صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۳۲۷۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۶ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۰
رییس‌جمهوری با اشاره به ماموریت بخش تعاون برای ایجاد یک میلیون شغل، همه شرایط برای تحقق حداقل 5/2 میلیون شغل در سال جاری را فراهم دانست و تاکید کرد: ان‌شاءالله امسال با کمک شما تعاونگران، کارآفرینان و بانک تعاون، ربا را از سیستم بانکی کشور ریشه‌کن خواهیم کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس‌جمهوری با اشاره به ماموریت بخش تعاون برای ایجاد یک میلیون شغل، همه شرایط برای تحقق حداقل 5/2 میلیون شغل در سال جاری را فراهم دانست و تاکید کرد: ان‌شاءالله امسال با کمک شما تعاونگران، کارآفرینان و بانک تعاون، ربا را از سیستم بانکی کشور ریشه‌کن خواهیم کرد.

 به گزارش انتخاب به نقل از ایرنا، محمود احمدی‌نژاد روز یکشنبه در همایش کارآفرینی، تعاون و اشتغال در محل وزارت کشور، با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام 'جهاد اقتصادی'، به تمرکز دولت حول محور ایجاد اشتغال در این راستا اشاره کرد و افزود: همه شاخص‌های اقتصادی را می‌توان در ایجاد اشتغال خلاصه کرد، یعنی اگر اشتغال مورد نظر محقق شود، سرمایه‌گذاری لازم صورت گرفته است، بهره‌وری بالا رفته است و رشد اقتصادی مناسب حاصل شده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۲
مثل بيکاری، مثل گرانی،فقر ،آزادی ، نخبه پروری،قهرمان پروری و.....ايشان استاد ريشه کنی است.
ناشناس
|
۰۶:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۲
ای کاش اول ریا و دروغ را از بین می بردید . که تیشه زده به ریشه دین و مردم .
آشنا
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
آقای رئیس جمهور یعنی میشه ؛ آخه چطوری ؟ به نظرم از بین بردن ریا از ایجاد شغل برای 5 میلیون نفر هم سختره /
مگر بعضی قوانین عوض بشه اونم که کار مجلس محترمه
ناشناس
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
خدا رو شکر که ایشان هم به ربوی بودن سیستم بانکی واقفند .
حکومت سلامی و سیستم اقتصادی ربوی
کو گوش شنوا
ایمان
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
برو پی کارت مشکل کشور ما تویی و امسال تو بیکاری و بی مسکنی و فقر و فحشا وهمه مشکلات دیگه حل شده والان مشکل کشور ما فقط رباست شما امتحان کن برو ببین چه جوری مملکت درست میشه ربا هم همین جور
ناشناس
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
جهان را مدیریت می کنیم، نفت رو سر سفره مردم میاریم، گرانی را ریشه کن می کنیم ، با مفسدین اقتصادی برخورد می کنیم و حالا هم ربا را ریشه کن می کنیم.
محمود
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
آقای احمدی نژاد آنچه امروز ریشه کن می شوداعتقادمردم است.نه ربا!!!