صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۱۸ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۵۳۷۲۵
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۳ - ۱۷ تير ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با توجه به آمادگی مردم کشمیر برای برپایی تظاهرات به مناسب سالگرد کشته شدن برهان مظفر وانی رهبر گروه حزب المجاهدین، ارتش هند حکومت نظامی و مقررات منع آمد و شد را به اجرا گذاشت.

به گزارش انتخاب به نقل از میزان، با توجه به آمادگی مردم کشمیر برای برپایی تظاهرات به مناسب سالگرد کشته شدن برهان مظفر وانی رهبر گروه حزب المجاهدین، ارتش هند حکومت نظامی و مقررات منع آمد و شد را به اجرا گذاشت.

یک سال از کشته شدن برهان مظفر وانی رهبر گروه حزب المجاهدین که سرآغاز دور تازه قیام مردم کشمیر را به دنبال داشت می‌گذرد.

به گزارش دیلی اکسپرس، در حال حاضر دستگیری نوجوانان کشمیری که قصد برگزاری راهپیمایی را دارند ادامه دارد و ارتش از ورود مردم شهرهای مختلف کشمیر به مرکز آن یعنی سرینگر جلوگیری می‌کند.

ارتش هند با انجام عملیات گسترده احمد وانی پدر برهان مظفر وانی را دستگیر و به خانواده وی هشدار داد در صورتی که دست از پا خطا کنند کشته خواهند شد.

نظامیان هند با قطع سرویس مخابرات و اینترنت در کشمیر سعی دارند از تجمع مردم یا برگزاری هر گونه تظاهرات و گردهمایی جلوگیری کنند.