صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۸ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۲۶۲۲
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۰
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به دستور وزیر بهداشت، یک تیم پزشکی به سرپرستی دکتر سیدمحمود طباطبایی، جراح مغز و اعصاب از طلبه مضروب در بیمارستان عرفان عیادت کردند.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، دکتر سیدمحمود طباطبایی جراح مغز و اعصاب شب گذشته ضمن معاینه و ویزیت علی خلیلی طلبه ناهی از منکر در بیمارستان عرفان، برای بهبود هرچه سریعتر بیمار، دستورات و توصیه‌های لازم را صادر کرد.

علی خلیلی طلبه ناهی از منکر که چندی پیش در خیابان تهرانپارس توسط اراذل و اوباش مضروب شد، به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه گردن، در بیمارستان عرفان تحت عمل جراحی قرار گرفت و همچنان در این بیمارستان بستری است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
اون خانم بيشتر از اينكه بفكر مريضها و مردم و اوضاع بسيار نابسامان بيمارستانها باشه فقط بفكر لاپوشاني و ماست مالي است كي ايشونو وزير كرده معلومه!!!
ناشناس
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
برای بقیه مردمی که با نابسامانیهای احتمالی در پذیرش یا رسیدگی یا درمان مواجهند چه کسی دستور صادر می کند؟
علی
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
نیاز به این همه زحمت نبود !! دعا می فرمودند کفایت بود !!!!!
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
زود زود تا بیشتر گندش در نیومده جمعش کنید ! زود باشین دیگه !! اههههه !!!!
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
به امید روزی که هیچ بیمار و هیچ بیمارستانی نیاز به توصیه و . . . نداشته باشد !!
ناشناس
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
بعد از مصاحبه مادر طلبه ؟؟ به این چی میگن ؟؟؟؟!!!!!
ناشناس
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
برای بقیه مجروحین حوادث مختلف هم همین دستورات را هم می دهند ؟؟؟!!!
ناشناس
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۲
به این رشوه که نمیگن ؟؟!!!!