صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۶۶۷۴۲
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 جامعه‌المصطفی، با صدور بیانیه‌ای، جنایات صورت‌گرفته در عراق به دست گروهک داعش را محکوم کرد و مردم عراق را به وحدت ملی فراخواند.
 
به گزارش «نسیم»، متن بیانیه بدین شرح است:
 
بسم‌الله‌الرحمن الرحیم
«وَ قَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلّه فَإِنِ انتَهَوْاْ فَإِنَّ اللّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِير؛ و با آنان بجنگيد تا فتنه‏اى بر جاى نماند و دين يكسره از آن خدا گردد. پس اگر [از كفر] بازايستند، قطعاً خدا به آنچه انجام مى‏دهند، بيناست». (انفال: 39)

بار دیگر دست پنهان استکبار جهانی برای ایجاد اختلاف در دنیای اسلام، از آستین گروهی بیرون آمده است که ادعای مسلمانی آنان گوش فلک را کر نموده و نقطه‌ای دیگر از جهان اسلام را دچار آسیب و بلا و مصیبت کرده و قلوب مسلمانان جهان را جریحه‌دار نموده است.

این بار، عراق به دست تروریست‌هایی که برچسب اسلام بر خود زده‌‌اند، به فتنه‌ای عظیم دچار گشته و موجب شده تعداد بیشماری از مردان، زنان و کودکان مسلمان از شهر و دیار خود کوچانده و آواره شوند.

گروهک تکفیری داعش، که در فکر خام خویش در پی تشکیل دولت اسلامی است، بنیان‌های دولت خیالی‌اش را با ظلم، قتل و تعدی به مال، جان و ناموس مسلمانان پایه‌ریزی می‌کند و مردان، زنان و کودکان را به قتل می‌رساند و آنان را از موطن خویش می‌راند.

پس از این واقعه تلخ، مسئولان و مردم عراق و در رأس همه اینها، علمای اسلام - شیعه و سنی- با هم متفق شدند و از مردم برای دفاع از کیان اسلام و آبروی مسلمانان یاری خواستند که در برابر این گروهک تفرقه‌انگیز دست به دست هم دهند و ریشه آن را بخشکانند تا مقدمه‌ای برای از بین بردن این گروه افراطی از دامان دنیای اسلام فراهم آید.

جامعة‌المصطفی(ص) نیز همصدا با علمای جهان اسلام و به ویژه علمای عراق، ضمن محکوم کردن عمل مذبوحانه و تجاوز صورت‌گرفته به دست گروهک داعش و حمایت از حقوق مسلم مردم عراق و تأکید بر حفظ آن در هر شرایط، از ملت عراق می‌خواهد با تقویت هر چه بیشتر وحدت ملی، در نقش بر آب کردن توطئه‌ شوم دشمنان اسلام بکوشند.

جامعة‌المصطفی‌العالمیة