صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۱۹۲۶۳۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳
وال استریت ژورنال:
تلاش جدید عراق برای بازپس گیری تکریت از دست گروه تروریستی داعش نقش ایران در کمک به بغداد را بیشتر روشن کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


وال استریت ژورنال نوشت: تلاش جدید عراق برای بازپس گیری تکریت از دست گروه تروریستی داعش نقش ایران در کمک به بغداد را بیشتر روشن کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، مقامات آمریکایی می گویند که ایران در حال حمایت از عملیات بازپس گری تکریت است و با کمک های توپخانه ای، موشکی و هواپیماهای بدون سرنشین به بغداد یاری می رساند.

سرهنگ استیو وارن سخنگوی وزارت دفاع امریکا گفت که امریکا کمکی به عراق در عملیات تکریت نکرده است.

وی افزود: امریکا حمله هوایی در حمایت از نیروهای عراقی انجام نداده و هیچ مشاوره ای برای عملیات ارائه نکرده است.

سرهنگ وارن خاطرنشان کرد: ما کاملا از عملیات اگاه هستیم اما عراقی ها از ما نخواستند که کمک شان کنیم.

مقام های آمریکایی می گویند که یکی از دلایل اصلی که عراق از امریکا درخواست کمک نکرده، حمایت ها و کمک های ایران بوده است.

مقامات دولتی و نظامی آمریکا به دقت در حال مشاهده حمایت ایران در نبرد تکریت هسند.

براساس این گزارش، نبرد تکریت و پیروزی در آن می تواند شرایط را برای آزادی موصل فراهم کند.

امریکا و ایران از دخالت در عملیات های یکدیگر در عراق اجتناب کرده اند. به طور کلی زمانیکه نیروهای مورد حمایت ایران در علمیاتی شرکت می کنند، آمریکا حمایتی نمی کند.

یک مقام نظامی امریکا گفتت که ضربه ای که ائتلاف امریکا به داعش می تواند وارد کند بیش از تلاش های ایران است، با این حال نیروهای ایران در خط مقدم نبردها علیه داعش حضور دارند اما نیروهای آمرریکا در پشت خط مقدم مستقر هستند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۳۳
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
درودبر بردران ایرانی وعراقی
ناشناس
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
درود خدا بر بسیجی های واقعی
سلام خدا بر مدافعان حرم
مسلم
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
درود بر سرداران بی ادعای ایران زمین اگر امریکا دخالت کند قطعا به داعش کمک خواهد کرد چرا که منافع امریکا ادامه جنگ کشتن مسلمین است این اتش را انها راه انداختند تا حضورشان تثبیت شود مرگ بر امریکاوداعش مزدور انها
ناشناس
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
ما به عراقی ها ماهیگیری یاد میدیم و شما صرفا ماهی که همیشه به شما محتاج باشند ولی ما به مشاوره واموزش نظامی و کمک به ان ها فوت و فن نظامی را یاد میدیم که بتوانند روی پای خودشان در ااینده بایستند