صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ مهر ۱۴۰۵
کد خبر: ۲۴۹۱۹۰
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
شمارش معکوس برای «اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان خبرگان»
تسنیم نوشت: منابع آگاه از گمانه زنی ها در نشست اخیر مشورتی شورای نگهبان، خبر از تایید صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی می دهند. همین خبرگزاری ساعاتی پیش در خبری مدعی ردصلاحیت سید حسن خمینی شد ، اما این خبر لحظاتی پیش از خروجی این خبرگزاری حذف شد!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان کاندیداتوری در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان تا به مرور دوشنبه پنجم بهمن اعلام می‌شود.

به گزارش «انتخاب»، آزمون کتبی داوطلبان روز سه‌شنبه 15 دی برگزار شد و آزمون شفاهی نیز که مرحله دوم آزمون محسوب می‌شد، برای پذیرفته شدگان مرحله کتبی توسط آیت‌الله شب‌زنده‌دار و آیت‌الله مدرسی یزدی انجام گرفت.

پیش از این، نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان شرکت نکردن در آزمون عملی خبرگان توسط داوطلبان این دوره از انتخابات را به منزله انصراف از کاندیداتوری ندانست و گفت: شرکت نکردن هر کدام از کاندیداها در آزمون علمی اجتهاد خبرگان رهبری که امروز برای داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، انصراف از کاندیداتوری آنها تلقی نمی‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت نکردن در آزمون خبرگان به معنی رد صلاحیت است یا خیر؟ گفت: بنا بر اعلام نظر آیت الله مومن عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری، ممکن است در ادامه بررسی صلاحیت ها، داوطلبی که در آزمون شرکت نکرده است، شرایط اجتهادش محرز شود و بتواند در ادامه مسیر انتخابات حضور داشته باشد.

اخبار لحظه به لحظه از اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها

تسنیم نوشت: منابع آگاه از گمانه زنی ها در نشست اخیر مشورتی شورای نگهبان، خبر از تایید صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی می دهند.

حذف خبر «رد صلاحیت سید حسن» در خبرگزاری «تسنیم»

همین خبرگزاری ساعاتی پیش در خبری مدعی ردصلاحیت سید حسن خمینی شد ، اما این خبر لحظاتی پیش از خروجی این خبرگزاری حذف شد.


انتشار خبر «رد صلاحیت» پیش از حذف


انتشار خبر مذکور، پس از حذف در سایت تسنیم

قابل ذکر است، پیش از این برخی از سایت های خبری پس از روزهای متمادی در هجمه به آیت الله سید حسن خمینی، به نقل از آیت الله موحدی کرمانی مدعی «رد صلاحیت سید حسن خمینی» شده بودند، اما جامعه روحانیت مبارز در اطلاعیه ای، ضمن انتقاد از این رسانه ها، خبر مذکور را تکذیب کرد.


خبر منتشره از زبان آیت الله موحدی


و تکذیب جامعه روحانیت در مورد سخنان ایت الله موحدی

کارشناسان، انتشار خبر این خبرگزاری در مورد «رد صلاحیت سید حسن» و حذف فوری آن را در راستای همان خط قبلی قلمداد می کنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۵۵
غیر قابل انتشار: ۳۵
ناشناس
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
انشاالله هاشمی و سیدحسن 7اسفند انتخاب اول همه ی ما
ناشناس
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
سیدحسن..،هاشمی و...... منتظریم
برازجانی مقیم تهران
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
درود بر هاشمی و سید حسن خمینی ارادت داریم رای اولی ما هستی
بوشهر
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
سید حسن خمینی خنده بر لب دارد دوستش دارم درود بر نوه امام و اقای هاشمی پیروز هست
ناشناس
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
خداراشکر.
مجتبی زارعی
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
واقعا خدا رشکر ...سردار سازندگی یا علی نگهدار تو باشد
آرش
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
آقای انتخاب جان، سید حسن و اقای امجد رو پیگیری کن لطفا.
هورا
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
هورا .............
محمود
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
تو رو خدا خبر قطعی تایید آسید حسن رو بدید مارو از نگرانی در بیارید
بهنام
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
بنظر من این اخبار هدفدار انتشار پیدا میکند، و منتظر عکس العمل هستند...باید از آقا سید حسن و آیت الله هاشمی حمایت کرد
ناشناس
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
درودبرسیدحسن
ناشناس
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
درودبرسیدحسن
ناشناس
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
درودبرسیدحسن
ناشناس
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
زنده باد سید حسن