صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۳۳۶۰۷
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۲ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سامانه سهام عدالت که به علت بروزرسانی از 30 اسفند سال گذشته از دسترس خارج شده از روز دوشنبه 14 فروردین 96 مجدد در اختیار مشمولین قرار می‌گیرد.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، سامانه سهام عدالت که به علت بروزرسانی صورت‌حساب مشمولین از مورخ 30 اسفند 1395 از دسترس مراجعه‌کنندگان خارج شده است، از روز دوشنبه 14 فروردین 96 مجدد در دسترس مشمولین قرار خواهد گرفت. 

براساس این گزارش مشمولین سهام عدالت پس از تعطیلات از روز 14 فروردین با مراجعه به این سامانه به آدرس www.samanese.ir می‌توانند دوباره از صورت‌حساب سهام خود آگاهی پیدا کنند. 

سامانه سهام عدالت از 16 اسفند 95 آغاز به کار کرد و مشمولین با مراجعه به آن می‌توانند از ارزش سهام عدالت خود آگاهی یابند و نسبت به پرداخت نقدی باقیمانده اقساط سهامشان اقدام کنند.