پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیسجمهور پیشین کشور خواستار افزایش هوشیاری نسبت به توطئه و بدخواهیهای غرب و آمریکا شد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.ir، در پی رفتار منسجم و تدبیر شده سیاسی - تبلیغاتی غرب، بويژه آمريکا علیه ایران، سید محمد خاتمی در ديدار با تعدادی از دلسوزان و مسؤولان سابق و صاحب نظر در امور سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی اظهار داشت: من نیز مانند شما نگرانم. به نظر می رسد که بهانه گیریها علیه ما روز به روز بیشتر و در این اواخر تشدید شده است و چه بسا که مصارف انتخاباتی برای بعضی جریانها در غرب و آمریکا داشته باشد.
گزيده سخنان وي به اين شرح است:
اولاً برای کسانی که به اصل انقلاب، مصالح ملی، حقوق مردم و سربلندی ایران می اندیشند به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نیست که قدرت ها و کسانی درصدد ضربه زدن به ایران مصالح و منافع باشند. هرگونه برخورد خشن و خصمانه با ایران مطرود است و زیان آن بیش و پیش از هر کس و هرجا متوجه مردم بزرگوار ایران خواهد بود و اقدامی است علیه کل ملت و کشور که همگان باید در مقابل آن بایستند.
ثانیاً لازم است هوشیاری خود را در برابر توطئه ها و بدخواهی ها افزایش دهیم.
ثالثا مسائل و بحث و گفت و گوها و نقد و انتقادهایی که در درون ما هست، امری است داخلی و نمی تواند و نباید دست آویز توجیه دخالت بیگانگان در امور داخلی شود.
رابعاً مواضع و رفتارها و گفتارها بخصوص از سوی مسؤولان نیز باید به گونهای باشد که بهانه ای به دست قدرت ها و جریانات بیرونی که مصالح ملی و امنیت و تمامیت ارضی ما را هدف قرار داده اند ندهد.
سلام بر سه سيد حسيني
خميني ، خامنه اي و خاتمي
جان رفيق جون جونيت k-1 ايندفعه چاپش كن
اما در مورد جمله ی بالاییتون دوستم! نمی ذاره که چیزی بگم.
نمیدونم چیه موضع تو؟؟؟
نمیدنم چیه هدف تو؟؟؟
با این حال زنده باد دیپلماسی سید
بسوخت حافظ و در شرط عشقبازی او
هنوز بر سر عهد و وفای خويشتن است
سید حالا ببین با بی تدبیری و ندانم کاری کارمان به کجا کشیده سید کجایی که یادت بخیر.
امروز انقدر گرفتار مسائل داخلی شیدیم که (اختلاص های کلان....)که به مسائل بین المللی وقت نمیشه برسن
شماگوهری هستیدکه نور وجودتان چشمهای فرصت طلبان را کور کرد و بانامردی تمام تلاشهای 8 ساله شما را نابود کردند
همیشه در قلوب ما جاودان خواهی بود
استاده ام چوشمع مترسان زآتشم
سید دلمون برات تنگ شده
ممكنه بگيدبه خودش ميرسه بله بايدم برسه.زشته يه ايراني كه نماينده مردم هم خطاب بشه بدتركيب باشه
آخر سیاست غلط تا کی ؟!!!! با کل دنیا که نمی شود کدورت داشت و دشمنی کرد . اگر نفت را هم از ما نخرند دیگر نمی شود این ملت و این نظام مقدس را محافظت و اداره کرد
انتخاب لطفا انتشار.
گفتگوي تمدن ها را عمل كنيد و اگر نتونستيد مردم سالاري را تمرين كنيد ! البته زياده روي نكنيد !!!!
آقا خاتمی شما یکی از کسانی هستید که رأی ملت را نادیده گرفتید...........
ایشون هر چی دوست داشتن به بنده گفتند و شما منتشر کردید امیدوارم نظر من که در اون هیچ توهینی نیست رو هم منتشر کنید. (البته لطفا)
اما گروه دوم:کسانی که منفی زدند: به این گروه نمیاد که جزء کسانی باشند که همیشه وقت خودشون رو با امتیاز دادن تلف می کنند ولی الان به خاطر دیدن تهمت زدن ایشون لطف کردند و در حمایت از راستی امتیاز دادند که این نشون میده اکثر کاربران انتخاب از شعور بسیار بالایی برخوردارند.
همگی در زندگیتون موفق باشید. (هر دو گروه)
انتخاب لطفا منتشر کنید.