صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۴۲۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۱ - ۲۲ آبان ۱۳۹۰
وزير امور خارجه تركيه اعلام كرد كه آنكارا با هرگونه اقدام نظامي عليه ايران مخالف است و هشدار داد كه گمانه‌زني‌ها در اين باره خطر ايجاد بي‌اثباتي در منطقه را به دنبال دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزير امور خارجه تركيه اعلام كرد كه آنكارا با هرگونه اقدام نظامي عليه ايران مخالف است و هشدار داد كه گمانه‌زني‌ها در اين باره خطر ايجاد بي‌اثباتي در منطقه را به دنبال دارد.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، احمد داوود اوغلو، وزير امور خارجه تركيه روز شنبه گفت: به عقيده ما درست نيست كه حتي درباره دخالت نظامي احتمالي در منطقه صحبتي صورت گيرد. ما با چنين مداخلاتي مخالفيم و معتقديم كه چنين اقدامي تنها بي‌ثباتي بيشتري ايجاد مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، داوود اوغلو با اشاره به رژيم صهيونيستي گفت: قابل قبول نيست كشورهايي كه خود مظنون به داشتن تسليحات هسته‌يي هستند تنش‌هاي جديدي را در منطقه ايجاد كنند.

اظهارات وزير امور خارجه تركيه در بحبوبه افزايش لفاظي‌هاي جنگ‌طلبانه مقامات رژيم صهيونيستي عليه ايران بيان مي‌شود.

شيمون پرز، رييس رژيم صهيونيستي هفته گذشته مدعي شد كه احتمال حمله نظامي عليه برنامه هسته‌يي ايران بيشتر شده است.

دوود اوغلو در بخش ديگري از اظهاراتش تاكيد كرد: لازم است كه تسليحات هسته‌يي در كل منطقه از ميان برداشته شود.

وزير امور خارجه تركيه از ايران و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي خواست كه در زمينه اتهامات و پاسخ‌هايشان "صريح و صادق" باشند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهسا23
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
جنگ جنگ تا پیروزی