پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دادستان کل کشور گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه هر از چندگاهی جلسه تشکیل میدهند، ما مرتب هر هفته ١٦ هزار کانال خلاف عفت عمومی و مستهجن را فیلتر میکنیم.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، حجتالاسلام محمدجعفر منتظری ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره فیلتر کانال های ضد انقلاب گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه هر از چندگاهی جلسه تشکیل می دهند، ما مرتب هر هفته ١٦ هزار کانال خلاف عفت عمومی و مستهجن را فیلتر می کنیم.
وی افزود: سرور تلگرام در ایران نیست متاسفانه کوتاهی هایی داخل کشور است که نمی خواهم معرفی کنم افراد را اما باید هم افزایی لازم بین دستگاه قضایی و دستگاه های مرتبط باشد. اما نویدی که ما می دهیم این است که اولا بنا بر تاکید رهبری شبکه ملی باید راه اندازی شود.
منتظری گفت: نوید دوم اینکه اخیراً آیین نامه ای به تصویب رسید شبکه هایی که در ایران می خواهند فعالیت کنند باید سرورشان در ایران باشد.
وی افزود: با شبکه هایی که به عفت عمومی ضربه می زنند برخورد می کنیم و هیچ تعارفی هم نداریم.
دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: پرونده های تروریستی عمدتا مربوط به غرب و برخی شرق کشور بوده است.
وی درباره افزایش مطالبات معوق بانکی و اینکه آیا لیست جدیدی از بدهکاران به دستگاه قضا ارایه شده است افزود: پرونده های معوقات بانکی که تعدادی از آنها در دادسرای اقتصادی در حال رسیدگی است، دارای فرایند رسیدگی طولانی است.
منتظری گفت: طبق آخرین آمار حدود 6 الی 7 پرونده مهم از بانک های مختلف داریم که در حال رسیدگی است.
دادستان کل کشور تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که داریم این است که برخی از بانکها همکاری لازم را ندارند. رسیدگی دقیق قضایی و حقوقی به پرونده های این چنینی واقعا زمان بر است و نیاز به نظر کارشناسی دارد.