صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۱ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۰۵۰۴۹
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۰۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۵
العامری گفت: دولت سوریه، به ریاست «بشار اسد»، از رهبران بسیج عراق درخواست کرده است که پس از تکمیل آزادسازی عراق، وارد سوریه شوند».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس سازمان «بدر» عراق اعلام کرد، نیروهای حشد الشعبی بعد از آزادسازی این کشور، به درخواست دمشق، وارد سوریه خواهند شد.

به گزارش انتخاب؛ «هادی العامری» رئیس سازمان بدر عراق و از فرماندهان «حشد الشعبی» (بسیج مردمی)، روز سه‌شنبه اعلام کرد: نیروهای حشد بعد از آزادسازی عراق از اشغال گروه تروریستی داعش، وارد سوریه خواهند شد.

العامری در گفت‌وگو با خبرگزاری «اسپوتنیک»، تأکید کرد: دولت سوریه، به ریاست «بشار اسد»، از رهبران بسیج عراق درخواست کرده است که پس از تکمیل آزادسازی عراق، وارد سوریه شوند».




نیروهای حشد الشعبی در حال حاضر مهم‌ترین و سخت‌ترین بخش عملیات آزادسازی موصل را که محور غربی آن است، به‌عهده گرفته‌اند.

العامری، روز دوشنبه اعلام کرده بود، به‌زودی مژده آزادسازی موصل از محور غربی را خواهیم داد.
منبع: تسنیم