صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ساعت ۰۱:۰۹
کد خبر: ۳۵۵۸۱۹
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۶
یکی از روش های پخت ماهی در چین سرخ کردن ماهی به صورت زنده و خوردن گوشت آن است. ماهی از غذا های مورد علاقه مردم چین است که در یکی از روش های پخت آن، ماهی زنده را از آب گرفته و سر آن را با یک دستمال خیس می کنند تا نمیرد. سپس گوشت بدنش را قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ می کنند.