صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۴۸۵۸۴
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۲۳ - ۰۶ دی ۱۳۹۰
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت : فوتبال ایران با تدوین برنامه های منظم و نظارت بیشتر بر اجرای دقیق آن در حال خروج از حالت برزخی است .

مهدی تاج امروز در مجمع سالیانه هیات فوتبال مازندران در ساری گفت : اکنون هم همه انتظار صعود به جام جهانی فوتبال در برزیل را آرزو دارند اما این آخرین و همه آرزوی فوتبال ایران نیست چرا که باید به ساختار و زیر ساخت های فوتبال کشور توجه کرد .

وی مشکلات مالی در فوتبال را که اکنون تیم های دولتی و خصوصی در لیگ برتر و دسته یک با آن روبرو هستند را جدی دانست و گفت : باید پول فوتبال از حقوق شناخته شده این ورزش مانند تبلیغات و حق پخش تلویزیونی تامین شود که در این راستا بزودی شبکه ای در صداوسیما راه اندازی خواهد شد .

نایب رئیس فدراسیون فوتبال حضور بیش از 50 تیم مازندران در رده های مختلف سنی در لیگ های فوتبال کشور را در میان استان های کشور کم نظیر دانست و گفت : با این توانمندی مسئولان استان باید با حمایت بیشتر از تیم های دسته یکی زمینه لیگ برتری شدن آنان را فراهم کنند .

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران هم در این نشست از افتتاح 80 زمین فوتبال روستایی در این استان در یکسال گذشته خبر داد و گفت : کسب 64 نشان جهانی آسیایی و پارآسیایی از ابتدای امسال تاکنون نشان از جایگاه روبه رشد ورزش در مازندران است .

نصرالله پریچهره لیگ برتری شدن فوتبال در مازندران را در صورت تامین نشدن منابع مالی و ظرفیت های لازم در این بخش بی فاید دانست و تاکید کرد تقویت تیم های دسته اولی فوتبال مازندران در مسابقات دسته یک کشور در دستور کار است تا با حضور این تیم ها فوتبال مازندران رشد کند .