پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: کاندیداتوری لاریجانی از قم قطعی شده است.
حجتالاسلام والمسلمین علی بنایی در حاشیه نشست خبری که دوشنبه شب در موسسه مهر برگزار شد، با بیان اینکه حضور دکتر لاریجانی در مجلس به نمایندگی قم تقاضای عمومی مردم این شهر است، اظهار داشت: آقای لاریجانی هم به دلیل جهات علمی و شخصی ایشان و هم به جهات عملکردی ایشان به عنوان نماینده قم در دوره هشتم که واقعا برای قم منشا اثر و منشا خدمت بودند مورد اقبال عمومی در شهر قم هستند.
وی با تاکید بر نقش لاریجانی در توسعه سیاسی شهر قم اظهار داشت: دکتر لاریجانی جایگاه قم را در سطح مجلس شورای اسلامی و در سطح ملی و فراملی توسعه داده و اعتبار سیاسی استان را کاملا رونق بخشیده و توسعه داده است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان محبوبیت لاریجانی در قم گفت: مکررا از سوی اقشار و گروههای مختلف، مراجع عظام تقلید و بزرگان از ایشان خواسته شده است که از قم نامزد شوند.
وی با بیان اینکه ظرفیت آقای لاریجانی برای قم واقعا متناسب بوده است، اظهار داشت: برای نخستین بار نماینده یک شهرستان به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد و این هم به دلیل شخصیت و جایگاه دکتر لاریجانی بوده است که باعث افتخار ما به عنوان شهروند و مسئول قمی است.