صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۴۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰
تونی بلر با پنهان کردن ناراحتی خود قبل از شروع مراسم عروسی گفت:برای من مهم نیست که در فهرست مهمانان عروسی خانواده سلطنتی قرار ندارد و به خاطر دست دادن عروسی اهمیت نمی دهد و اصلا این مسئله مشکلی نیست .
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نخست وزیر سابق انگلیس که در جشن عروسی خانواده سلطنتی کشورش دعوت نشده بود به کلمبیا رفت.

به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب"؛ تونی بلر و گوردن براون نخست وزیران سابق انگلیس از حزب کارگر در جشن عروسی شاهزاده ویلیامز و کیت میدلتون دعوت نشده بودند و به همین جهت تونی بلر برای شرکت در یک کنفرانس به کلمبیا رفت.

این درحالی است که جان میجر و تاچر نخست وزیران اسبق انگلیس به این مراسم دعوت شده بودند.

تونی بلر با پنهان کردن ناراحتی خود قبل از شروع مراسم عروسی گفت:برای من مهم نیست که در فهرست مهمانان عروسی خانواده سلطنتی قرار ندارد و به  خاطر دست دادن عروسی اهمیت نمی دهد و اصلا این مسئله مشکلی نیست .

وی گفت :من کاملا برای زوج های سلطنتی خوشحال شدم و مطمئن هستم آنها عروسی بزرگی خواهند داشت و کاملا با احساس هستندو علاوه بر سیاستمداران افراد دیگری از اقشار مختلف را دعوت کردندتا در این مراسم حضور یابند.من برای آنها آرزوی خوشحالی و خوشبختی می کنم.

تونی بلر در کلمبیا است تا با خوان مانوئل سانتوس رئیس جمهور این کشور دیدار و در یک کنفرانس درباره برنامه سیاسی وی برای ترکیب کردن ارزش های اجتماعی چپ با بازار های قابل انعطاف سخنرانی کند.