صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۱۳۰۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۲ - ۲۲ مهر ۱۳۹۰
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به آماده سازی زیر ساختهای صدور سوخت هواپیما از صادرات قریب الوقوع نخستین محموله بنزین هواپیمای ایران از بندرعباس خبر داد و گفت: به زودی نخستین محموله سوخت هواپیما تحویل خریداران خارجی می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به آماده سازی زیر ساختهای صدور سوخت هواپیما از صادرات قریب الوقوع نخستین محموله بنزین هواپیمای ایران از بندرعباس خبر داد و گفت: به زودی نخستین محموله سوخت هواپیما تحویل خریداران خارجی می‌شود.

جلیل سالاری در گفتگو با مهر درباره آغاز صادرات بنزین هواپیما توسط ایران با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت‌های تولیدی مناسبی برای صادرات سوخت هواپیما توسط ایران ایجاد شده است، گفت: به زودی نخستین محموله سوخت هواپیمای ایران تحویل خریداران خارجی می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران از کشورهای همسایه، حوزه آسیایی میانه و شرق آسیا به عنوان مهمترین بازارهای سوخت هواپیمای ایران یاد کرد و افزود: در مجموع تقاضا برای خرید سوخت هواپیما در بازار جهانی بالا است.
 
این مقام مسئول با اشاره به آماده سازی زیرساختهای انتقال و صادرات سوخت هواپیما در ایران، تصریح کرد: فاز نخستین صادرات سوخت هواپیما از طریق پالایشگاه و اسکله‌های صادراتی بندرعباس انجام خواهد شد.
 
وی با اعلام اینکه هم اکنون عملیات ساخت، نصب و راه اندازی خط لوله صادراتی بنزین هواپیما در منطقه بندرعباس به پایان رسیده است، اظهار داشت: این خط لوله صادراتی از انبار نفت بندرعباس به بازوهای بارگیری اسکله فولاد ساخته شده است که در شرایط فعلی آخرین مراحل پاکسازی و تست را پشت سر می گذارد.
 
سالاری با یادآوری اینکه صادرات سوخت هواپیما بر خلاف سایر فرآورده های نفتی به زیر ساختهای ویژه ای نیاز دارد، تاکید کرد: انتقال و صادرات سوخت هواپیما به شرایط ویژه و خاصی نیاز دارد و باید هیچ گونه آلودگی به این فرآورده نفتی منتقل نشود.
 
به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در ادامه سالجاری صادرات محموله‌های سوخت هواپیمای ایران به بازارهای بین المللی انجام خواهد شد.
 
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با بهره برداری از تمامی واحدهای فرآیندی پالایشگاه نفت امام خمینی شازند ظرفیت مازادی برای صادرات سوخت هواپیما ایجاد می شود، تبیین کرد: تاکنون در پالایشگاه نفت شازند واحدهای تقطیر، بنزین سازی و کیفی سازی بنزین راه اندازی شده است.
 
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود تا پایان سالجاری واحدهای گوگردزدایی، کیفی سازی گازوئیل و تبدیل نفت کوره به بنزین راه اندازی شوند، خاطرنشان کرد: علاوه بر پالایشگاه نفت بندرعباس و شازند، در سایر طرحهای پالایشگاهی موجود هم امکان تولید سوخت هواپیما با استاندارد بین المللی وجود دارد.
 
به گزارش مهر، در حال حاضر به طور متوسط روزانه سه میلیون لیتر بنزین هواپیما در نزدیک به 50 مرکز سوخت رسانی هوایی به ایرلاین‌های داخلی و خارجی عرضه می شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شهاب
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
حالا دقیقا به کجا میخوان صادر کنن؟!!!!!!
ناشناس
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
بنزين هواپيما با استاندرد بين المللي ؟؟؟ نكنه مثل بنزين استاندارد خودروها باشه ؟؟؟