صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۲۵۷۷۲۱
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۴
سیدحسن خمینی:
سید حسن خمینی با اشاره به نقش والای جانبازان در حفاظت از انقلاب و ضرورت حساسیت نسبت به خون های پاکی که انقلاب را به ثمر رساندند، تصریح کرد: از دشنام و درفش نباید ترسید؛ چرا که در این مسیر خداوند بر اساس وعده ای که در قرآن داده است نصرت خواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یادگار گرامی امام خمینی بر توجه جایگاه مبارزان و همراهان نهضت اسلامی در روزهای سخت تأکید کرد.

به گزارش «انتخاب»، آیت الله سید حسن خمینی در دیدار جمعی از جانبازان دفاع مقدس در حرم مطهر امام خمینی با اشاره به تعبیر قرآنی مسلمانان «قبل فتح» و مسلمانان «بعد فتح» اظهار داشت: بر اساس یک قاعده عقلی، کسانی که از ابتدا در تأسیس مجموعه ای تأثیر داشته اند یا افرادی که بعدها به آن جریان پیوستند اما هزینه سنگینی برای تثبیت مجموعه دادند، با کسانی که در دوره های بعد برای چیدن نیروهای خویش در این مجموعه وارد شده اند، مساوی نیستند؛ بنابراین فرق است میان آنان که براى انقلاب و امام هزینه دادند و آنان که از انقلاب و امام فایده بردند.

وی با تأکید بر اینکه باید یاران روزهاى غربت امام و انقلاب و کسانى را که هزینه هاى سنگینی در این راه دادند، بزرگ بداریم، افزود: برخورد یکسان با این سه دسته مطابق عدالت نیست؛ چه رسد به آنکه تازه واردها بتوانند مانع حیات اجتماعی و احقاق حقوق صاحبان اصلی جریان شوند.

یادگار امام با اشاره به توجه فراوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به همراهان روزهای سخت نهضت اسلامی، یادآور شد: مرحوم ابوی ما در دو ماه پایانی عمر خویش بنا به مناسبتی، نام چند نفر را آوردند و به من گفتند، اگر روزی نبودم، این چند نفر یادت نروند چرا که اینها یاران دوران غربت امام هستند.

وی گفت: برخی کسانی که در دوران مبارزه زخم زبان و طعنه می زدند امروز کاتولیک تر از پاپ شده و جز خودشان کسی را قبول ندارند و عده ای هم که در دوران مبارزه با بی تفاوتی زندگی می کردند، امروز انقلابى تر از دیگران شده اند.

سید حسن خمینی با اشاره به نقش والای جانبازان در حفاظت از انقلاب و ضرورت حساسیت نسبت به خون های پاکی که انقلاب را به ثمر رساندند، تصریح کرد: از دشنام و درفش نباید ترسید؛ چرا که در این مسیر خداوند بر اساس وعده ای که در قرآن داده است نصرت خواهد کرد.

وی در پایان سخنان خود گفت: ان شاء الله انتخابات اخیر و آنچه در جریان اجرا و برگزاری آن رخ داد، حامل نتایج مبارکی باشد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۳۴
غیر قابل انتشار: ۴۰
ناشناس
|
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
او نیکو سرشت و براستی خصوصیات اخلاقی پدر کبیر انقلاب اسلامی را با علم روز تطبیق می دهد .
محمدآ
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود بر تو که حق مطلب را گفتی: بعضیها میوه چینان انقلاب شده اند إإإإإإ
ناشناس
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
الحق كه روح مني خميني بت شكني خميني
ناشناس
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
یاران امام و انقلابیون خانه نشین شدند.
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
ما جواب همان طعنه زنندگان را در انتخابات دادیم
وحید
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود بر سید جوان و یاران مورد اشاره اش که در انتخابات در تهران حماسه ساز شدند برای حماسه سازان همیشگی (مردم)
رضا
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
سید حسن دوستت داریم
ناشناس
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
زنده بادخمینی جوان
رضا
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
عالی
ناشناس
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود
ناشناس
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود بر سید حسن عزیز
تووووووووووو قلب ملت بزرگ ایرانی ای بزرگ مرد مجنهد
حال
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
ملت حال افراد را میبینند نه گذشته را
ناشناس
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
فدایی داری
ناشناس
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
سیدحسن و هاشمی خار چشم حسودان و بخیلان
ناشناس
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
ايوالله، شما واقعا خلف صالح امام هستيد.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
خلف صالح امام
بابا علی
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
مردم پس از خدا در ایران امیدشان به یاران واقعی و دوستداران اصلی حضرت امام خمینی ره و یادگار با ارزش و عالم ایشان است .
علی رضا ماهینی
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
مردان خدا پرده پندار دریدن
یعنی که بجز غیر خدا یار ندیدند
درود وصدسلام بر امید اینده اسلام وانقلاب
ناشناس
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
از دلت نرود هر آنکه از دیده رفت با سلام همیشه به یادت هستم که یارت هستم
ناشناس
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود ولیک به خون جگر شود
مظاهری
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
عزیز امام و امت. صدای انقلاب اسلامی و راه امام خمینی
رضا
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درودبرامام ویادگارش
ناشناس
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود وسلام برخمینی جوان!حرف دل مردم را زدید
یک رزمنده
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود خدا بر یادگا امام وحامی یاران واقعی امام .تک تک کلمات وجملات ایت الله سیدحسن اقا حرف دل دلسوخته گان انقلاب وامام وجبهه وجنگ است
ناشناس
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
زنده باد فرزند صالح امام بزرگ
ناشناس
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود بر تو
محمد رضا شفیعی راد
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
درود بر مرد جماران.
سیدرضا
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
خداحفظت‌کند،جواب‌عالی‌بود‌.لذت‌بردم.