صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۰۱۵۶
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۰
فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: اكثر دستگير شدگان اغتشاشات مربوط به درياچه اروميه مجرمان سابقه دار هستند كه اهدافي به غير از درياچه اروميه داشته اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: اكثر دستگير شدگان اغتشاشات مربوط به درياچه اروميه مجرمان سابقه دار هستند كه اهدافي به غير از درياچه اروميه داشته اند.

مسعود خرم نيا ديروز در گفت وگو با فارس در تبريز با اشاره به شرايط اجتماعي در زمينه درياچه اروميه نجات آن را يك خواست عمومي دانست و بر استفاده از روش هاي معقول و تعيين شده در اين زمينه تأكيد كرد.

وي با اشاره به برخي تحركات و اغتشاشات صورت گرفته به بهانه درياچه اروميه اظهار داشت: تحركاتي جزئي كه صورت گرفت عمدتاً با اهدافي به غير از نجات درياچه اروميه بوده و روش هاي نامعقول در اين زمينه به كار گرفته شد.

فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: اين دسته از افراد با توجه به اعمال مجرمانه و بر هم زدن امنيت عمومي دستگير و پس از تشكيل پرونده تحويل مقامات قضايي شدند.

وي اظهار داشت: دسته اي از افراد نيز كه نقش محوري در اين تحركات نداشته و فريب خورده بودند عمدتاً پس از اخذ وثيقه آزاد شدند.

فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: بخشي از افراد نيز كه در جمع آوري حاضران در صحنه به صورت اتفاقي دستگير شده بودند پس از پالايش آزاد شدند.

خرم نيا با تأكيد بر اينكه نيروي انتظامي به احدي اجازه برهم زدن نظم عمومي را نخواهد داد، گفت: اقدام برخي از افراد در تجمعات تبريز به دليل ايجاد مزاحمت براي مردم و اصناف و كسبه بازار، جرم بود و بايد نسبت به برخورد با آنها اقدام مي شد.    
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
رو پیشونی ما چی نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
آره ما هم باور كرديم. لازم هم نيست قسم حضرت عباس بخورين. هميشه باور كرديم كه راست ميگوييد. مجرمان سابقه دار را چه به مسئله زيست محيطي
مجرم سابقه دار
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
اصلا همه مردم مجرم هستند مگر اینکه عکسش ثابت بشه...!!!!
ناشناس
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
گيرم هم كه فرمايش ايشان درست باشه آيا سابقه دار حق اظهارنظر نداره ؟ در ثاني مگر در تبريز اتفاقي افتاده ؟ از اصل مسئله خبري منتشر نميشه و در حواشي ....
ناشناس
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
باز هم قصه ی تکراری
ناشناس
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
اخه مجرم و خلافكار چه به حفظ محيط زيست !!!
يه چي بگو بگنجه
دروغ چقدر عادي شده ... مثل استقبال با شربت و شيريني براي جمع آوري ماهواره ...
ناشناس
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
دروغ بيداد مي كند.....
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
مد به تعریف شماها از مجرم شک دارم!!!!
ناشناس
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
10 متهم تجاوز گروهی در کاشمر آزاد شدند ؟
میش ه بسه
ناشناس
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
لطفا خبر تکمیلی و علت دستگیریها را در این رابطه اعلام نمایید
ناشناس
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
چقدر سابقه دار این ارومیه داره ؟ این همه سابقه دار ؟ خوب بگو اکثریت مردم سابقه دارند دیگه