صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۷۵۲۸۱
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
این روزها کلیپ‌هایی در فضای مجازی دست به دست می‌شود که حاکی از ورود دی‌جی‌های زیرزمینی به برخی مدارس است.مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص گفت: تمام مدارس چه دولتی و چه غیر دولتی موظف به رعایت قوانین و مقررات در حوزه‌های علمی، آموزشی، تربیتی و فرهنگی هستند.چنانچه خلاف ضوابط و قوانین اقدامی صورت گیرد با آنها برخورد قانونی می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این روزها کلیپ‌هایی در فضای مجازی دست به دست می‌شود که حاکی از ورود دی‌جی‌های زیرزمینی به برخی مدارس است.

به گزارش فارس، مدت‌هاست که در فضای مجازی و ما بین کلیپ‌هایی که در گوشی‌های تلفن همراه ذخیره است، فیلم‌هایی از رقص و شادی در برخی مدارس دیده می‌شود.

محمد محسن‌بیگی مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص به فارس گفت: تمام مدارس چه دولتی و چه غیر دولتی موظف به رعایت قوانین و مقررات در حوزه‌های علمی، آموزشی، تربیتی و فرهنگی هستند.

وی ادامه داد: چنانچه خلاف ضوابط و قوانین اقدامی صورت گیرد با آنها برخورد قانونی می‌شود.