پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : Globe and Mail مدعی شد: دومین چهره ی اختلاس بزرگ بانکی در ایران به کانادا نقل مکان کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR، این روزنامه نوشت: چندی پیش خاوری بانکدار ایرانی به تورنتو آمد. پیمان استرداد مجرمین بین دو کشور وجود ندارد.
Globe and mail نوشت: مهرگان امیرخسروی یکی از چندین برادر مه افرید است که امپراتوری اقتصادی اش در قلب ماجرای اختلاس قرار گرفته است. وی یک ماه یا دو ماه قبل از انکه اتهامات علنی شود در فصل تابستان به مونترال امده است.
در ابتدا حضور امیرخسروی توسط هفته نامه ی "هفته" که مخصوص ایرانیان کانادا است گزارش شد. این هفته نامه تصاویری از امیرخسروی و همسرش طوبی را در حال خروج از ادامه مهاجرت کیوبک منتشر کرده است.
روزنامه کانادایی Globe and Mail نوشت: در ماه جولای، هیوا دختر امیرخسروی خانه ی 980 هزار دلاری در منطقه "دولار دس اورمکس" خریداری کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR،هفته نامه ایرانیان کانادا نوشته است که دختر خسروی دانشجوی دانشگاه جان اوبت است.
Globe and Mail در ادامه با مراجعه به خانه ی امیرخسروی می نویسد: مردی درب خانه را باز کرد و گفت بله.
این روزنامه در ادامه نوشت: ما از فردی که درب خانه را باز کرد پرسیدیم: آیا آقای امیرخسروی اینجا هستند. او حواب داد: امیرخسروی سه ماه پیش به اینجا رسیده و به هیچ سئوالی پاسخ نمی دهد.
برادر زن امیرخسروی گفت: امیرخسروی دو سال است که سعی در مهاجرت به کانادا دارد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR،وی گفت: انها قانونی امده اند نه غیرقانونی. انها ویزا داشتند. فرزندان انها نزدیک به دو سال است که در اینجا درس می خوانند.
برادر زن امیرخسروی اضافه کرد: زمانی که او اینجا بود، همه چیز شروع شد.
مه افرید بردار مهرگان امیرخسری در تهران به دلیل اختلاس در بازداشت است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR،این روزنامه در پایان با اشاره به نقل مکان خاوری به کانادا گفت: منابع ما گزارش دادند که اداره مهاجرت کانادا به دنبال یافتن دلیلی برای لغو شهروندی خاوری است.
ما بازنده شدیم ، یکی خورد و یکی برد و یکی ....
ما هم اینجا به هم گیر می دیم که چی بشه ...
خدایی طرف داره حالشو می بره ....
به این میگن یک دزدی درست و حسابی..
روی کلیه دزدان توی فیلمهای هالیوود و بالیوود و ایران و ... رو سفید کرد
ای ول... برو حالشو ببر....
مثلابنده كه دبيرعربي هستم وقتي باب افتعال رادرس ميدم دانش آموزا زودتريادميگيرند
اِختَلَسَ يَختَلِسُ اِختِلاس
یعنی میشه یه واحد جدید در اقتصاد.مثل عدد آووگادرو در شیمی.
اونجا هیچی نباشه ادعا هم نیست.
اختلاسم فدای سر لبنان و فلسطین و عراق.. حیف شد ..با این پولاا چه کارا که میتونستن بکنن..
یادم باشه عکسش رو بزنم تو خونم ( اگه صاحب خونه بزاره )
980 هزار دلار
به ازای هر دلار 1300 تومان می شود
1،274،000،000 تومان
نمی دونم شما چطور محاسبه کردید ؟ !!!!
خوش به حالش
پس کی ایشون منتسب کرده شایدتقصیر دولتهای قبل یا امریکا و اسراییل؟؟؟؟؟؟