته تو دینت را از فیضیه گرفته ای یا از انگلیس؟! یعنی این آقا دین رئیس جمهور عزیزمان را زیر سوال برده. این دیگر غیرقابل تحمل است. یعنی هر کس هم عقیده شما نبود باید او را تکفیر کنید؟
سیروس
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
سابقه روحانی برای همه مشخصه. چرابا علم به شخصیت اوعناد می کنند. ساکتین دوره قبل فعال شده اند.
ناشناس
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
یاشاسین جنتی روشنفکروباسواد .
leila
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۸
بيشتر اين حرفها بوي حسادت مي دهد، علي جنتي زيبا صحبت كرده است درود بر اين وزير روشنفكر