صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۴۸۵۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰
اسماعیل هنیه، رئیس دولت غزه، با توصیف اسامه بن لادن به عنوان "مجاهد عرب" از كشته شدن او در عملیات نظامی آمریكاییان ابراز تاثر كرده و این اقدام را "ادامه سیاست آمریكا در سركوب و ریختن خون اعراب و مسلمانان" دانسته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اسماعیل هنیه، رئیس دولت غزه، با توصیف اسامه بن لادن به عنوان "مجاهد عرب"  از كشته شدن او در عملیات نظامی آمریكاییان ابراز تاثر كرده و این اقدام را "ادامه سیاست آمریكا در سركوب و ریختن خون اعراب و مسلمانان" دانسته است.

به گزارش بی بی سی، اسماعیل هنیه دیدگاه های حماس و القاعده را متفاوت دانسته اما گفته است "ما ترور و قتل یك مجاهد عرب را محكوم می دانیم و دعا می كنیم رحمت خداوند شامل حال او و تمامی مومنان و شهیدان باشد." 

پیشتر، تشكیلات خودگردان فلسطینی مستقر در كرانه باختری رود اردن كشته شدن اسامه بن لادن را اقدامی موثر در تقویت صلح دانسته بود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
ناشناس
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
آقای حماس بن لادن یک تروریست وهابی بود صدام هم یک کافر حربی ما موندیم اسم شما رو چی بزاریم
ناشناس
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
عربن دیگه
ناشناس
|
۰۶:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
انتخاب تو دیگه شاهکاری. 10 تا غیر قابل انتشار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۰۶:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
اینها برا صدام هم 3 روز عزاداری بر پا کردن !!
ناشناس
|
۰۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
واقعا که.شرم بر تو باد