پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک هکر عربستانی اعلام کرد مشخصات چهارصد هزار کارت اعتباری متعلق به صهیونیستها را در اینترنت منتشر کرده است.
به گزارش انتخاب، مشخصات کارت های بانکی این افراد دوشنبه شب در بیانیه ای در یک پایگاه ورزشی صهیونیستی منتشر شد. این هکر در این بیانیه خود را عضو گروه ایکس پی، بزرگترین گروه هکرهای وهابی عربستان سعودی معرفی کرده است. وی در این بیانیه نوشته است: «ما هکرهای سعودی ناشناس هستیم.ما تصمیم گرفتیم نخستین بخش از اطلاعات خود را در مورد اسرائیل منتشر کنیم»
. این بیانیه لینک هایی به پایگاه های اینترنتی حاوی مشخصات کارت های بانکی اسرائیلی ها و کارت هایی که برای خرید اینترنتی مورد استفاده قرار می گیرند می دهد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، اسرائیل داوید مدیر عامل شرکت اسرائیل کردیت کارت- کال به سرقت رفتن اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری را تأیید کرد اما گفت پس از بررسی مشخص شد تنها چهار هزار کارت اعتباری که اطلاعاتشان منتشر شده است معتبر هستند. وی افزود این کارت ها از سیستم بانکی خارج شده اند.