پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : قرارداد فصل گذشته رحمتي با سپاهان 777 ميليون تومان بوده است. اين را رئيس سازمان ليگ افشا کرد و افزود: اما رحمتي قبل از سفر به اتريش به من گفت به خاطر کمک به فوتبال سقف قرار داد را رعايت مي کند.
او به همراه فتح ا... زاده در سازمان ليگ حاضر شد و هر دوي آنها اظهار نامه کتبي پر کردند که اگر ثابت شود او بيش از سقف قرار داد دريافت کرده هم باشگاه استقلال جريمه مي شود هم مهدي رحمتي يک سال محروم مي شود و حتي ممکن است استقلال به کسر امتياز هم محروم شود.
عزيزمحمدي افزود: رحمتي مشکلي ندارد ولي 20 تا 30 بازيکن و 3 و 4 مربي که احتمال مي دهيم بيش از سقف قرار داد گرفته اند قرار دادهايشان ثبت نمي شود مگر اينکه تک تک آنها به سازمان ليگ مراجعه و اظهار نامه کتبي پر کنند و تعهد بدهند که بيش از سقف قرار داد نگرفته اند.