صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۷۵۶۰۸
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۰۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس جمهوری سریلانکا اعلام کرد: تاکنون ۵۶ نفر از مظنونان مرتبط با حملات تروریستی روز عید پاک در این کشور دستگیر شده اند. در پی وقوع موجی از حملات به ۳ کلیسا و ۳ هتل در کلمبو، پایتخت سری لانکا در جریان برگزاری مراسم عید پاک بیش از ۲۰۰ نفر کشته و افزون بر ۵۰۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهوری سریلانکا اعلام کرد: تاکنون ۵۶ نفر از مظنونان مرتبط با حملات تروریستی روز عید پاک در این کشور دستگیر شده اند.

به گزارش ایرنا از رسانه‌های آسیایی 'میتریپالا سیریسنا' رئیس جمهوری سریلانکا روز چهارشنبه با ارائه گزارشی در مورد اقدامات انجام شده در خصوص حادثه تروریستی عید پاک به پارلمان این کشور افزود: نیرو‌های امنیتی در شناسایی تمام کسانی که درگیر حملات تروریستی بوده اند موفق و قادر به بازگرداندن کشور به وضعیت عادی بوده اند.

وی گفت که در عملیات جستجوی گسترده این نیرو‌ها تاکنون ۱۳ خانه مظنونان تروریست و ۴۱ حساب بانکی مرتبط با آن‌ها شناسایی شده است.

رئیس جمهور سری لانکا تاکید کرد: من به نیرو‌های امنیتی گفتم که همه کسانی که با حملات در ۲۱ آوریل مرتبط هستند را شناسایی و نابود کنند.

براساس گزارش رسانه‌های سری لانکا در پی وقوع موجی از حملات به ۳ کلیسا و ۳ هتل در کلمبو، پایتخت سری لانکا در جریان برگزاری مراسم عید پاک بیش از ۲۰۰ نفر کشته و افزون بر ۵۰۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش مسئولیت حملات تروریستی در سریلانکا را به عهده گرفته و اعلام کرده است که ۷ نفر از وابستگان این گروه از عوامل این حملات تروریستی بوده اند.