صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۰
آيت‌الله مكارم شيرازى وحدت را مهم‌ترين مسأله امروز مسلمانان دانست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آيت‌الله مكارم شيرازى وحدت را مهم‌ترين مسأله امروز مسلمانان دانست.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، در ملاقاتى كه رييس نهضت‌العلماء اندونزى و همچنين معاون رييس‌جمهور اين كشور و جمعى از حفاظ قرآن اندونزي با آيت‌الله العظمى مكارم شيرازى داشتند،مشكلات جهان اسلام مورد بحث قرار گرفت.

مكارم شيرازي در اين ديدار «لزوم اتحاد صفوف مسلمانان را مخصوصا در اين زمان كه بيدارى اسلامى كشورهاى مسلمان را فرا گرفته در برابر خطراتى كه آن‌ها را تهديد مى‌كند» يادآور شد و گفت: با توجه به اين‌كه نهضت‌العلماء اندونزى بيش از چهل ميليون عضو دارد مى‌تواند نقش مهمى در اين زمينه داشته باشد.

وي هشدار داد: مبادا دشمنان وارد شوند و اين بيدارى را به نفع خود مصادره كنند.

وي خاطرنشان كرد: كشور اندونزى با 240 ميليون جمعيت و اكثريت قاطع مسلمين بزرگ‌ترين كشور اسلامى است كه داراى مراكز مهم دينى است؛ بنابراين بايد حضور بيشترى در حلّ مشكلات جهان اسلام داشته باشد.

اين مرجع تقليد ابراز اميدواري كرد كه در آينده رفت‌وآمد علما و دانشگاهيان دو كشور و مبادلات فرهنگى افزايش پيدا كند و مخصوصآ دو كشور در برابر خطر نفوذ وهابيت ارهابى و خطر مبلغان تبشيرى دست به دست هم بدهند.

وي تاكيد كرد: به يقين تكيه بر قرآن مجيد و سنت نبوى و معصومان(ع) مى‌تواند حلقه اتصالى در ميان همه صفوف مسلمانان شود و توطئه‌هاى دشمنان را نابود كند.