صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ساعت ۲۳:۲۸
کد خبر: ۲۳۷۷۹۵
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۵ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴
وزیر امور خارجه گفت: دو قطعنامه ای که روز گذشته (جمعه) کمیته سوم مجمع عمومی ملل متحد در حوزه حقوق بشر تصویب کرد شاید یکی از طنزهای تلخ روزگار باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 وزیر امور خارجه گفت: دو قطعنامه ای که روز گذشته (جمعه) کمیته سوم مجمع عمومی ملل متحد در حوزه حقوق بشر تصویب کرد شاید یکی از طنزهای تلخ روزگار باشد.

محمدجواد ظریف روز شنبه در مراسم بزرگداشت هفتادمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد که در محل مرکز مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد افزود: کشورهایی که نه از قانون اساسی و نه از انتخابات خبر دارند از انتخابات آزاد در سوریه صحبت می کنند.

وی ادامه داد: کسانی که داعش را پرورده اند نسبت به کسانی که با داعش مبارزه می کنند خرده می گیرند و متاسفانه به دلیل برخی ملاحظات رای می آورند.

ظریف اضافه کرد: اینها نگرانی های عمده ای است که در برخورد با ملل متحد و در رسیدگی به ساز و کارهای ملل متحد باید مورد توجه قرار گیرد.

ظریف در بخشی از صحبت هایش گفت: مطمئنا هفتادمین سالگرد ملل متحد باید فرصتی را فراهم کند که تلاش های ملل متحد را در حوزه مختلف ارج نهیم و معمولا در محیط هایی که دیدگاه سیاسی- امنیتی بر سایر اقدامات ملل متحد حاکم می شود زحمات ملل متحد کمتر مورد بررسی قرار می گیرد و ما در تاریخچه هفتادساله ملل متحد همه چیز را با هم بررسی می کنیم.

وی افزود: هفتادمین سالگرد ملل متحد فرصتی را فراهم می کند تا نگاهی به توفیق ها و ناکامی های ملل متحد در همه موضوع ها، از همکاری های بین المللی برای پیشبرد توسعه و ارتقای حقوق بشر که در منشور ملل متحد آمده تا جلوگیری از جنگ که هدف اصلی ملل متحد است و پایه گذاران ملل متحد برای آن گرد هم جمع شده اند، بپردازیم.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: ما باید این تحلیل را در قالب آرمانگرایی واقع گرایانه ببینیم یعنی اگر این سازمان نبود چه اتفاق هایی می افتاد، نه اینکه این سازمان چگونه در قالب دیدگاه های ما عمل می کرد.

وی ادامه داد: البته توجه به این موضوع مانع از این نمی شود که کاستی های ملل متحد را در نظر نداشته باشیم، من قصد اشاره به کاستی ها ندارم اما کاستی ها نیز فراوان است همچون سیاسی شدن برخوردهای ملل متحد؛ البته نه اینکه سازمان غیرسیاسی است بلکه این به معنای حاکم شدن ملاحظات سیاسی بر نگرانی های واقعی است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۶
محمد
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۱
پس دوباره سازمان ملل میخواد در حمایت از حقوق مردم ایران.مردم رو تحریم کنه؟
ناشناس
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
از انفعال شماست عزیزم.
ناشناس
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
متاسفانه لایک زدن با گوشی اندرویدی مقدور نیست وگرنه لایکها خیلی بیشتر از این بود. لطفا انتخاب توجه بیشتری به این موضوع داشته باش و ورژن اندرویدی هم توسعه بده. ممنون از زحمت شما
ناشناس
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
باید منتظر تحریم های اقتصادی جدید با دست آویز حقوق بشر باشیم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
داداش، ايران هميشه تحريم بوده. خيلي براي ما فرقي نمي کند چون برداشتن تحريم براي کمي از مردم که رفتن به اروپا برايشان از پارک رفتن ما سهل تر است، خوبست.البته يه چيزي هم بگويم، چون رفع تحريم پول مي آورد و پول هم فساد، پس بهتر است ايران تحريم باشد. خدايي اگر نفت را هم نخرند باز بهتر است چون اقتصاد مقاومتي اتکاء ش بر مردم است. چاکر همه ناشناس ها.
باقر
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
سلام بر ظریف درود بر دیپلماسی لبخند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
این آمریکایی ها زرنگند عربستان رو انداختن جلو
محمد
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
این است حاصل تعامل با دنیا. دوستانی که سنگ اروپا وامریکا به سینه می زنند کجایند.
حمید
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
این سازمان مچل است نه سازمان ملل
دوست
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
تازه به این رسیدید؟