صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۶۶۷۱۱
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۳ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸
سراج در بازدید از مناطق سیل‌زده گلستان گفت: اولویت اول رفع مشکلات اولیه مردم حادثه‌دیده است و هیچ مسئول استانی حق ندارد به بهانه همراهی مسئولین کشوری از رسیدگی فوری به نیازهای اولیه مردم سیل‌زده غفلت کند.به زودی گزارش دقیق و جامعی از حادثه اخیر و میزان قصور هر یک دستگاه‌های مربوطه تقدیم آیت‌الله رئیسی رییس قوه قضاییه می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

قاضی سراج در بازدید از مناطق سیل‌زده استان گلستان گفت: حضور پی‌درپی مسئولان ملی نباید لحظه‌ای در خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده وقفه ایجاد کند‌.

به گزارش فارس، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، قاضی سراج که از صبح امروز وارد استان گلستان شده است در ادامه سفر از مناطق سیل‌زده آق‌قلا در استان گلستان بازدید کرد و ضمن همدردی با مردم حادثه دیده، با آن‌ها به گفت‌وگو پرداخت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن تشکر از حضور در صحنه نیروهای جهادی بسیج، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و تأکید بر ضرورت یک مدیریت واحد در بحران افزود: حضور ناهماهنگ و پی‌درپی مسئولان ملی نباید لحظه‌ای در خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده، وقفه ایجاد کند‌.

وی ادامه داد: اولویت اول رفع مشکلات اولیه مردم حادثه‌دیده است و هیچ مسئول استانی حق ندارد به بهانه همراهی مسئولین کشوری از رسیدگی فوری به نیازهای اولیه مردم سیل‌زده غفلت کند.

قاضی سراج گفت: به زودی گزارش دقیق و جامعی از حادثه اخیر و میزان قصور هر یک دستگاه‌های مربوطه تقدیم آیت‌الله رئیسی رییس قوه قضاییه می‌شود.