صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۰۰ - ۰۶ آبان ۱۳۹۰
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: مردم ما به خوبي ثابت کرده‌اند که پاي اهداف مقدس انقلاب ايستاده‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: مردم ما به خوبي ثابت کرده‌اند که پاي اهداف مقدس انقلاب ايستاده‌اند.

به گزارش انتخاب، سرلشگر پاسدار محمدعلي جعفري روز پنجشنبه طي سخناني در دومين کنگره سرداران، اميران و 2300 شهيد شهرستان نيشابور و دومين سالگرد شهادت سرلشکر پاسدار نورعلي شوشتري و ايثارگران مجتمع فولاد نيشابور، تصريح كرد: بعد از انقلاب اسلامي در دوران جنگ تحميلي مردم درس استقامت و پايداري را از شهدا ياد گرفتند.

وي ادامه داد: در فتنه 88 تمام دشمنان داخلي و خارجي به نابودي انقلاب اسلامي دل‌ بسته بودند و اين دفاع جانانه مردم از ارزش‌ها باعث شد که خداي متعال نصرت‌هاي خود را براي اين انقلاب محقق کند.

فرمانده سپاه، فتنه 88 و مقاومت و پايداري مردم در آن درگيري‌هاي فکري و سياسي را داراي پيام‌ها و نتايج ارزشمندي دانست و افزود: حماسه 9 دي کمتر از دفاع مقدس نبود و مردم در اين حماسه خوب درخشيدند و پاي ولايت فقيه و انديشه‌هاي اسلامي ايستادگي کردند.

جعفري ادامه داد: ما اول انقلاب يک حادثه بزرگ و سرنوشت‌ساز به نام جنگ تحميلي داشتيم که هر چند خسارت‌هاي بالايي در آن متحمل شديم ولي اين دوران طلايي و درخشان به ‌غير از پيروزي‌هاي نظامي خود در آن دوران نتايج معنوي و مستمري در طول انقلاب اسلامي داشته است که امروزه به اثرات و برکات آن پي مي‌بريم.

وي با اشاره به سخنان امام خميني (ره) در مورد محکم شدن ريشه‌هاي انقلاب در جنگ تحميلي، افزود: در آن زمان خيال ما اين بود که کلام امام (ره) براي دل‌گرمي مردم است ولي اکنون به اشتباه خود پي برده‌ايم و سخن نافذ و آينده‌نگرانه امام خميني (ره) را مشاهده مي‌کنيم و درس مي‌گيريم.

فرمانده سپاه اظهار كرد: ملت ايران ثابت کرد فقط ادعاي دين داشتن، لقلقه زبانش نيست بلكه ياري کردن دين خدا و معنويت‌گرايي را اولويت خود مي‌داند و اين بزرگ‌ترين افتخار براي ملت ايران است.

جعفري خاطرنشان کرد: نيشابور شهر دلاورخيزي است که به دفاع از ولايت و اسلام در تاريخ معروف بوده و تقديم 2300 شهيد نيز گواه بزرگي بر اين موضوع است.

وي با بيان اينكه به لطف خدا هر روز در مسير تحقق اهداف انقلاب اسلامي قدم برمي‌داريم، تاکيد کرد: معنويت‌گرايي در جوانان رشد پيدا کرده و عشق نسل جوان امروز به معنويات، عميق‌تر از دوران اول انقلاب است.

فرمانده سپاه يادآور شد: راه الهي احتياج به جانبازي و شهادت دارد و خداوند اين راه را به تجارت مومنان تعبير مي‌کند.

جعفري گفت: انقلاب اسلامي دستاوردهاي عظيم و گسترده‌اي در جهان داشته است. ايرانيان به خود مي‌بالند كه پرچم‌دار انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي در جهان هستند و از خدا مي‌خواهيم اين توفيق هدايت و پيمودن راه الهي را از مردم ايران سلب نکند.

وي تصريح کرد: هر فرد مومن انقلابي که دل در گروي اسلام و انقلاب اسلامي دارد، بايد اين مسير و فرهنگ و اهداف را به ديگران توصيه کند.

فرمانده سپاه با بيان اينکه دشمن تلاش مي‌کند کشور به موفقيت‌هاي اقتصادي و معيشتي دست پيدا نکند، افزود: کشور به موفقيت‌هاي خوبي در تامين معيشت مردم رسيده است.

جعفري اظهار کرد: زندگي چندروزه مي‌گذرد ولي خوشا به حال کساني که فلسفه خلقت آدمي را فهميده‌اند و در مسير درست که مسير الهي است، حرکت مي‌کنند.