صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۱۶۳۰
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۹ - ۲۵ مهر ۱۳۹۰
بدن انسان معمولا زودتر از اين كه آسيب ببيند، واكنش نشان مي‌دهد تا چنين اتفاقي نيفتد اما اگر فردي در برابر واكنش بدن مقاومت كند، ممكن است حتي جان خود را به خطر بيندازد. كارشناس تغذيه ادعا كرده‌اند كه خوردن يكجاي مقدار زيادي فلفل تند مي‌تواند موجب مرگ شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بدن انسان معمولا زودتر از اين كه آسيب ببيند، واكنش نشان مي‌دهد تا چنين اتفاقي نيفتد اما اگر فردي در برابر واكنش بدن مقاومت كند، ممكن است حتي جان خود را به خطر بيندازد. كارشناس تغذيه ادعا كرده‌اند كه خوردن يكجاي مقدار زيادي فلفل تند مي‌تواند موجب مرگ شود.

به گزارش انتخاب به نقل از ايسنا، اين كارشناسان مي‌گويند: هرچند اكثر مردم طاقت آن را ندارند كه تا سرحد مرگ، فلفل تند و داغ بخورند اما به لحاظ تئوريك اين امكان وجود دارد كه فردي از خوردن مقادير زياد فلفل تند بميرد.

بنا برگزارش مجله آنلاين لايوساينس، در محاسبه‌اي كه در سال 1980 ميلادي صورت گرفت، معلوم شد كه اگر 1.3 كيلوگرم فلفل خيلي تند و پودر شده يكجا مصرف شود، مي‌تواند يك فرد 68 كيلويي را از پاي در بياورد.

البته بدن انسان معمولا زودتر از اين كه آسيب ببيند، واكنش نشان مي‌دهد تا چنين اتفاقي نيفتد اما اگر فردي در برابر واكنش بدن مقاومت كند، ممكن است حتي جان خود را به خطر بيندازد.

اين كارشناسان مي‌گويند: فلفل تند سيستم عصبي سمپاتيك را فعال مي‌كند. عصب سمپاتيك كنترل اكثر اعضاي داخلي بدن را براي مصرف انرژي بيشتر برعهده دارد به طوري كه بدن بتواند كالري بيشتري بسوزاند.

مصرف فلفل تند در واقع سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا مي‌برد و به همين خاطر به لاغر شدن كمك مي‌كند. اما «كاپسايسين» يك ماده فعال در فلفل است كه موجب التهاب بافتي مي‌شود و اگر به مقدار زياد استفاده شود مي‌تواند به لايه مخاطي معده و روده آسيب جدي وارد كند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
هات چیلی
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
منظورش...هندی ها هستند که مسابقه فلفل خوری دارن
بیب بیب
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
کدوم آدم عاقلی اینهمه فلفل رو یکجا میخوره
اینم شد خبر؟
ناشناس
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
اون فلفلی که اونجوری بخورند ! قبل از هرکاری تو گلوی طرف گیر میکنه و خفه اش میکنه !!!!!!!
آخه مر.... این چه طرز فلفل خوردنه ؟!!!!
این دکتر ها هم مردم رو ... فرض میکنند ها !!!!!!!!
hassani
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
فلفل نبين چه ريزه بشكن ببين چه تيزه
ناشناس
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
عجب كشك بزرگي كرده هركه اينقدرشيريني يانان هم يكجابخوره ميميره
ناشناس
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
دکتر دروغ می گوید بدن انسان نیاز دارد حتما خودش دوست نداره فلفل بخوره این چه حرفیه