پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگرچه مواد غذایی بسیار مغذی همواره در دسترس انسانها بودهاند، اما فواید خاص آنها برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا کلسترول خون بالا در همین سالهای اخیر به اثبات رسیدهاند. دکتر الیزابت پالیتی (متخصص تغذیه) میگوید: «تغذیه، علم درحال تحولی است و همه ما واقعا باید منتظر پیشرفتهای تازهتر باشیم». بعضی از مواد غذایی بسیار مغذی برای سلامت قلب فوقالعاده هستند و بعضی از آنها دقیقا برعکس. در ادامه با نکات مهمی درباره این مواد غذایی آشنا میشویم.
مغزهای خام، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهند چربیهای سالمی که در مغزهای خام وجود دارند، این مواد غذایی را در صدر جدول مواد غذایی مناسب برای قلب قرار میدهند. انواع بادامها و گردوها، حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که فوایدشان برای قلب اثبات شده است. درواقع، این چربیها از اختلال در ریتم قلب جلوگیری میکنند و خطر لخته شدن خون را هم کاهش میدهند. براساس مطالعات Mayo Clinic، اضافه کردن مغزهای خام به رژیم غذایی میتواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را پایین بیاورد و از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری کند.
البته برای برخوردار شدن از فواید مغزهای خام، نباید در مصرف آنها زیادهروی کنید. بهگفته دکتر پالیتی، «زیادهروی در مصرف مغزهای خام میتواند باعث افزایش وزن در ناحیه شکم شود و خطر ابتلا به مرض چاقی و بیماریهای قلبی را افزایش بدهد». مصرف استاندارد مغزهای خام، ۲۸ گرم به ازای هر روز است.