صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۲۱۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۳ - ۲۹ تير ۱۳۹۰
یک عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: موضوع سوال از رئیس جمهور در مجلس منتفی شده است و رسانه ها نباید روی آن مانور دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: موضوع سوال از رئیس جمهور در مجلس منتفی شده است و رسانه ها نباید روی آن مانور دهند.

این عضو هیئت رئیسه مجلس در گفت وگو با جهان در پاسخ به این سوال که قرار بود تا در جلسه روز سه شنبه مجلس تکلیف طرح سوال از رئیس جمهور مشخص شود، آیا مشخص شده یا نه، گفت: با کارهایی که انجام شده، طراحان سوال از رئیس جمهور یا امضاهای خود را پس گرفته و یا دیگر پیگیر این مساله نیستند.

وی افزود: این موضوع در مجلس منتفی شده است و دیگر نباید به آن پرداخت.

این عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: وقتی خود طراحان سوال دیگر پیگیر این مساله نیستند، نباید به آن دامن زده شود.

طرح سوال از رئیس جمهور پنجم تیر ماه با محوریت علی مطهری نماینده تهران در مجلس و با ۱۰۰ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد که تا کنون حدود ۳۰ نماینده امضاهای خود را پس گرفتند.

برای طرح سوال از رئیس جمهور به امضای حداقل ۷۲ نماینده نیازمند است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علي
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
آقايان نماينده : نماينده مردم هستند يا نماينده رييس جمهور؟؟؟؟؟؟؟؟
آزاده
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
اتفا قاٌ رسانه ها باید به ان بپردازند و آقای مطهری لطف کنن اسامی کسانی که امظاء خود را پس گرفتند اعلام تا مردم آن حوزه انتخابیه به شجاعت آنها تبریک گفته و در دور بعدی انتخابات قاطعانه رای خویش را به آنها بدهند. این حق مردمی است که میخواهند در انتخابات شرکت کنند.