صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ساعت ۲۲:۰۱
کد خبر: ۴۵۷۳۸۱
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۶ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
القدس العربی مدعی شد:
پس از همنوایی بین روسیه و ایران در کمک به نظام سوریه، که چند سال به طول انجامید، اخیرا نشانه هایی از درگیری بین این دو دیده می شود، که یکی از تازه ترین نمودهای آن، درگیریهایی است بین نیروهای نظام سوریه که طرفدار مسکو هستند و نیروهایی که از تهران جانبداری می کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

القدس العربی نوشت: پس از همنوایی بین روسیه و ایران در کمک به نظام سوریه، که چند سال به طول انجامید، اخیرا نشانه هایی از درگیری بین این دو دیده می شود، که یکی از تازه ترین نمودهای آن، درگیریهایی است بین نیروهای نظام سوریه که طرفدار مسکو هستند و نیروهایی که از تهران جانبداری می کنند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: اسرائیل به سرعت سر خط این درگیری را گرفته و به سمت روسیه رفت تا بتواند جبهه واحدی را علیه تهران تشکیل دهد. تنش در روابط روسیه و ایران، به دنبال هدف گرفتن پایگاههای گروههای وابسته به ایران در سوریه، توسط اسرائیل و با آگاهی مسکو، بالا گرفت.

حدود یک هفته پیش، درگیریهایی بین گروهی از نیروهای نظام سوریه که وابسته به ایران هستند و رهبری آنها را ماهر الاسد، برادر رئیس جمهور سوریه بر عهده دارد، و گروه «النمر» به رهبری سهیل حسن فرمانده سوری وابسته به روسیه، اتفاق افتاد.

پایگاه خبری«دویچه ویله» آلمان، طی گزارشی ضمن اشاره به این موضوع آورد:« روسیه و ایران در سوریه، در حال دور شدن از یکدیگر هستند و به جای آن، رابطه روسیه و اسرائیل، در حال تقویت شدن است، که هدف از این نزدیکی، کاهش نفوذ ایران در سوریه است، تا آنجا که تهران به تدریج، به عزلت کشیده شود.

براساس این گزارش، اسرائیل وجود یک دولت شیعه در مرزهای خود را نمی پذیرد، در حالی که روسیه نیز وجود ایران را عاملی بر بی ثمر بودن تلاشهایش برای برقراری اتش بس در سوریه می داند.

در ادامه این گزارش آمده است: خروج ایران از سوریه، امری واقعا دشوار است و با توجه به اینکه تاجران ایرانی اموال غیر منقول زیادی در دمشق دارند، همین مساله، باعث تقویت روابط بین تهران و دمشق شده است.

در همین رابطه، آنطوان مردسوف، کارشناس سیاسی روسی، در یک مقاله تحلیلی که در المانیتور منتشر شد، نوشت:«درگیری روسیه و ایران، همواره بخشی از جنگ سوریه بوده است، اما این درگیری در حال گرفتن یک بعد سیاسی به خود است، که به طور مستقیم، بر اینده ارتش سوریه و باقی عناصر نظامی در این کشور، تاثیر می گذارد».

علاوه بر این، روزنامه اقتصادی روسیه، با عنوان “RBC” در مقاله ای که دو ماه پیش منتشر شد تصریح کرد که گروههایی که مورد حمایت ایران هستند، با گذشت زمان، قدرت می گیرند و این مساله، مانعی برای تحقق هدف روسیه، در مورد متحد کردن ارتش نظام سوریه تحت یک رهبری واحد می شود.

این روزنامه در پایان، همچنین بر ضرورت محدود شدن قدرت های وابسته به ایران در سوریه، توسط روسیه و تشکیل فرماندهی نظامی قوی برای ارتش سوریه، تاکید کرد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۲۶
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
تکرار ماجرای بوسنی و پایان ایران
ناشناس
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
از این روسها نامرد تر خودشونن
ناشناس
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
مطالعه تاریخ نشان میدهد که دشن اصلی ما روسیه است،هنوز معاهدات ترکمانچای وگلستان فراموش نگردیده
ناشناس
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
هر سیاستمدار، اقتصادان و ... برای تصمیم گیری به آمار و ارقام و تاریخ استناد می کند. آخه چرا سیاستمداران ما تاریخ روابط بین ایران و روسیه را خوب هضم نکردن؟
عبدالرسول اسکافی
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
كس نيابد به زير سايه بوم
ور هماى از جهان شود معدوم نتیجه تکیه به روس طبق تجربیات تاریخی قبلی دور از انتظار نیست
ناشناس
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
از آنروز دشـمن بما چیره گشت….. که ما را روان و خرد تیـره گشت
به یـزدان که گرما خرد داشتیم ….. کجا این سر انجام بد داشتیم؟
محمد
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
البته نباید در روابط بین الملل به هیچ کشوری اعتماد کامل داشت مخصوصا به روسیه اما این مطلب روزنامه عربی وابسته به سعودی در حال فرار به جلوست نه انکه خبرگزاری باشد . چه اینه قبلا هم دوست داشتند این اختلاف ایجاد شود خصوصا در زمان اعلام نابودی حکومت داعش .
نیش القدس العربی نه از ره خبر است اقتضای دروغگویی اش این است .
یوسف اکبری از همدان
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
البته موضوع قابل پیش بینی بود زیرا ایران و روسیه هر کدام با اهداف جداگانه ای در سوریه حضور نظامی دارند هدف ایران دفاع از حرم و هدف روسیه دفاع از نظام شبه سوسیالیست سوریه و به طبع آن حفظ پایگاه های نظامی لاذقیه و و طرطوس بوده حالابعد 8 سال هر سه طرف به اهداف خود رسیده اند
موسوی
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
سلام
من از خوانندگان همیشگی القدس العربی هستم این مجله توسط فیصل قاسم که یک معارض سوری و دشمن سرسخت علویان است اداره می شود او دیدگاه ضد ایرانی صد در صد دارد لذا نمی توان روی ان حساب کرد من از اوضاع سوریه خبر دارم انها در روزهای سخت جنگ ایران عراق با ما بودند الان که روزهای سخت انهاست و می دانم تنها اعتماد صد در صدشان به ایران است
باقر
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
اگر خودتان تحلیلی می نوشتید بهتر از این اراجیف است. ماهر اسد و سهیل ، هردو از فرماندهان ارتش سوریه هستند به عبارتی هردو از یک سازمان هستند نه دو سازمان مجزا. رسانه های عربی و غربی همواره خط دشمنی روسیه و ایران و جدایی بشار و ماهر را دنبال می کنند.
farshad
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
اینم روسیه قهرمان!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
چرا از مقاومت و مدافعان حرم حرفي نميزنيد؟
حسین
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
امیدوارم که اینگونه نباشد.اگر این هم چنین شد ایران باید نسبت به موضوع روسیه در مناقشات وروابط سیاسی با ایران خردمندی به خرج دهد.چرا که آزادی سوریه بدون هر کدام از طرفین میسر نبود ایران هم بهای زیادی پرداخت .اگر چه این ممکن است شیطنت رسانه ای باشد.اما ااگر روسیه در نهان صداقت ایران را نادیده بگیرد تلاش بر کم رنگ کردن ایران داشته باشد ایران هم باید در این روابط اندیشه بیشتر به خرج دهد
ناشناس
|
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
اگرراست باشد مصیبت بزرگی است
آقابابا
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
اين سياست اشتباه رو تا كي مي خووايم ادامه بديم؟
بايد پامونو اندازه قدرتمون دراز كنيم
ما نه قدرت سياسي داريم و نه اقتصادي
پاسخ ها
آقایی
| |
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
عدو شود سبب خیر- امیدوارم روسیه قهرمان که همیشه از پشت به ما خنجر زده - این بار موجب این خیر بشه
ناشناس
| |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
دوست عزیز ایران دیگه اون کشور بدبخت دوره شاه نیست. اگر ایران عقب نشینی کنه دیگران جاشو میگیرن. مثل جدایی بحرین. اتفاقا حضور منطقه ای می تونه راهی برای حل مشکلات اقتصادی باشه. اشکال اینه که بجای استفاده از نقات قوتمون برای حل مشکلات اقتصادی به دنبال قراردادهای بی فایده ایم.