صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۲۳۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۷ - ۳۱ تير ۱۳۹۰
وقتی توسط آقای ولدبیگی گریم و برای ایفای نقش آماده شدم، آقای میرباقری را دیدم كه در حال نوشتن مطالبی روی كاغذ بود، بعد همان برگه ها را به من دادند و باید نوشته هایی را كه در بحر طویل بود می خواندم و بازی می كردم. دیالوگ را كه اجرا كردم، گفتند فردا هم بیایید، روز بعد نوشته دیگری در بحر طویل به من دادند كه اجرا كنم و این كار تا چهار روز ادامه یافت. این تكرار و ادامه یافتن كار برای من جذاب و شیرین بود و اگر بازهم ادامه می یافت با عشق و علاقه در این پروژه حضور می یافتم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بهنام تشكر، بازیگر نقش دكتر نیما افشار در سریال ساختمان پزشكان، نقش كوتاهی در سریال مختارنامه بازی كرده است. وی در این سریال در نقش یك معركه‌گیر و به نقل از خودش در نقش یك مترسك گردان ظاهر شده است كه جمعه شب بازی او را همراه با حامد حدادی در مختارنامه خواهیم دید.

به گزارش برنا، این بازیگر و گوینده توانا سابقه طولانی بازی در تئاتر دارد و تا كنون در تئاترهای زیادی نقش آفرینی كرده همچنین از صدای وی در گویندگی رادیو و دوبلاژ فیلم استفاده شده است. "تشكر" در حدود ۴٠فیلم به عنوان دوبلور فعالیت داشته است.

بهنام تشكر در مورد نقشی كه در مختارنامه بازی كرده است در گفت و گو با سیما فیلم گفته بود: نقش من در سریال "مختارنامه" كه هنوز پخش نشده است،یك مترسك گردان بود كه وقتی مختار پس از برپایی قیام و انتقام از برخی قاتلان و جنایتكاران واقعه كربلا در قلعه اش تحت محاصره قرار می گیرد،با آدمی مواجه می‌شود كه مترسكی دستش است و غولی را سوار اسب كرده و در حال آوردن او به سمت قلعه است-این نقش را حامد حدادی كه بسكتبالیست است بازی می كند- تا مختار را بكشد و به این منظور ابتدا رجزخوانی می كند، در عین حال مترسك مختار را درست كرده و با آن بازی می‌كند و نمایش می‌دهد و در واقع ادای مختار را درمی‌آورد كه ناگهان در قلعه باز می‌شود و مختار با تبری از آن خارج می‌شود و سر آن كاراكتری كه من آورده بودم را با تبر دو شقه می‌كند.

وی ادامه می دهد: آنچه در این نقش كوتاه برای من جالب و آموزنده بود، همان رجزخوانی ها و گفتگوها بود؛ شعری كه در بحر طویل تنظیم شده بود و من باید آن را اجرا می كردم. این تجربه آنقدر لذت بخش و آموزنده بود كه به كوتاه بودن نقش می ارزید. وقتی توسط آقای ولدبیگی گریم و برای ایفای نقش آماده شدم، آقای میرباقری را دیدم كه در حال نوشتن مطالبی روی كاغذ بود، بعد همان برگه ها را به من دادند و باید نوشته هایی را كه در بحر طویل بود می خواندم و بازی می كردم. دیالوگ را كه اجرا كردم، گفتند فردا هم بیایید، روز بعد نوشته دیگری در بحر طویل به من دادند كه اجرا كنم و این كار تا چهار روز ادامه یافت. این تكرار و ادامه یافتن كار برای من جذاب و شیرین بود و اگر بازهم ادامه می یافت با عشق و علاقه در این پروژه حضور می یافتم.

تشكر افزود: واقعیت این است كه انگیزه بازیگر برای ایفای یك نقش صرفا به موقعیت و چگونگی آن نقش ختم نمی شود و عناصر دیگری از جمله كارگردانی،فضای كار و مناسبات گروهی و انسانی آن را هم باید لحاظ كرد. واقعا همكاری با كارگردانی مثل داوود میرباقری شیرین و لذت بخش است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
ههههههههههههه ديشب خيلي دقت كردن ببينم دكتر نيما كدومه فكر كردم اون غول شايد ايشون باشه ولي اصلا متوجه نشدم اون كسي كه مترسك گردان بودايشون بودن!!! گريمش خوب بود!