پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عقب نشینی جمهوری خواهان امریکا در کنگره، برای اوباما پیروزی قابل توجهی است.
به گزارش انتخاب به نقل از راشاتودی، جمهوری خواهان امریکا در مقابل درخواست رئیس جمهور این کشور برای تمدید لایحه کاهش مالیاتها تسلیم شدند. اعضای جمهوری خواه مجلس نمایندگان امریکا قبلا مخالفت خود را با این کار اعلام کرده بودند اما سرانجام مبجور شدند با انتقاد اوباما از عملکرد کنگره امریکا، این طرح به تصویب رسید.
رهبر جمهوری خواهان در سنا از مجلس نمایندگان خواست لایحه تمدید کاهش مالیات را تصویب کند. شکاف در درون حزب جمهوری خواه بخت باراک اوباما را برای دستیابی به پیروزی بر جمهوری خواهان مجلس نمایندگان تقویت می کند. این درحالی است که جمهوری خواهان در سال دو هزار و یازده بارها اوباما را تحقیر کرده اند.
تصویب طرح فوق پیروزی مهمی برای اوباما است ان هم در شرایطی که رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری سال دو هزار و دوازده امریکا به اوج خود می رسد.
اوباما در مراسمی در کاخ سفید بن بست کنونی کنگره را درباره طرح مالیاتها«مضحک» توصیف کرد ه بود.
اوباما برای اثبات گفته هایش به نامه سی هزار امریکایی اشاره کرد که در نامه هایشان به کاخ سفید تاثیر افزایش مالیاتها بر زندگی شان را تشریح کرده بودند.