پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه فرانسوی لوفیگارو مدعی مذاکره نمایندگان ایران و آمریکا در یکی از کشورهای اروپایی در مورد مسائل سوریه شد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، فیگارو ادعا کرد که بین مسئولان ایرانی نسبت به تحولات جاری در سوریه اختلاف وجود دارد.
لوفیگارو به نقل از یکی از مخالفان رژیم سوریه مدعی شد که نمایندگانی از سپاه پاسدران با نمایندگانی از آمریکا مسائل سوریه بعد از سقوط رژیم اسد را بررسی کردند.
این منبع به محل دیدار دو طرف اشاره ای نکرد اما تاکید کرد دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در اواخر آگوست و ابتدای سپتامبر گذشته برگزارشد.
در این گفتگو مساله تشکیل شورای عالی نظامی در سوریه مانند مصر بررسی شد تا فرماندهان نظامی در سوریه پس از سقوط بشار اسد مسئولیت امور استراتژیک کشور را برعهده گیرند.
لوفیگارو به نقل از منبع سوری ادعا کرد ایران معتقد است شورای عالی نظامی می تواند اوضاع سوریه پس از اسد را کنترل کند.