صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۴۸۳۲۷
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بیستمین نمایشگاه کشوری مد و لباس اسلامی ایرانی با میزبانی استان همدان آغاز به کار کرد.

بیستمین نمایشگاه کشوری مد و لباس اسلامی ایرانی با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان امروز ۲۷ دی ماه در استان همدان با حضور معاون استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیر امور استان‌های کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، اعضای کارگروه مد و لباس استان و جمعی از فعالان و دست اندرکاران این عرصه در مجتمع فرهنگی شهید آوینی شهر همدان افتتاح شد.

این نمایشگاه که دومین نمایشگاه مد و لباس اسلامی ایرانی استان همدان است، بخش‌های مسابقه طراحی لباس، نمایش آثار  و  نشست های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی و ارائه مقالات تخصصی حوزه مد و لباس را شامل می‌شود.

این نمایشگاه که با هدف توسعه فعالیت های مد و لباس اسلامی ایرانی در کشور راه اندازی شده است حدود ۲۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال گردیده بود  که پس از طی مراحل داوری  ۳۰ اثر فاخر انتخاب و در معرض دید علاقمندان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است. عکس های پوریا پاکیزه عکاس ایسنا از این نمایشگاه را در زیر می بینید.
































نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۹
ايراني
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
مانكن هاي كه خيلي لباس بدي تو تنشون هست
ایرانی
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
واقعا " مانتوهای زشت و بد سلیقه ایی رو ارائه دادند کاش اتویی به این لباس های بد قواره زده بودند .توی یکی از عکس ها دست مانکن امده پایین این جزء مدل مانتوست؟ اگه بپوشیم دستمون دراز میشه ؟
ناشناس
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
صبوری کن صبوری ؟!!! . آخه این اشعار چه ربطی به لباس داره .
ناشناس
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
من نمی دانم در کجای این لباسها جالبه است..خصوصا اونی که دیوان شعر با خودش حمل می کنه؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
سلام چطور اگر نوشته خارجی باشه که حتی معنیش نمیدونین،راحت میپوشین ولی حالا که زبان خودمون هست جالب نیست.متاسفم
ناشناس
| |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
اگه طرح بهتری داری ارائه بده
البته بجز عکس شماره13