پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مسعود فراستی گفت :امسال نباید فیلمی را به اسکار معرفی می کردیم.
به گزارش انتخاب به نقل از اوج نیوز،اين منتقد شناخته شده برنامه هفت افزود: من نظر خاصی درباره رفتن جدایی نادر از سیمین به اسکار ندارم چون تنها امتیاز این فیلم نسبت به بقیه نامزد ها اکران در خارج آن است.
وي افزود :به نظر من جدايي نادر از سيمين فیلمی نیست که بتواند سينماي ما را سربلند کند وفقط به جايگاه آن لطمه می زند وآن را دروغگو معرفی می کند.
فراستي همچنين اظهار داشت :این را بدون تعارف می گویم ،جدایی نادر ازسیمین فیلمی در اندازه سینمای ایران نبود چه برسد به سطخ اول سینماي جهان و داراي شايستگي براي حضور در اسکار، از ديد من امسال در کشور فیلمی در حد واندازه های جهانی ساخته نشد.من از آقايان مي پرسم چه ايرادي داشت كه امسال ما به اسكار نمي رفتيم اما شان و شخصيت سينمايمان در همين حدي كه الان هست حفظ مي شد.
خوب؟!؟