صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۷۵۱۴۸
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس پلیس راه استان زنجان از برخورد یک دستگاه پژو با سواری پراید و کشته شدن سرنشین پراید و مصدومیت راننده هر 2 خودرو خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس پلیس راه استان زنجان از برخورد یک دستگاه پژو با سواری پراید و کشته شدن سرنشین پراید و مصدومیت راننده هر 2 خودرو خبر داد.

سرهنگ "عباس مظفری" با اعلام این خبر گفت: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع تصادف در محور بیجار به خدابنده بلافاصله ماموران به محل حادثه اعزام شدند.

سرهنگ مظفری گفت: با حضور ماموران و اورژانس در محل حادثه مشخص شد، یک دستگاه سواری پژو با یک دستگاه پراید برخورد کرده و راننده هر2 خودرو و سرنشین پراید مصدوم وبا خودروهای امدادی به بیمارستان اعزام شدند.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در این حادثه سرنشین پراید به علت شدت صدمات وارده در بیمارستان فوت کرد.

بنابراعلام پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به اینکه علت این حادثه در دست بررسی است از رانندگان وسایل نقلیه درخواست کرد ، هنگام رانندگی از هرگونه سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ خودداری کرده تا شاهد چنین حادثه دلخراشی نباشیم.